Ja mislim da je bivsi.Sariel1987 je napisao/la:pa ne znam jel bivsi il trenutni. jesu li izabrali novog. zna se ko je bio..? jelde-eh pa on
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nije valjda on otisao gore, a koja mu je funkcija gore?Sariel1987 je napisao/la:pa ne znam jel bivsi il trenutni. jesu li izabrali novog. zna se ko je bio..? jelde-eh pa on
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
Ma otisao je lik u PDA, nije goreGuest007 je napisao/la:Nije valjda on otisao gore, a koja mu je funkcija gore?Sariel1987 je napisao/la:pa ne znam jel bivsi il trenutni. jesu li izabrali novog. zna se ko je bio..? jelde-eh pa on

Vidim da ste Prsesa docekali negativno, u Zvijezdi je bio odlican.. Mozda samo malo fizicki da poradi... Mada su vam konkurenti jaci za sada... LP
-
- Kontakt:
Mujkica hvale navijaci Slavena, mozda je najzad i sazrio kao fudbaler, Civic nosioc igre Zvijezde koja je po meni bila najkvalitetniji tim u federalnoj..Prses jedino mi ne stima u cijeloj toj prici
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
-
- Kontakt:
voli lijep fudbal, glavna funkcija u tuzli 
nema veze daj nasu djecu i da izginemo ko ljudi

nema veze daj nasu djecu i da izginemo ko ljudi
Civic za prvih 11, Mujkic klupa zajedno sa doktorom Adnanom, Prses aut definitivno.intercontinental je napisao/la:Mujkica hvale navijaci Slavena, mozda je najzad i sazrio kao fudbaler, Civic nosioc igre Zvijezde koja je po meni bila najkvalitetniji tim u federalnoj..Prses jedino mi ne stima u cijeloj toj prici
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
Upravi se nudi Mirhad Mehanovic, u njemackoj standardan, neka aut liga.

NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
Nije lud lik iz Njemacke doci u Bosnu, ovo je neko izvalio.
Daj nam i Semira Borogovca 

Il ga tjeraju jer je taraba, a mrsko mu igrat fudbala i radit na građevini, ko našem Borgiju.75000 je napisao/la:Nije lud lik iz Njemacke doci u Bosnu, ovo je neko izvalio.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Kako su krenuli precjednik i čičkovo ulje možemo očekivat i Mirnesa Selamovića i Harisa Ribića da pojačaju napad

Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
upravni odbor je samo senco kuknjava kuknjava kuknjavaGuest007 je napisao/la:Jel' menprom u upravnom odboru?
fukare
Ma jok brate igra top lik tamo i pored toga radi, skoro dobio dijete tako da nije budala vracat se.Penaltiky je napisao/la:Il ga tjeraju jer je taraba, a mrsko mu igrat fudbala i radit na građevini, ko našem Borgiju.75000 je napisao/la:Nije lud lik iz Njemacke doci u Bosnu, ovo je neko izvalio.
Vratit Mirzu Čejvanovića i Marija Lamešića, ne znam šta je s Denisom DivkovićemHPCompaq je napisao/la:Kako su krenuli precjednik i čičkovo ulje možemo očekivat i Mirnesa Selamovića i Harisa Ribića da pojačaju napad![]()
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- ASD
- Kontakt:
Igra u dobroj ligi, regionalliga Nord (cetvrti rang) ali klub mu nije nesto, zavrsili zadnji iznad crte.
Deseti po broju nastupa, dijeli peto mjesto u timu na listi strijelaca (3 gola) imao i 2 asistencije.
Deseti po broju nastupa, dijeli peto mjesto u timu na listi strijelaca (3 gola) imao i 2 asistencije.
-
- Kontakt:
aje brate mili sto kmecite ko kakve tetkice.
konacno nasa djeca da dobiju sansu kako treba. sve domace igrace postavit ove preplacene polovnjake rastjerat, i nek idu nekom drugom gulit kozu.

konacno nasa djeca da dobiju sansu kako treba. sve domace igrace postavit ove preplacene polovnjake rastjerat, i nek idu nekom drugom gulit kozu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.