FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Veselinovic sebi nije zatvorio vrata, tako da me ne bi iznenadilo kad bi se vratio
Niko, niko, samo Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
Na kraju ce ovo za ugovore i ukinuti vidjeti cete. Ocito da su kratki svi za pare. 

-
- Kontakt:
Ocigledno ja da, osim Zrinjskog i SH, niko nema dovoljno para. Menadzeri i igraci to debelo koriste. Nisam siguran na sta ce sve to izaci.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Znal ko Gojkovica sa foruma, de pitajte ga imal sanse da se vrati?? 

Sad ga ja pitam kaze nema sanse da sjedi na klupi.75000 je napisao/la:Znal ko Gojkovica sa foruma, de pitajte ga imal sanse da se vrati??
Konkurencija je opasna
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Ljepotica gledaj trave ko na Wembley-u , gledaj obnovljivih izvora energije

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
joj kad Tuzla City zaigra na njemu :ljepota:
Sjedi Kariću s mirom,neka drugi klubovi kupe ovo što vrijedi sa kantona..A ti se hvali kako vraćas naše super talente na Tušanj...Iz Zvijezde Gradačac sve što je valjalo obralo se,uzimaju drugii ljudi,ostao je još Obren Cvijanović koji valja,al neka Kariću preči je tebi Pršo...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Stolice svakako izblijedile, treba ih farbati ponovo uChinaglia je napisao/la:joj kad Tuzla City zaigra na njemu

- Brcanskamalta
- Kontakt:
Tu je wobly ali suti...tuzlak1987 je napisao/la:Stolice svakako izblijedile, treba ih farbati ponovo uChinaglia je napisao/la:joj kad Tuzla City zaigra na njemuGdje je Wobly, onaj dan kada je Slavko otisao samo rece ne mogu ovo vise da podnesem i nema ga
A sta se ima vise i reci....sta god mi predlozili Senad fura po svom...I svi prije njega.
Treba uraditi novi projekat stadiona.....u realnom mogucnosti.....Sto ce nama ta grdosija...
Bolje 8000 -10 000 4cat,nego 15-20 -3cat ispod nule...
Svi ruse i grade novo. ..Bayern Juve West Ham Totenham....
Kod nas se uhvatili Tusnja i "stadiona"svih nas koda je Kaba...
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Kakav crni novi projekat, ovo treba sve srusiti do temelja i napraviti zoo vrt, stadion svakako sluzi da se uhljebi par uhljupa i da se igra na njemu zbog par majmuna koji pojma o fudbalu nemaju....bolje gledat prave majmune, gorile nego ove sto nam kroje sudbinu kluba.....
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Jučer ljudi prodali Aidu, komplet tvornicu sa zemljištem i zgradama za 3.5M, ovi hoće za Tušanj 40MBrcanskamalta je napisao/la:Tu je wobly ali suti...tuzlak1987 je napisao/la:Stolice svakako izblijedile, treba ih farbati ponovo uChinaglia je napisao/la:joj kad Tuzla City zaigra na njemuGdje je Wobly, onaj dan kada je Slavko otisao samo rece ne mogu ovo vise da podnesem i nema ga
A sta se ima vise i reci....sta god mi predlozili Senad fura po svom...I svi prije njega.
Treba uraditi novi projekat stadiona.....u realnom mogucnosti.....Sto ce nama ta grdosija...
Svi ruse i grade novo. ..Bayern Juve West Ham Totenham....
Kod nas se uhvatili Tusnja i "stadiona"svih nas koda je Kaba...

Vidi se da nikad nisi bio na Tusnju u vecernim satima tamo oko 7-8 kad sve vrvi od raje ( zene djeca staro mlado ) svi dodju na trcanje !!! Ja bacim 2-3 kruga cisto onako da ostanem mlad i zgodanSkver je napisao/la:Kakav crni novi projekat, ovo treba sve srusiti do temelja i napraviti zoo vrt, stadion svakako sluzi da se uhljebi par uhljupa i da se igra na njemu zbog par majmuna koji pojma o fudbalu nemaju....bolje gledat prave majmune, gorile nego ove sto nam kroje sudbinu kluba.....

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Jel vam makar upale reflektore da se mozete i kvarcati usput....Slobodas je napisao/la: Vidi se da nikad nisi bio na Tusnju u vecernim satima tamo oko 7-8 kad sve vrvi od raje ( zene djeca staro mlado ) svi dodju na trcanje !!! Ja bacim 2-3 kruga cisto onako da ostanem mlad i zgodanti bi da rusis e neces razbojnice

🔴⚫️
Ja bih doveo Mujkanovića. Jedini problem što je predsjednikov sin i što bi se puno više o tome pričalo. Kolo prije kraja lik je zabio 43 gola
Niko, niko, samo Sloboda
Nikako ne razumijem zasto se ne napravi novi projekt i smanji stadion. Ovako kako je zamisljeno se vidjelo u startu da nigdje ne vodi osim kojekakvim tipovima sa poremecenim ambicijama koji ce to redovno koristiti u politicke kampanjeBrcanskamalta je napisao/la: A sta se ima vise i reci....sta god mi predlozili Senad fura po svom...I svi prije njega.
.
& $ ?
Ako je mogao postaviti Karica za sportskog direktora moze dovesti i sina.....kad moze Music, moze svako, svakkao je Sloboda postala kurava pa je svaki supak moze yebat....katarakta je napisao/la:Ja bih doveo Mujkanovića. Jedini problem što je predsjednikov sin i što bi se puno više o tome pričalo. Kolo prije kraja lik je zabio 43 gola
🔴⚫️
Ma nebitno mi je što je njegov sin, toliki broj golova nije lako zabit ni na terminu za godinu, a tek u tim krkanskim ligamaSkver je napisao/la:Ako je mogao postaviti Karica za sportskog direktora moze dovesti i sina.....kad moze Music, moze svako, svakkao je Sloboda postala kurava pa je svaki supak moze yebat....katarakta je napisao/la:Ja bih doveo Mujkanovića. Jedini problem što je predsjednikov sin i što bi se puno više o tome pričalo. Kolo prije kraja lik je zabio 43 gola
Niko, niko, samo Sloboda
To nek sportski direktor odluci.....slazem se nije lako dati toliko golova...katarakta je napisao/la:Ma nebitno mi je što je njegov sin, toliki broj golova nije lako zabit ni na terminu za godinu, a tek u tim krkanskim ligamaSkver je napisao/la:Ako je mogao postaviti Karica za sportskog direktora moze dovesti i sina.....kad moze Music, moze svako, svakkao je Sloboda postala kurava pa je svaki supak moze yebat....katarakta je napisao/la:Ja bih doveo Mujkanovića. Jedini problem što je predsjednikov sin i što bi se puno više o tome pričalo. Kolo prije kraja lik je zabio 43 gola
🔴⚫️
Nisam razmišljao o tome, al **** je dovest igrače mlađe od 23 godine trenutno. Valja dat profi ugovor i iskeširat naknade.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.