jacky09 je napisao/la:marconato je napisao/la:Nije nista zabranjeno, ali ti osporavas Partizan i njegov ulazak u LS i jos kazes kako je Cleo 70 % ekipe, a onda je tebe pitam sta je vama Sammir!? Ako je Cleo 70 % Partizana, onda je ovaj 90 % Dinama! Ne navodim ja ove igrace bzvz, vec u kontextu toga sto ti navodis Dinamo kao neku instituciju ovde i kao neki primjer, a igraca niste proziveli 100 god. vec vam stranci drze klub...
A šta su Modrić, Ćorluka, Eduardo, Vukojević, Čale, Pokrivač, Mandžukić, Schildenfeld, Lovren ???
To je samo zadnje 4 godine.
I to idu u inozemstvo za iznose koji igrači Partizana tipa Diarra koji je otišao Bogu iza nogu na posudbu, a bio vam je najbolji igrač.
Sammir je najbolji igrač Dinama, i sigurno da bez njega to nije ista ekipa.. ali tu su još Tomečak, Rukavina, Ademi, Badelj. A da ne govorim za obranu. Da nam igra Barbarić siguran sam da bi izgubili od Villareala.. iako nisu poštenu priliku imali cijelu utakmicu.
Sta je ovo postala Dinamova tema,tek sam sada danas sve procitao i toliko smo se ja i cale valjali od smeha da je to strasno.No evo samo cu ovo da ti repliciram jer je ovde napravljena kardinalna greska.Odmah napocetku da kazem kao i sto vidis u potpisu i avataru da sam pripadnik crveno bele strane topciderskog brda.
Da vidimo ovu Dinamovu skolu:Modric i Corluka,Cale jesu,hajde recicemo i Eduardo.
Kako mozes reci da je Vukojevica proizveo Dinamo iako je ovaj samo dve sezone bio u istom,on je dete ako ne Slavena gde je igrao pre Dinama onda Bjelovara mislim jer je tamo poceo karijeru.
Mandzukic Dinamova skola.

Ne bih ja to tako rekao Mario je karijeru poceo u Marsoniji a nastavio je u Zagrebu odakle je presao u Dinamo.Slazem se da je on svoju reputaciju stekao u Dinamu ali ga prisvajati kao dete i kao proizvod ne moze to tako.
Ajmo dalje Gordon,zapoceo karijeru u Sibeniku odakle je vec kao formiran igrac dosao u Dinamo gde je odigrao cak jednu sezonu,i on proizvod.
Lovren je iz Dinama to stoji.
Takodje stoji da Dinamo ima kvalitetnu skolu izbace i oni kvalitetnih igraca bas kao i Zvezda i Partizan,ima u danasnjoj ekipi odlicnih mladih igraca,pocev od Vrsaljka,Badelja,Kramarica pogotovo,Tomecaka ali ako gledamo dugorocno na predhodne godine Partizan je izbacio vise boljih igraca
E sada mozda nema potrebe da govorim o igracima Partizana to ako neko ulazi u raspravu mora da zna.Ali Partizanova skola je pre nekoliko godina bila u najmanje TOP5 skola na prostoru evrope,mislim da cak ima i zvanicno to priznanje,pa jedan od najjacih juniorskih turnira se odrzava na JNA a ti kandidaturu ne mozes dobiti osim ako nisi i ti sam kvalitetan.
U poslednje vreme izaslo je dosta mladih igraca za koje su svi culi.Adem Ljajic prvi prosao skoro pa kompletnu skolu Partizana jedino nije u petlicima bio,pa golman koji ce biti za nekoliko godina cuvar mreze repke Zivko Zivkovic koji i danas brani u Partizanu,Marko Jovanovic i danas u Partizanu,Marko Scepovic,Matija Nastasic koji je potpisao za Fiorentinu za 5.mil nedavno ali je do zime u Partizanu,pa Milan Lola Smiljanic,pa Stevan Jovetic koji je od kadeta tu,pa Nikola Gulan koji se izgubio u velikom klubu ali je i on izasao iz te skole,i tako dalje,i tako dalje da vise ne nabrajam.
p.s.To bi bilo to zamolio bih vas da vise ne kvarite temu Partizana na raspravu o Dinamu i Partizanu imate temu stanje u ex-yu fudbalu pa pisite do sutra bice mi zadovoljstvo tamo pricati.
p.s.@mraconato jesi ti video sve kazu mogu Grobari bez nas,a vidi mi ih prvi branimo ovde.

ocekujem pismenu zahvalnicu zbog toga.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))