FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Draze mi je sto je ovaj laf produzio nego da je Dupovac potpisao. 
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Aferim Nihade....sad isto uradite i sa Adukorom 
Samo se nadam da ce se malo i Sofranac trznuti,mislim nije ga bez razloga Husref ostavio u ekipi siguran sam i pored svih njegovih losih odluka.
FK SARAJEVO.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pozdravljam ovaj potez, konačno jedna pozitivna vijest. Sad i ako bude zainteresovanih, bez milion i pol ojrića ne dolaziti na pregovore. Neka se ugledaju jednom na Mamića, koji je recimo prihvatio tek petnaestu ponudu za Modrića.
Uglavnom, svaka čast za produženje, nije mala stvar produžiti na ovoliko godina, samo da ne upropaste nekom mizernom prodajom. Produžiti još Aduki, bilo bi odlično.
@mma_hz Kojih grešaka Šofranca?
Uglavnom, svaka čast za produženje, nije mala stvar produžiti na ovoliko godina, samo da ne upropaste nekom mizernom prodajom. Produžiti još Aduki, bilo bi odlično.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
5 godina ugovor jbt 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma Husrefovih,nisam ovo fino formulisao.AlfredNobel je napisao/la:Pozdravljam ovaj potez, konačno jedna pozitivna vijest. Sad i ako bude zainteresovanih, bez milion i pol ojrića ne dolaziti na pregovore. Neka se ugledaju jednom na Mamića, koji je recimo prihvatio tek petnaestu ponudu za Modrića.
Mislio sam na Husrefove greske i nadam se da mu nije greska to sto je dao sansu Sofrancu.
FK SARAJEVO.
Bravo Hadzija tako se to radi,ti si nas Monci 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Al i i ovo je odanost Mujakica za sve sto mu je FK Sarajevo pruzilo,nije mala stvar na 5 godina produziti s obzirom na sve.
Vole ovi menadzercici **** muljati ,ucjenjivati bla bla,najveca mraka fudbala u globalu.
Vole ovi menadzercici **** muljati ,ucjenjivati bla bla,najveca mraka fudbala u globalu.
FK SARAJEVO.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Aha, okej onda.mma_hz je napisao/la:Ma Husrefovih,nisam ovo fino formulisao.AlfredNobel je napisao/la:Pozdravljam ovaj potez, konačno jedna pozitivna vijest. Sad i ako bude zainteresovanih, bez milion i pol ojrića ne dolaziti na pregovore. Neka se ugledaju jednom na Mamića, koji je recimo prihvatio tek petnaestu ponudu za Modrića.
Mislio sam na Husrefove greske i nadam se da mu nije greska to sto je dao sansu Sofrancu.
Naravno da je ovdje veliku stvar odigrala i Nihadova odanost Klubu. Pravi primjer momka i jednog sportiste u svakom smislu, od ljudskih osobina, pa sve do igračkih. Svi bi da lete vani odmah, a on je potpisao na još pet godina, rijedak je to slučaj. Zato mislim i da će napraviti odličnu karijeru. Svaka mu čast.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Svaka cast ovo je pravi potez samo ovako nastaviti raditi,sad i ako ga neko htio kupiti morace bas izvaliti cifru
Sofranac je sigurno dobar igrac imao je peh da je bio povrijedjen kod nas ali oducu sezonu ako bude zdrav on i Mujakic ce ciniti bedem pred golom jos Dupovca i rjesen problem stopera ako zagusti moze i Adukor uletitmma_hz je napisao/la:Samo se nadam da ce se malo i Sofranac trznuti,mislim nije ga bez razloga Husref ostavio u ekipi siguran sam i pored svih njegovih losih odluka.
Da se jos hoce rjesiti status Crepulje,ako ostaje neka rjesava papire.Krste11 je napisao/la:Sofranac je sigurno dobar igrac imao je peh da je bio povrijedjen kod nas ali oducu sezonu ako bude zdrav on i Mujakic ce ciniti bedem pred golom jos Dupovca i rjesen problem stopera ako zagusti moze i Adukor uletitmma_hz je napisao/la:Samo se nadam da ce se malo i Sofranac trznuti,mislim nije ga bez razloga Husref ostavio u ekipi siguran sam i pored svih njegovih losih odluka.
Ako ipak zeli da ide neka to ucini sto ranije da se mozemo fokusirati na igracki kadar,sta se to toliko pregovara mjesecima haman.
Evo ti uslovi,hoces,neces idemo dalje pa nije Ronaldo jbmu.
FK SARAJEVO.
Taman tako,da znamo na cemu smo a mozda i ovi nasi cekaju da vide kakva mu je ta povreda ko ce im vjse znati,kako potpisase sa Mujakicem i ovim juniorima pocinjem da im pomalo vjerujemmma_hz je napisao/la:Da se jos hoce rjesiti status Crepulje,ako ostaje neka rjesava papire.Krste11 je napisao/la:Sofranac je sigurno dobar igrac imao je peh da je bio povrijedjen kod nas ali oducu sezonu ako bude zdrav on i Mujakic ce ciniti bedem pred golom jos Dupovca i rjesen problem stopera ako zagusti moze i Adukor uletitmma_hz je napisao/la:Samo se nadam da ce se malo i Sofranac trznuti,mislim nije ga bez razloga Husref ostavio u ekipi siguran sam i pored svih njegovih losih odluka.
Ako ipak zeli da ide neka to ucini sto ranije da se mozemo fokusirati na igracki kadar,sta se to toliko pregovara mjesecima haman.
Evo ti uslovi,hoces,neces idemo dalje pa nije Ronaldo jbmu.
- HordashBistrik
- Kontakt:
Sa crepuljom ako se ne dogovori ima opcija na njegovom mjestu koje su kao neki plan B. mada bi ja volio da ljuban ostane
Zamislite Var u nasoj ligi

FK SARAJEVO.
- siroliver69
- Kontakt:
Bravo, prije svega Nihadu, i za nadati se da je ovih 5 godina baš 5 godina, bez nekih malih slova. Još uvijek nismo doveli neko pravo pojacanje, novo, osim ako nije to Šišic za nekoga. Šta je više sa tim Arežinom, dokle je to došlo? S njim bi puno dobili 100%, šta god ko mislio o njemu.
Vjerovatno je ta opcija za Crepulju,Arezina?siroliver69 je napisao/la:Bravo, prije svega Nihadu, i za nadati se da je ovih 5 godina baš 5 godina, bez nekih malih slova. Još uvijek nismo doveli neko pravo pojacanje, novo, osim ako nije to Šišic za nekoga. Šta je više sa tim Arežinom, dokle je to došlo? S njim bi puno dobili 100%, šta god ko mislio o njemu.
FK SARAJEVO.
Mi bismo osvojili titulu 16/17mma_hz je napisao/la:Zamislite Var u nasoj ligi![]()
![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zeljo i Zrinjski bi ispali iz ligemma_hz je napisao/la:Zamislite Var u nasoj ligi![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
EMIR HADŽIĆ : „ Presretni smo da smo produžili ugovor sa našim najvećim daguljem. To je igrač za kojeg već sada imamo ponude inostranih klubova ali zajedno smo odlučili da je za njega najbolje da još jedan period ostane u Sarajevu i potpuno sazrije za odlazak u jače lige. Misim da je to najveće pojačanje u ovom prelaznom roku za FK Sarajevo, želimo da nastavi onako kako je počeo, da konstantno napreduje i smatram da je to igrač koji ima sve predispozicije da vrlo brzo dođe i do naše A reprezentacije a samim tim vjerujem da će klub za njega imati još bolje ponude nego sada „.
Idemo lagano repka pa transfer
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".