Bordo79 je napisao/la: Orlovi su pali na tjeme
Morati ćeš da budeš precizniji.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Bordo79 je napisao/la: Orlovi su pali na tjeme
Obojicu ih ufatio za glave i lik traži penal.CROtorious je napisao/la:Di je ono od penala? Dvojica na njemu, al on se objesio na njih.
Hebiga, SDA im sve pozatvarala pa moraju neku satisfakciju u zivotu da nadju.exorciiist je napisao/la:Ja sam u Zavidovicima, petarde ljudi bacaju vani hahahahaha
Bravo, dva komentara na jednom portalu gdje moze svako glasati, dobra mjera! Bolje da pogledas kako se u Banjoj Luci, Bijeljini, Gradisci i slicnim gradovima slavio gol Odemwingiea prije 4 godine.akisarajevo92 je napisao/la:Bice vise komentara na Klixu nego na B92, a uz to imamo skoro trostruko manje stanovnika
Bolest
Kurir, pred ArgentinuVucevich je napisao/la:jeste cestitaju nema sta, hajde pogledaj komentare na njihovim forumima kad smo igrali na SP 2014groka12 je napisao/la:Koji komentari mene sramota. Jblo vas Kosovo, kako Srbi iz Srbije nama cestitaju uspjehe, a vi klosarite ovde. Fakat ciganski i napaceno.![]()
da li to ljudi iz Armenije navijaju za Azerbejdzan u fudbalu ili?
Nije, valjda su u fazonu da mora glavnom sudiji dati signal onaj sto je ispred monitora... ovo je sramotno... ko hoce biti posten i reci, drasticno je ostecena ekipa Srbije.samoposmatram je napisao/la:a zasto se nije koristio var kod situacije sa mitrovicem. Zar srpska klupa nije imala pravo na protest?jedanjeborac je napisao/la:Cist penal kreten nije sudio... VAR ne postoji... smecari jedni placeni...
Ne radi se ovdje o tome treba li navijati za Srbiju vec nesto sasvim suprotnoVucevich je napisao/la:
Bravo, dva komentara na jednom portalu gdje moze svako glasati, dobra mjera! Bolje da pogledas kako se u Banjoj Luci, Bijeljini, Gradisci i slicnim gradovima slavio gol Odemwingiea prije 4 godine.
Da li Turci navijaju za Armeniju? Da li Armenci navijaju za Azerbejdzan? Mozda Grci navijaju za Tursku?
U pravu si ali to je Balkan. Mogu se idiotarije barem brisati ali ovaj forum postavi moderatore koji na forum udju jednom dnevno.dscile je napisao/la:Sustinski, tudja mrznja i kompleksi, tudji problemi. Kada nemas za koga navijati moras se sa nekim poistovjetiti.. Samo sto je nekako normalnije positovjetiti se sa nekim koga volis nego sa nekim zbog mrznje prema drugom. Ali kao sto rekoh, tudji problemi. Ovoliko komentara i slavlja nece biti do kraja SP.Fuerza je napisao/la:Buraz, realno sam isto te dvije stvari imao da napišem, uradio si to za mene!dscile je napisao/la:J*bo ih VAR u dupe kad se ne svira penal nad Mitrovica. Brih dabog da rak dobio.
PS - Drago mi je da su i oni cija reprezentacija ne igra na SP imali za koga navijati. Lijepo je da se mogu poistovjetiti sa nekim, u ovom slucaju siptarima.
Inace nije nas samo sudija ukopao. Ima dosta i do Kokijevog potrcka Krstajica.
Neka se navija za iz sportskih razloga, kao i da se navija protiv iz sportskih navija. Ovdje se navija kontra iz politike ali se i navija za nekog na silu. Isto iz politickih razloga. Cringerio_Ferdy88 je napisao/la:Nismo svi Tuzlaci da navijamo za Srbiju.Blejzer10 je napisao/la:Sto ste ovoliki kompleksasi ljudi, sta je rec?
Bas i nije. Mogao se tu sudit i faul u napadu isto kao i penal.jedanjeborac je napisao/la:Nije, valjda su u fazonu da mora glavnom sudiji dati signal onaj sto je ispred monitora... ovo je sramotno... ko hoce biti posten i reci, drasticno je ostecena ekipa Srbije.samoposmatram je napisao/la:a zasto se nije koristio var kod situacije sa mitrovicem. Zar srpska klupa nije imala pravo na protest?jedanjeborac je napisao/la:Cist penal kreten nije sudio... VAR ne postoji... smecari jedni placeni...
Ne smiju igraci i klupa traziti VAR, za to se dobija zuti karton.jedanjeborac je napisao/la:Nije, valjda su u fazonu da mora glavnom sudiji dati signal onaj sto je ispred monitora... ovo je sramotno... ko hoce biti posten i reci, drasticno je ostecena ekipa Srbije.samoposmatram je napisao/la:a zasto se nije koristio var kod situacije sa mitrovicem. Zar srpska klupa nije imala pravo na protest?jedanjeborac je napisao/la:Cist penal kreten nije sudio... VAR ne postoji... smecari jedni placeni...
COYS je napisao/la:
Da ne kompenzira mozda nesto drugo, ili nekog drugog tacnije receno.Blejzer10 je napisao/la:Raja kompenzira poraze od Kipra porazom Srbije
alija je.bem ti sve najmilije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.