COYS je napisao/la:
![]()
Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- exorciiist
- Kontakt:
Ovi sto im je zao Srbije.. jel se sjecate kad se u Beogradu orilo ubij, zakolji da Siptar ne postoji?
Nije to manjina iz BL, nego 50k ljudi..
Nije to manjina iz BL, nego 50k ljudi..
salex90 je napisao/la:shvatas li ti koliko je bedno na taj nacin praviti paralelu, razmisli malo, ako ti je tlianaest godina razumecu, verujem da je tvoja mrznja zasluzna za takve glupostiCOYS je napisao/la:Uradili ih kao OVK.![]()
![]()

Trollam malo, znas koliko me interesuje rat, Svicarci, Srbi i Albanci, evo ne znam kako cu spavat' veceras.groka12 je napisao/la: Koliko smo mi zatucana zemlja, vidi se u tvom komentaru. Kakav crni rat bio prije 20 godina. Sta pricas ti balvac? Ocigledno ga nisi ni prozivio nego eto cuo si sta je bilo pa drzis se nekog laznog patriotizma. Treba ispasti gospodin covjek u tome je poenta. Kad sam rekao da cestitaju, to ne znaci da izadju na ulice da slave, jesil toliko glup u pm ? Nego da gospodski cestitaju, pozele srecu, slobodno provjer blic.rs kad pobijedi nasa reprezentacija. Pogledaj na youtube anketu u Beogradu nakon sto smo se plasirali na sp. Uvijek sam smatrao da nekako ovi iz RS najvise koce sa inatom, a vidim da smo mi ista stoka na istom nivou. Al eto oni makar igraju sp, ovdje vise ima zavisti nego mrznje. LP normalnim ljudima i laku noc.
Ti se lizi sa Srbima ako hoces, yebe mi se.
Kontam ja provokacije, al ovaj @COYS je strašno napaćen lik, 50 postova večeras ispisao.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Švajcarci zasluzeno!
Imaju ljudi vise kondicije i snage i to je bio kljuc.
Jos nesto, previse smo teska i troma ekipa. Treba tu malo svjeze (brze krvi). Gaćinović, Živković, Jović, Nemanja Maksimović, Lukić, nazad Nastasić ili Veljković u paru s Milenkovićem...
S Brazilom se posibati casno i posteno, pa sta bude!
Jos nesto, previse smo teska i troma ekipa. Treba tu malo svjeze (brze krvi). Gaćinović, Živković, Jović, Nemanja Maksimović, Lukić, nazad Nastasić ili Veljković u paru s Milenkovićem...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- Fikret1946
- Kontakt:
Fkt ima ovdje dosta kompleksa s nase strane, nista na sta nismo navikli..
Druga stvar ima i ovih Srba iritantnih na forumu i pretencioznih. Pricali su da je SmS bolji od Pjanica jbt a brat bratu ne moze mu kopacke cistiti.
Suma sumarum debili i jedni i drugi. Poyy
Druga stvar ima i ovih Srba iritantnih na forumu i pretencioznih. Pricali su da je SmS bolji od Pjanica jbt a brat bratu ne moze mu kopacke cistiti.
Suma sumarum debili i jedni i drugi. Poyy
Kad komsije navijaju za Turke protiv nas to je njihov izbor alkad mi navijamo za Svicarsku kontra njih to je drzavni udar i dokaz da se ne moze zajedno...
Evo vam cundara.
Evo vam cundara.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 22 jun 2018, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Kakva klasa, ponos Zenice!legenda reala je napisao/la:Krstajić veliki gospodin![]()
Pitaju novinari za provokacije Albanaca kaze čovjek ne zanima me to ja sam čovjek iz sporta
Šteta za Srbiju stvarno, mogli su ovo bolje nakon vodstva, ali protiv onakvog gola teško da možeš išta. Imaju još jednu šansu, jeste da je Brazil, ali niko na prvenstvu ne briljira i nema laganih utakmica pa mogu tražiti svoju šansu. Njihov problem je što naprijed nemaju mnogo kreacije, mislim da bi im Tadić bolje legao na 10-ci, ali opet ostane pitanje šta sa krilima. Nek im je sretno u zadnjem kolu u svakom slučaju.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Odavno tema ovog foruma nije sport, to što se navija za Švajcarsku, čuj mene Albaniju, Švajcarsku je najmanji problem, zapravo uopšte nije problem. Svako ima pravo da navija za koga hoće.
Al najsmjesnije kad je Srbija vodila svi se usutili mrtvilo na temi a onda kad su primili drugi gol bukno citav forum 
27.10.2020
Uvijek protiv komsija. Taman da igraju protiv Tanzanije 
Zadnja izmjena: COYS, dana/u 22 jun 2018, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Jedini normalan i realan covjek svaka cast ljudino ne mozes igrati bez bekova i ocekivati pobjedu.marconato je napisao/la:Švajcarci zasluzeno!
Prcaju ih ljudi na sportskom forumu, dokaz da ne mooooremo zajedno! Da ih nema, izmisliti bi ih trebalo.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Dodao bih i stara tu, ali to ide uz ovo troma i spora. Bas se vidjelo u drugom pol, ali i tu je i Krstajic morao ranije reagovati, tako da dijelom i njemu ide na dusu.marconato je napisao/la:Švajcarci zasluzeno!
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Zasto je problem sto neki navijaju za svicarsku a nije problem kad navijaju za srbiju???Fuerza je napisao/la:Odavno tema ovog foruma nije sport, to što se navija za Švajcarsku, čuj mene Albaniju, Švajcarsku je najmanji problem, zapravo uopšte nije problem. Svako ima pravo da navija za koga hoće.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
avenija je napisao/la:ZENICA 1:0 SARAJEVO

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Znao sam da ce srbija nakon ranog gola izgubiti zbog jugo mentaliteta. To sto dva albanaca dadose jos golove, je slag na tortu nakon cijele price zadnjih dana.
Al nakon bitke na kosovu, evo i poraza u kaliningradu.
Svicarci su dobri, vise diskutuju zbog orolova i proslova nego cinjenice da su dobili direktnog protivnika za prolaz.
Sreca pa je petkovic izvadio dzemailija na vrijeme.
Al nakon bitke na kosovu, evo i poraza u kaliningradu.
Svicarci su dobri, vise diskutuju zbog orolova i proslova nego cinjenice da su dobili direktnog protivnika za prolaz.
Sreca pa je petkovic izvadio dzemailija na vrijeme.
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
-
jolicnikola
- Kontakt:
je, da vam komšiji crkne krava, od toga nema koristi, gledajte u svoje dvorište
Švajcarci zasluženo, jer su kokezini (ne orlovi nego kokezini, ja to namjerno pišem) igrali ko p****ce u završnici susreta, pokazali da nemaju kvalitetu za prolazak u osminu finala, i bit će potrebno još dugo vremena da reprezentacija načini iskorak (ne onaj p****ski nego u pravom smislu)
o tom nedosuđenom penalu neću ni da pričam
a vi nacionalisti slavite ko da ste vi pobjedili, kao što sam pisao gore, da vam komšiji crkne krava
Švajcarci zasluženo, jer su kokezini (ne orlovi nego kokezini, ja to namjerno pišem) igrali ko p****ce u završnici susreta, pokazali da nemaju kvalitetu za prolazak u osminu finala, i bit će potrebno još dugo vremena da reprezentacija načini iskorak (ne onaj p****ski nego u pravom smislu)
o tom nedosuđenom penalu neću ni da pričam
a vi nacionalisti slavite ko da ste vi pobjedili, kao što sam pisao gore, da vam komšiji crkne krava
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.