Hahhahhahaahahhahhhahahahahahahahaahahamiky_hz je napisao/la:Valja u ova doba staru majku budit pa da vidi ko joj dolazi.
Za deset dana oni ovo u pobjedu pretvaraju.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Hahhahhahaahahhahhhahahahahahahahaahahamiky_hz je napisao/la:Valja u ova doba staru majku budit pa da vidi ko joj dolazi.
Ovo je u smislu 30 godina medijske propagande i degradacije skolstva, sve je to jedna dobro podmazana masina. Svabo ne nosa dukserice Hitlera jer je drzava tako odlucila. BIH stanovnik nece nikada imati mira dok mediji filuju.VolimTz je napisao/la:
Zrtva je krivac, bravo, pokazi ko si.
Nece brat s tobom jugu da gradi, jesi li uvrijeđen ?
[/quote]mma_hz je napisao/la: Jel nemamo to pravo nakon svega.
Tebi nacionalizam,sovinizam predstavlja sto navijamo za Svicarsku kontra Srbije.Kad su cuo da nasi navijaci govore za bilo koga"ubi" ili "umri"a tamo kod komsija ubi zakolji pa redom siptar ,balija ,ustasa.Kad si to cuo kod nas zadnji put???
Jel bas u Tuzli aplauz dobila himna Srbije??A sad zamisli obrnuto i onda nas pokusaj staviti u isto.
samoposmatram je napisao/la:mma_hz je napisao/la: Jel nemamo to pravo nakon svega.
Tebi nacionalizam,sovinizam predstavlja sto navijamo za Svicarsku kontra Srbije.Kad su cuo da nasi navijaci govore za bilo koga"ubi" ili "umri"a tamo kod komsija ubi zakolji pa redom siptar ,balija ,ustasa.Kad si to cuo kod nas zadnji put???
Jel bas u Tuzli aplauz dobila himna Srbije??A sad zamisli obrnuto i onda nas pokusaj staviti u isto.
Bosnjacki nacionalizam je benigna pojava u usporedbi s srpskim i hrvatskim.tuzlak1987 je napisao/la:Slazem se ali je opet ekspanzija nacionalizma, sovinizma i kod Bosnjackog korpusa.mma_hz je napisao/la:Hoces da kazes da bi bilo Turskih zastava da smo igrali npr mi protiv Svicaraca?*?tuzlak1987 je napisao/la:A sta je alternativa? Sirimo fasizam u sebe, mrzimo fasizam u drugih, a kolektivno napadajmo svi zdrav razum. Drazi su mi svakako ti sto su Jugonostalgicari nego ovi sto dolaze na utakmice sa zastavama Turske, duksevima ratnih zlocinaca.
Kod tih je standardna prica: Tito je radio samo protiv nas, a gurao druge. Svi isto pricaju.
Ne mjesajte kruske i jabuke,ja nikad nisam vidjeo nijednog navijaca Bosne na utakmicama repke sa duksevima Nasera,Atifa,Alije,Sefera itd itd,jos ovi nisu osudjeni nizasta dok je ovaj za genocid.![]()
![]()
Ne poredi sto se porediti ne moze.
Samo kazem, mozda se ujedinite svi kao na Neretvi.LAZARUS2000 je napisao/la: Tipično komunjarski. Samo bi ubijali i mitingovali. Isto ko fašisti samo druge boje
Sve se slazem osim ovog "da je.."Saurman je napisao/la:Izgubiš utakmicu i onda se žališ na kopačke Saqirija i način proslave golova.Srbija je u drugom poluvremenu izgledala smiješno, Krstajić je na prvenstvo doveo fizički nespremu ekipu a osim toga Tošić i Ivanović nemaju šta tražiti u A timu veliki propuh u odbrani.Da je Dzemaili iskoristio jednu od tri čiste šanse iz prvog pol ne bi se ušlo u neizvjesnu završnicu.Krstajić mislio čuvati 1:0 protiv ekipe koja je standadni učesnik velikih takmičenja i koja je sposobna svakom zabiti gol a na klupi imaju pravog stručnjaka u vidu Petkovića koji u svakom trenutku ima plan B.
"Ljaljic Allaha"MortemHz je napisao/la:
Mislim da bi tuzlak1987 skandirao zajedno s njima.enobarca je napisao/la:https://www.index.ba/noz-zica-srebrenic ... dijasporu/
Jel realno ovo, igra im reprezentacija a oni rade ovo![]()
Ja al i mi nosamo nekad turske zastave ,tako da je to tu negdje,enobarca je napisao/la:https://www.index.ba/noz-zica-srebrenic ... dijasporu/
Cuj nivou Jovana Blagojevica... ne poredi panja sa najboljim veznjakom naseg premijersipa.Rooney88 je napisao/la:Mozete nauciti nesto iz ovoga, kad vec niste u Brazlu naucili od BiH. I nama je tada bio kriv sudija i ofsajd sto nismo uspjeli. I vama ce sudija i penal u Rusiji. To je problem koji imaju i Srbija i BiH, mentalitet koji nemamo. Hrvati su tu svjetlosnu godinu ispred nas oba zajedno, cak su i Albanci ispred. Svi su drugi krivi samo mi ne. Zasto repku ne vodi covjek koji ju je i doveo na SP? Krstajic je super lik, on nije kriv ni za sta. Zasto Spahica onaj Nigerijac otrese onako za prvi gol? Zasto jedan od navodno najskupljih veznjaka danasnjice odigra na nivou Jovana Blagojevica? Zasto lopta protiv Francuske nije izbijena ranije? To su samo neka od pravih pitanja na koja strateski niko u Srbiji Ili BiH nece odgovarati jer je uvijek lakse kriviti druge. Pusti se ba penala, kako je zajebao vas tako je mogao Svicarce. Amnestiranjem odgovornih za neuspjeh samo ces dovesti do njegovog ponavljanja, a bolji nikada neces postati.alan_kardec je napisao/la:Petković je satro Krstajića u nastavku i tjt. O tome sam i pisao prije utakmice, neiskustvo Krstajića. Pisalo se i o Brychu, sad vidimo da je i to bilo sa razlogom.
Švajcarska će dobiti Kostariku, u to ne sumnjam, a Srbiji sva ova naknadna priča koja se priča, ne može donijeti ništa dobro.
Ferdo je napisao/la: Kako bi bilo lijepo da se opet ujedinimo ali ne da Zapad ni UEFA ni FIFA njima nije u cilju da bude Juge jer onda ne bi mogli Amerikanci i Njemci vladati nama.
joker90 je napisao/la:Izgledi su mali protiv Brazila, ovako na prvu, ali kroz historiju su srbima stalno davane takve šanse, male, nikakve, a oni su izlazili iz tog kao pobjednici i junaci. Jest da je ovo 11 na 11 i da su i jedni i drugi muškarci, a tu je tesko našim komšijama da ispolje svoje junaštvo, ali opet ne treba se predavati. Sretno, komšije!
Ovo ne treba da cudi, ti gastosi (cast izuzecima) su najvece seljacine i sljam koji postoji!enobarca je napisao/la:https://www.index.ba/noz-zica-srebrenic ... dijasporu/
Da se covjek zapita...PerryFred je napisao/la:Ferdo je napisao/la: Kako bi bilo lijepo da se opet ujedinimo ali ne da Zapad ni UEFA ni FIFA njima nije u cilju da bude Juge jer onda ne bi mogli Amerikanci i Njemci vladati nama.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.