Ne smije Brazil s nama da se zeza, predsjednik nam Slavisa Kokeza!Romariooo je napisao/la:Srbija protiv brazila nema nikakve sanse, cak mislim da ce posteno nastradati i primiti 3-4 komada. Vrlo su spora ekipa a moraju se otvoroti i traziti pobjedu i tu ce ih brzi brazilci masakrirati, vidjeli smo sinoc koliko su samo svicarci brzi, a tek coutinjo,neymar,jesus i william
Brazil nije nesto impresionirao, no ovakva spora srbija koja se mora otvoriti im je idealna za nabijanja
Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- Tristan
- Kontakt:
Re: Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Naravno da izbjegavaju dati odgovor jer se zna koji je. Mora se ispasti mirotvorac kao što to rade njihovi političari godinama, ruše ustav i kad se pobuniš mi pružamo ruku pomirenja a oni neće.mma_hz je napisao/la:@fuerza evo ti mi reci iskreno sta mislis o duksevima onog pelenasa Ratka i skandiranju od sinoc iz Beca??
Al ne budi pi.cka ko ovaj selux pa izbjegavati odg.Budi musko.
Da ne misli to dao bi jasan odgovor o Ratku.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Jedan forumas na hrvatskom portalu je pronasao i ovo:
"Commentator Cleber Machado (mislim Brazil) complimenting Xhaka and Shaqiri's goal celebrations. "There was so much tension around this fixture, so celebrating by making a peace dove symbol is beautiful to see"

"Commentator Cleber Machado (mislim Brazil) complimenting Xhaka and Shaqiri's goal celebrations. "There was so much tension around this fixture, so celebrating by making a peace dove symbol is beautiful to see"
Ja kazem svoje(bar na forumu)Unofficialpage je napisao/la:Naravno da izbjegavaju dati odgovor jer se zna koji je. Mora se ispasti mirotvorac kao što to rade njihovi političari godinama, ruše ustav i kad se pobuniš mi pružamo ruku pomirenja a oni neće.mma_hz je napisao/la:@fuerza evo ti mi reci iskreno sta mislis o duksevima onog pelenasa Ratka i skandiranju od sinoc iz Beca??
Da ne misli to dao bi jasan odgovor o Ratku.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Balija svog Aliju,Atifa,Sefera,Nanica,Nasera popljuje a srbin svog neda makar crko.
Svaka vam cast na tome,a nasi "jugasi" bi sve odmah prodali.
Zamisli niko od ovih nije osudjen al ih "balija" pljuje jer srbi tako kazu,a oni svoje osudjene,presudjene robijase nedaju.
Aferim.
Zamisli niko od ovih nije osudjen al ih "balija" pljuje jer srbi tako kazu,a oni svoje osudjene,presudjene robijase nedaju.
Aferim.
FK SARAJEVO.
Trebaš biti ponosan što ne slavimo ratne zločince!mma_hz je napisao/la:Balija svog Aliju,Atifa,Sefera,Nanica,Nasera popljuje a srbin svog neda makar crko.
Aferim.
Walk on, with hope in your hearts.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Fudbalski savez Srbije uputio žalbu FIFA-i zbog suđenja Nijemca Felixa Brycha

- ASD
- Kontakt:
Sjeti se ovog posta kad odes da radis kao medicinar u Njemacku, kao mnogi tvoji sunarodnjaci.mma_hz je napisao/la:Balija svog Aliju,Atifa,Sefera,Nanica,Nasera popljuje a srbin svog neda makar crko.
Aferim.
Sa svojim sunarodnjacima kojih je tamo sve vise i vise prokomentarisu sto ti diraju Aliju.
A nevazano za rat vecina tih nabrojanih su najveci sljam i olos, krimosi i profiteri poput tog Orica ili junaka Atifa koji je takva ljudina da mu se sin zbog njegovog maltretiranja objesio...Bas treba velicati ovakve moralne gromade 
Inace Srbi bezveze kmece, sami su si krivi sto su popusili prednost ziheraskom i kukavickom igrom. Adresa bi im trebao biti selektor njihov a ne Fifa. Istina ono je mogao biti penal na Mitrovicu nema sta ali ne mogu se vaditi na sudiju.
Inace Srbi bezveze kmece, sami su si krivi sto su popusili prednost ziheraskom i kukavickom igrom. Adresa bi im trebao biti selektor njihov a ne Fifa. Istina ono je mogao biti penal na Mitrovicu nema sta ali ne mogu se vaditi na sudiju.
Potpuno razumna odluka. Isto je uradio i fudbslski savez Brazila.NYKnicks Fan je napisao/la:Fudbalski savez Srbije uputio žalbu FIFA-i zbog suđenja Nijemca Felixa Brycha
![]()
![]()
![]()
![]()
Nije problem nikakav! Takva smo sredina, kad se obuče dux Ratka na stadionu Srbi će reći: Svaka čast Srbende ovo ono! Tako isto sa Bosancima kad bi obukli dux Nasera recimo. Ne znam ko je učestvovao u genocidu ko nije, jer taj sud ne priznajem kao neki relevantan, međutim, nisu oni njegove duksove obukli zato što smatraju da je bio fin i dobar prema Bosancima. Tako da to ne podržavam uopšte, kao i ta skandiranja.Ovamo Srbi govore da tamo nije bio zločin, a s druge strane skandiraju Nož, žica..., čime sami sebe ukopavaju priznavajući zločin, to su po meni usijane glave. Dalje, ima mnogo više srpskih junaka koje su mogli staviti na dux i time ispasti Srbende, tako da griješio, ne griješio zna se po čemu je poznat taj čovjek sa duxa. Tako da ima mnogo ljepših srpskih patriotskih pjesama u kojima se ne promoviše ubijanje, i ima mnogo srpskih junaka, koji u istoriji nisu upisani kao zločinci, ili nebi trebali biti. Ovi od sinoć su usijane glave i tjt. o tome mogu pričati do sutra, ipak to nije tema foruma!mma_hz je napisao/la:@fuerza evo ti mi reci iskreno sta mislis o duksevima onog pelenasa Ratka i skandiranju od sinoc iz Beca??
- Tristan
- Kontakt:
Ja sam prvi upozorio kakvo je govedo Brih. Imate na stranici 38 prvi post, moje prorocanstvo.
Ako hocete da vam predvidim buducnost, javite se u inbox. Cijena prava sitnica.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Što za Kosovo ne javi na vrijeme, pa da ga spasite?Tristan je napisao/la:Ja sam prvi upozorio kakvo je govedo Brih. Imate na stranici 38 prvi post, moje prorocanstvo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Eto nasi nek velicaju krimosa ali dodas da oni velicaku i krimosa i zlocinca tj ljude koji su ih etikirali za sva vremena i mozes misliti koji su to mentalni sklopovijapa je napisao/la:A nevazano za rat vecina tih nabrojanih su najveci sljam i olos, krimosi i profiteri poput tog Orica ili junaka Atifa koji je takva ljudina da mu se sin zbog njegovog maltretiranja objesio...Bas treba velicati ovakve moralne gromade
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
AaaaaaaaaaaaHigh je napisao/la:Što za Kosovo ne javi na vrijeme, pa da ga spasite?Tristan je napisao/la:Ja sam prvi upozorio kakvo je govedo Brih. Imate na stranici 38 prvi post, moje prorocanstvo.
Ko je to ratni zlocinac,daj mi presude i imena???artemis77 je napisao/la:Trebaš biti ponosan što ne slavimo ratne zločince!mma_hz je napisao/la:Balija svog Aliju,Atifa,Sefera,Nanica,Nasera popljuje a srbin svog neda makar crko.
Aferim.
ASD ne branim ja ni rahmetli Aliju niti bilo koga coek umro prije 15 tak godina nema on veze sa ovim sada haraclijama sto nas dusu uzese.-
drago mi je sto se "balije "prepoznavaju,i da moj post ima smisla.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 23 jun 2018, 12:44, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
Kad neko jede go?no ne mora znaciti da i ti moras malo manje go*no pojesti.Ramiy je napisao/la:Eto nasi nek velicaju krimosa ali dodas da oni velicaku i krimosa i zlocinca tj ljude koji su ih etikirali za sva vremena i mozes misliti koji su to mentalni sklopovijapa je napisao/la:A nevazano za rat vecina tih nabrojanih su najveci sljam i olos, krimosi i profiteri poput tog Orica ili junaka Atifa koji je takva ljudina da mu se sin zbog njegovog maltretiranja objesio...Bas treba velicati ovakve moralne gromade
- Tristan
- Kontakt:
Javio sam i ovo na vrijeme, ali ko me slusa.High je napisao/la:Što za Kosovo ne javi na vrijeme, pa da ga spasite?Tristan je napisao/la:Ja sam prvi upozorio kakvo je govedo Brih. Imate na stranici 38 prvi post, moje prorocanstvo.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Meće ga brat u stilu LichtsteineraHigh je napisao/la:Što za Kosovo ne javi na vrijeme, pa da ga spasite?Tristan je napisao/la:Ja sam prvi upozorio kakvo je govedo Brih. Imate na stranici 38 prvi post, moje prorocanstvo.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Slazem sejapa je napisao/la: Kad neko jede go?no ne mora znaciti da i ti moras malo manje go*no pojesti.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.