Pa ko mase turskim zastavama u Sarajevu? Jesi li u vugla dobar ili sta?bombaysaphire je napisao/la:PerryFred je napisao/la:bombaysaphire je napisao/la:turske zastave u Sarajevu
Dosadni ste više sa tim turskim zastavama.
BRATSKI: Srpska i grčka trobojka spojene u Užicu
https://www.kurir.rs/sport/fudbal/22803 ... ne-u-uzicu
POZDRAV BRAĆI: Navijači Zvezde razvili ogromnu zastavu Rusije
https://srbin.info/2015/12/05/pozdrav-b ... /?lang=lat
Ovo je česta pojava na utakmicama Zvezde, Partizana, pa čak i reprezentacije Srbije.
Ne kontaš poentu buraz, ako su oni debili moramo li i mi?
Ja Tukre ne smatram braćom, smatraš li ti?
Meni je preglupo u svojoj državi mahati zastavama druge države...
Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nije isto ici na remi s Brazilom i na pobjedu...SGD53 je napisao/la:
Nego, realno, ne znam što su se Srbi toliko prepali Brazila, ovaj Brazil nije puno više pokazao ni od Kostarike ni od Švicarske, Srbija se sama pobjedila sinoć i protiv Brazila imaju realne šanse.
A čak i u slučaju remija sinoć, koji bi možda bio i izgledan rezultat, opet bi morali ne izgubiti, tako da ne znam što pjene džaba, kao eto zadnju bi izgubili od Brazila i prošli 100%....
Švajcarci da su sinoc remizirali, morali bi ici na pobjedu s Kostarikom! Ovako im je i remi dovoljan..
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Protiv Brazila morate igrati kao Kostarika zatvoreno,jer vidjelo se sinoc da ste "teskaska"reprezentacija i cim se malo otvorite trkom i brzinom ne mozete da ispratite brze igrace.Iskusni jeste,pgt zadnja linija ali ako date prostora igracima Brazila i napadnete nista osim neko sramotnog poraza ne mozete ocekivati.Vi kvalitet nemate da se nadigravate sa Brazilom.marconato je napisao/la:Nije isto ici na remi s Brazilom i na pobjedu...SGD53 je napisao/la:
Nego, realno, ne znam što su se Srbi toliko prepali Brazila, ovaj Brazil nije puno više pokazao ni od Kostarike ni od Švicarske, Srbija se sama pobjedila sinoć i protiv Brazila imaju realne šanse.
A čak i u slučaju remija sinoć, koji bi možda bio i izgledan rezultat, opet bi morali ne izgubiti, tako da ne znam što pjene džaba, kao eto zadnju bi izgubili od Brazila i prošli 100%....
Švajcarci da su sinoc remizirali, morali bi ici na pobjedu s Kostarikom! Ovako im je i remi dovoljan..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Sad bi bila fora da se dobije Brazil, a Kostarika sačuva čast i dobije Švicu, Brazil sa više datih golova od Švice prođe dalje sa Srbijom! Evo me kao Spaho kad je računao kako Salah može do osmine, maštam!
Normalno, svi su toga svjesni. Cvrsto nazad i na prekid i na kontru. Za ovo drugo nam trebaju brzi igraci -Živković, Radonjić..ali tesko da Krle ima mooda za tako nesto.mma_hz je napisao/la:Protiv Brazila morate igrati kao Kostarika zatvoreno,jer vidjelo se sinoc da ste "teskaska"reprezentacija i cim se malo otvorite trkom i brzinom ne mozete da ispratite brze igrace.Iskusni jeste,pgt zadnja linija ali ako date prostora igracima Brazila i napadnete nista osim neko sramotnog poraza ne mozete ocekivati.Vi kvalitet nemate da se nadigravate sa Brazilom.marconato je napisao/la: Nije isto ici na remi s Brazilom i na pobjedu...
Sinoc mu je recimo Ljajić bio alibi izmjena. Umjesto da odmah ubaci Radonjića umjesto Kostića, Živkovića umjesto SMS-a, Jovića ili Prijovića umjesto Mitrovića, on je samo cekao da se utakmica sama od sebe razvija...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Prije par godina Srbi su napadali Šimunića zbog prekršaja, a danas sigurno žale što nemaju igrača s takvim mudima da digne Shaqirija da se i danas ne ustane.
audere est facere!
Bravo,da zbog Brazilaca bi trebao i iznenaditi sa drugacijom postavkom igre.
Mozda nazad staviti SMS i Matica,ili probati gore sa triom Zivkovic,Radonjic,Tadic a Mitrovica ostaviti za zadnji juris ako bude trebalo.
Ugl uraditi nesto da ispadne iz sablona.
Ili probati ono 3 5 2
Stojkovic
Ivanovic Tosic Milenkovic na stoperskim pozicijama,ispred njih SMS i Matic
Desno krilo(bek) ti bude Zivkovic a lijevo Kolarov,a naprijed bacis Radnonjica,Tadica i Mitrovica npr.
Lupam jbg.
Mozda nazad staviti SMS i Matica,ili probati gore sa triom Zivkovic,Radonjic,Tadic a Mitrovica ostaviti za zadnji juris ako bude trebalo.
Ili probati ono 3 5 2
Stojkovic
Desno krilo(bek) ti bude Zivkovic a lijevo Kolarov,a naprijed bacis Radnonjica,Tadica i Mitrovica npr.
Lupam jbg.
FK SARAJEVO.
- Tristan
- Kontakt:
Ma ovako:
...............Mitrovic......Prijovic................
...Ljajic.....................................Tadic...
.................SMS...........Matic...............
...Kolarov...Spajic..........Milenkovic...Ivanovic...
..................Stojkovic..............................
Kad se ispada neka se ispadne sa stilom.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Bravo, pocelo se opet pricat o nogometu, nakon valjda 50 stranica! Nevjerojatno ali veliko olaksanje 
Precijenjen dečko, nije ga džaba Muslin izostavljao, čuj 100 milionamma_hz je napisao/la: Al nije mi stvarno jasan onaj SMS pa je pruzio onako slabu partiju,a i protiv Kostarike nije nesto odigrao kvalitetno,.
Jel mu pozicija ne odg,cini mi se da za Lacio igra vise nazad??
Ili je mozda i preveliki pritisak na njemu,tj puno se ocekuje?
Gledaj mu statistike sinoć:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Mi igramo gospodski fudbalspursman je napisao/la:Prije par godina Srbi su napadali Šimunića zbog prekršaja, a danas sigurno žale što nemaju igrača s takvim mudima da digne Shaqirija da se i danas ne ustane.
Ma da. Krstajić (menadzeri) je usr.o sto nije poveo Gaćinovića i Maksimovića iz Valencie! Prvi mozda i jedini nas igrac koji moze odigrati medjuprostor, da ulazi iz drugog plana, a drugi da zamijeni Milivojevića/Matića jer je dosta mladji i laksi od obojice. Grujić em samo popunjava spisak, em ne donosi nista novo...mma_hz je napisao/la:Bravo,da zbog Brazilaca bi trebao i iznenaditi sa drugacijom postavkom igre.
Ili probati ono 3 5 2
Stojkovic
Lupam jbg.
Mislim da je to malo preofanzivno. Ne smijemo to, da se ispadne sa stilom, bolje ružno da se prođe! I mislim da treba dati Prijoviću bar pola sata, Mitrovića forsirati na početku da proba nešto, kasnije u toku meča opadne, Prijović je čini se pokretljiviji i mislim da bi mogao nešto napraviti.Tristan je napisao/la:Ma ovako:
Za Maksimovica stvarno ne znam jer slabo pratim spansku ligu al zato bundesku pratim i neshvatljivo je da nije pozvao Mijata koji iza sebe ima odlicnu sezonu.Jedan od glavnih igraca ekipe koja je osvojila KUP kojem se niko nije nadao.
Mislim da Milivojevic i Matic ne mogu igrati zajedno,previse su slicni igraci.
I takodjer sta se desilo sa vasom fizikom,od 80te minute ste prestali igrati,dok Svicarci kao navijeni.
@tristane ne bi to bilo ispadanje vec ponizenje sa stilom,budi ozbiljan.
I takodjer sta se desilo sa vasom fizikom,od 80te minute ste prestali igrati,dok Svicarci kao navijeni.
@tristane ne bi to bilo ispadanje vec ponizenje sa stilom,budi ozbiljan.
FK SARAJEVO.
Osim kada je riječ o hrvanju, VAR je funkcionisao prilično dobro na ovom prvenstvu. Ovo jučer je i najkontroverznija situacija do sad (bio je slučaj s Kaneom protiv Tunisa), na BBC-u su Ferdinand, Zabaleta i Lineker u nevjerici komentarisali neoglašavanje VAR-a kod pridržavanja Mitrovića. Naposlijetku, odluku za intervencijom donosi čovjek (ili nekoliko njih) koji pregledava snimak, tako da se ljudski faktor ne može isključiti.
Naivno je vjerovati da se politika i sport (kao i muzika i politika) neće miješati jedno s drugim, toga ima otkako ima sporta. Ali, ako se već ima stav, onda brate ostani pri tom stavu. Ne možeš na pres konferenciji izjaviti da si čovjek iz sporta i ne zanima te politika, a onda putem socijalnih medija pominjati Hag i šta ti ja znam.
Naivno je vjerovati da se politika i sport (kao i muzika i politika) neće miješati jedno s drugim, toga ima otkako ima sporta. Ali, ako se već ima stav, onda brate ostani pri tom stavu. Ne možeš na pres konferenciji izjaviti da si čovjek iz sporta i ne zanima te politika, a onda putem socijalnih medija pominjati Hag i šta ti ja znam.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
-
bombaysaphire
- Kontakt:
SMS mora igrati 90 minuta, previše ljudi čeka "procenat" od njegovog transfera, jedan od njih je Andrej Vučić, najzaslužniji za otkaz Muslina....
Matić užasan, kao da nema kondicije...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ovo nisu istine"Nažalost, samo Srbi su izgleda osuđeni na selektivnu pravdu, nekad prokleti Haag, a danas u fudbalu VAR...", napisao je Krstajić.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Mijat je ispao zrtva, jer je Radonjic morao ici, valjda sto je Kokezin igrac i generalno da mu se nabije cijena prilikom prodaje...mma_hz je napisao/la:Za Maksimovica stvarno ne znam jer slabo pratim spansku ligu al zato bundesku pratim i neshvatljivo je da nije pozvao Mijata koji iza sebe ima odlicnu sezonu.Jedan od glavnih igraca ekipe koja je osvojila KUP kojem se niko nije nadao.
Grujića takodje neko gura. Imas 3-4 bolja igraca na njegovoj poziciji. Pomenuti Maksimović, mali Lukić iz Levantea takodje bi imao dobru koheziju sa Matić/Milivojević, jer je moderan cm...Fejsa je odyebao reprezentaciju, jer je bio non-stop rezerva..
- Tristan
- Kontakt:
Ne mora igrati, u prvoj utakmici je bio odlican, sinoc los i trebao je biti zamjenjen. Krstajic je jednostavno los trener, nikoga nije trenirao prije, pa ne zna kad i koga treba zamjeniti. Sinoc nije napravio ni tu trecu izmjenu.bombaysaphire je napisao/la:SMS mora igrati 90 minuta, previše ljudi čeka "procenat" od njegovog transfera, jedan od njih je Andrej Vučić, najzaslužniji za otkaz Muslina....
I Rodic je gurnut. Sta ce nam 2 lijeva beka, kad Tosic moze igrati tu poziciju koju je igrao veci dio karijere, isto kao Bane sa druge strane. Mogao je Mijat ici umjesto Rodica, ako vec mora Radonjic...marconato je napisao/la:Mijat je ispao zrtva, jer je Radonjic morao ici, valjda sto je Kokezin igrac i generalno da mu se nabije cijena prilikom prodaje...mma_hz je napisao/la:Za Maksimovica stvarno ne znam jer slabo pratim spansku ligu al zato bundesku pratim i neshvatljivo je da nije pozvao Mijata koji iza sebe ima odlicnu sezonu.Jedan od glavnih igraca ekipe koja je osvojila KUP kojem se niko nije nadao.
Grujića takodje neko gura. Imas 3-4 bolja igraca na njegovoj poziciji. Pomenuti Maksimović, mali Lukić iz Levantea takodje bi imao dobru koheziju sa Matić/Milivojević, jer je moderan cm...Fejsa je odyebao reprezentaciju, jer je bio non-stop rezerva..
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Cuj SMS 150 miliona....Koliko vrijedi Modric onda i ovakav pred penzionisanjem
Ma ja nezz ja te vase relacije,ugl imate sirok kadar i mislim da bi se nakon ovoga odmah trebalo zahvaliti Stojkovicu,citavoj zadnjoj liniji.marconato je napisao/la:Mijat je ispao zrtva, jer je Radonjic morao ici, valjda sto je Kokezin igrac i generalno da mu se nabije cijena prilikom prodaje...mma_hz je napisao/la:Za Maksimovica stvarno ne znam jer slabo pratim spansku ligu al zato bundesku pratim i neshvatljivo je da nije pozvao Mijata koji iza sebe ima odlicnu sezonu.Jedan od glavnih igraca ekipe koja je osvojila KUP kojem se niko nije nadao.
Imate Spajica,Milenkovica,Veljkovica mozete lagano preboliti tu smjenu generacija i mislim da ce biti drugacije kada bude u ekipi "glavni" Mitrovic,Matic,Tadic,SMS itd.
Jednostavno imam osjecaj da su ovi starci kao Ivanovic koji je sinoc u kljucnim trenutcima kod intervencija imao dvije greske cime je unio nervozu u odbranu,Tosicu pobjegao Saciri itd itd.
Protiv Brazila sanse su vam minimalne,ali nakon svega ovoga kazu da ko se zadnji smije najsladje se smije.
FK SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.