MrHc WroteColonValjda nece oni glupani sa onog dijela foruma ovdje citati. Danas cca 50 igraca bilo na pregovorima.
I jos jedan podatak u amanet pokrenute tuzbe protiv bivsih igraca, direktora i predsjednika...... Nemam vise info.
flash84 WroteColonMarsal WroteColonNeka kiše, kad nam upekne u ljeto zazivat ćemo je
Daj Marsal nabaci neku seriju slicnu The Wire. Znam da je nemoguce da bude jednako dobra al eto bar priblizno.
flash84 WroteColon
Daj Marsal nabaci neku seriju slicnu The Wire. Znam da je nemoguce da bude jednako dobra al eto bar priblizno.
Marsal WroteColonflash84 WroteColon
The Shield (top 3 serija što sam gledao, bolja iz sezone u sezonu sa najboljim finaleom ikada)
Broadchurch (David Tennant u ulozi briljantnog inspektora u malom engleskom priobalnom gradiću)
Morse (odlična engleska serija koja prati mladog inspektora oxfordske policije i njegov privatni život)
Making a Murderer (dokumentarac zlata vrijedan od Netflixa, 10 epizoda, must watch)
Fargo(Billy bob Thornton prekucao prvu sezonu, druga i treća isto fantastične)
The Americans ( infiltrirani KBG špijunski par u Reagan-ovoj Americi radi za Majku Rusiju)
Luther (Idris Elba u ulozi života)
Peaky Blinders (jedna od najboljih BBC serija ikada, apsolutna preporuka)
A od Davida Simona što je režirao Žicu imaš nekoliko dobrih serija u kojima glume neki poznati glumci iz Žice... tako npr preteča Žice je Homicide: Life on the Street (93'-99'), mini serija The Corner (opet Baltimore i droga), ratna mini serija Generation Kill (koja na pravi način opsiju US Army i prvi izviđački vod marinaca), Treme (New Orleans poslije uragana Katrine).
Nadam se da ćeš uspjet nešto probrat, iako vjerujem da si većinu odgledao možda. Ovo je što sam na prvu mogao sjetit se, ako se sjetim još nečeg napišem ti.
flash84 WroteColon
Citao sam recenzije za The Shild i svi kazu da je najslicnija The Wire, s tim da joj fali malo vise realnosti?
Drago mi je da si pomenuo Luther jer sam se bas bio kontao da li da krenem s njom. Tebi hvala za ove preporuke. I ove ostale su mi sad u tefteru za dalje.
Marsal WroteColonflash84 WroteColon
Citao sam recenzije za The Shild i svi kazu da je najslicnija The Wire, s tim da joj fali malo vise realnosti?
Drago mi je da si pomenuo Luther jer sam se bas bio kontao da li da krenem s njom. Tebi hvala za ove preporuke. I ove ostale su mi sad u tefteru za dalje.
Pa dobro, svakoj seriji u poređenju sa Žicom fali realnosti, ali Shield je više akcija - ne suha akcija pucnjave, eksplozije, pichke materine, ali uvijek se nešto dešava i dosta je napeta. Beton serija.
Luther je vrhnećeš se pokajat, garantujem ti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.