Pa imao hrpu ozljeda, na posudbi nikog nije uvjerio da ga kupi i tako.anell je napisao/la:Kako je Jenkinson jos tu

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Pa imao hrpu ozljeda, na posudbi nikog nije uvjerio da ga kupi i tako.anell je napisao/la:Kako je Jenkinson jos tu
Caglar Söyüncu: “Arsenal are an option & I want to go there. But I have 3 more years on my current contract and everything depends on the club [Freiburg].
Sta i Leno oteo zenu jarana najboljeg Njemackog igraca pa ga zato nema na spisku? Dobro onda je isto...Profesor je napisao/la:Da, isto je sa Icardijem na kojega se znalo svrsavati pa ne znaci da je smece
Svakako je los, evo ga ne vidi se protiv Hrvata.Brokula je napisao/la:Arsenal are a good team, one of the most important in the world, but at this moment I am focused on playing for my country."
-Leo Messi
Turkish Football
@Turkish_Futbol1
Latest - Caglar Soyuncu decision not expected until early July. Mislintat has a long-term interest but Arsenal not the only side interested. Freiburg have at least 4 offers from Premier League sides. Club in no rush to make decision. Summer exit very likely but no agreement yet
Ever #Banega’s agent (Marcelo Simonian) is in London now. Tonight he will talk with #Arsenal. Unai #Emery wants him and insists on, but it’s not a simple deal. Siviglia doesn’t want to give up. #transfers. #AFC
Positive meeting last night between Simonian and #Arsenal to discuss the #Banega’s deal. Now they must convince #Sevilla to sell him. Talks ongoing. #transfers #AFC
“#AFC insist on Banega, Emery likes to add him to the squad. The transfer is a bit difficult on two fronts: Sevilla will not let him go easily & player and his family are settled in Sevilla and would like to think deeply before saying goodbye.”
Neki izvor za to?Baboon je napisao/la:Na poziciju LM/LW vjerovatno dolazi Bernard,istekao mu ugovor u Shakhtaru pa bi došao na free.
Sky Sport i još neki engleski portali objavili,čak i Liverpool spominju kao zainteresirane,ali Arsenal navodno najbliži potpisu.Ramiy je napisao/la:Neki izvor za to?Baboon je napisao/la:Na poziciju LM/LW vjerovatno dolazi Bernard,istekao mu ugovor u Shakhtaru pa bi došao na free.
Meni pravo gotivan igrac sa fife
Ma gotovo je to prije pola godine samo ovi iz nekog razloga hoće da im taj transfer uđe u obračun za narednu sezonu, možda zbog FFP-aBrokula je napisao/la:Arsenal are on the verge of completing a deal to sign Sokratis Papastathopoulos, according to Borussia Dortmund sporting director Michael Zorc.
Malo falilo da ga mi ćapimobega_afc je napisao/la: Plus, jeb.eni Pastore za kusur u Romi. Pizda im materina, onaj Monki je cudotvorac.
Lik je pustio korijenje na svakoj strani svijeta, nista mu ne moze promaci. Bolesno dobro radi posao.Marsal je napisao/la:Malo falilo da ga mi ćapimobega_afc je napisao/la: Plus, jeb.eni Pastore za kusur u Romi. Pizda im materina, onaj Monki je cudotvorac.![]()
Sa našim budžetom šta bi tek radio...
MAda i sad sam zadovoljan, napokon djelujemo kao klub sa glavom i repom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.