Grupa D (Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Grupa D (Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija)
Hrvati se bas (ne)trude da ga zabibere Argentini
, ovi ako ne zabiju jos koji gol Nigeriji mogli bi letiti sa svjetskog jer ovdje gol Islanda visi u zraku...
- branimir85
- Kontakt:
jbga kad Sampaoli to ne vidi,Maske je njegova verzija na terenumessilla je napisao/la:Povreda Mascherana bi bila najvece pojacanje.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- BoixosNois1899
- Kontakt:
GOAT pošteno isprskao hejtere u prvom poluvremenu. Bolja Argentina za sad definitivno.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Rjesava to najveci s jos jednom majstorijom dakako 
27.10.2020
Moraju zabiti jos jedan makar, dzaba sto su bolji ako ne zabiju.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
@Helco
Tako nekako.
Tako nekako.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Sad je bio slowmo na BBC-u... Kakva golcina

- Fikret1946
- Kontakt:
samo zbog ovakvih komentara se nasladjujem kad gube i Ronaldo i MEssi, koga je ba isprskao ? lik je igrao odron do ove utakmice, ali prskao nas je.. Ronaldo isto tako, dobra partija protiv Spanije ali kasnije ocajno, ali hej prskaju nasBoixosNois1899 je napisao/la:GOAT pošteno isprskao hejtere u prvom poluvremenu. Bolja Argentina za sad definitivno.
To je to.Centre forward je napisao/la:Banega je otp. jedini koji Messiju može pružit' kakvu-takvu podršku. Argentina je pravo loša. Ova generacija da nema Messija ne bi vjerovatno ni igrala SP.
Banega jedini može dati neku loptu, malo povezati igru. Ne kontam kako je presjedio protiv Hrvatske, a Perez igrao umjesto njega
Higuain je najbolji partner Messiju u vrhu napada.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ako zabije Island ,dat ce i Argentina jos jedan,materi onda ovaj nek stavlja Caleta Cara na stopera.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
Nerminovic
- Kontakt:

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ma nisu ni bolji nešto specijalno, do postignutog gola jesu bili bolji i dobro su ih stisli. Poslije gola opušteno i lagano, Nigerijcima dali loptu u noge, a ovi ne znaju odigrati ništa drugo nego 50 metara dugu loptu na Ihenacha i Musu, pa ako je stignu dobro i jestharden je napisao/la:Moraju zabiti jos jedan makar, dzaba sto su bolji ako ne zabiju.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Banega, Higuain pa onda Di Maria uz Messija. Ovi ostali blago rečeno ništa.
Kakav Enzo Perez i khurac, ovog drugog veznjaka sam često spominjao.
Daj Lo Celsa, ne može biti lošiji od ove dvojice da ga yebeš.
Kakav Enzo Perez i khurac, ovog drugog veznjaka sam često spominjao.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Vidi se manjak tereta na Messiju kad pored sebe ima još jednog kvalitetnog kreatora. Banega je je bio najbolji igrač na poluvremenu, a Messi je na dijelu terena gdje i treba biti - završna trećina odakle će raditi sve ovo što radi sada. Usput, kakav dodir i završnica maestra. 
Messi je isprskao hejtere koji su sada na respiratorima
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Ovo šta hrvatski bekovi igraju je za bh premier lige, pa ni u napadu ih, ni u obrani, stoperi pokrivaju sve, srećom Island ne zna.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Slažem se. Zamisli npr. ovdje ostane 1-0 do 90. minute a tamo Island tek tad zabije za vodstvo protiv Hrvata. Falio bi im onda još jedan gol za prolaz i vjerovatno bi ispali. Ovako kad zabiju drugi osigurali su se.harden je napisao/la:Moraju zabiti jos jedan makar, dzaba sto su bolji ako ne zabiju.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Messi 
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.