aha pravorio_Ferdy88 je napisao/la:Lahko je tebi dat, ti sa milionima obrćeš.jestamaji je napisao/la:pet stoja kontra!MortemHz je napisao/la:Stoja na Francuze

vidjećeš, francuzi i njihovih 250 navijača idu nakon osmine kući

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
aha pravorio_Ferdy88 je napisao/la:Lahko je tebi dat, ti sa milionima obrćeš.jestamaji je napisao/la:pet stoja kontra!MortemHz je napisao/la:Stoja na Francuze
A predzadnji put, kada je ova generacija Hrvatske tek stasavala na vrhunskom nivou, bilo je tek 1:0 za Španiju, i to je ta Španija tada odigrala možda i najbolji turnir (bolji nego 2008 i 2010) te generacije.anonymousHD je napisao/la:Zadnji put Hrvati su ih dobili na velikom takmičenju. Ko zna, možda ponove, sad su i bolji. Ali će bit paklen meč.Raonffa je napisao/la:Jao, kakva će to ludnica da bude ako prođu Hrvati osminu finala
Ne znam ja ko svake godine ide na put oko svijetajestamaji je napisao/la:
aha pravo
vidjećeš, francuzi i njihovih 250 navijača idu nakon osmine kući
Apsolutno.Raonffa je napisao/la:A predzadnji put, kada je ova generacija Hrvatske tek stasavala na vrhunskom nivou, bilo je tek 1:0 za Španiju, i to je ta Španija tada odigrala možda i najbolji turnir (bolji nego 2008 i 2010) te generacije.
To će biti vrhunski meč, Hrvati ako prođu Dansku to će biti veliko olakšanje ovoj ekipi, da prođu tu prvu prepreku u nokaut fazi.
Ma ništa se ne zna, naravno da bih volio da Hrvati odu do kraja, al' očekujem odličnu i napetu nokaut fazu općenito.anonymousHD je napisao/la:Apsolutno.Raonffa je napisao/la:A predzadnji put, kada je ova generacija Hrvatske tek stasavala na vrhunskom nivou, bilo je tek 1:0 za Španiju, i to je ta Španija tada odigrala možda i najbolji turnir (bolji nego 2008 i 2010) te generacije.
To će biti vrhunski meč, Hrvati ako prođu Dansku to će biti veliko olakšanje ovoj ekipi, da prođu tu prvu prepreku u nokaut fazi.
Po trenutno formi, dajem prednost Hrvatima, ali sve se do tad može promijeniti.
Uglavno, KO faza će da bude fenomenalna. Urugvaj - Portugal, Francuska - Argentina.![]()
Nego, šta je D10S-u?
sve si objasnio ...ja ne mogu da vjerujem da ljudi u 3 utakmice nisu akcije odigrali...ma jedni lete u osmini drugi ce vec u cetvrtfinalu imam osjecaj...mada sto ti kazes sad su ovi nalozeni ....mislim da Francuska leti vec sad ,prolazi Argentina i onda je i njima tu kraj ....ali onog trenutka kad je Nigerija pobjedila Island zivota mi dobio sam neki osjecaj da ce osvojiti ,cak sam to i pisao ovdjerio_Ferdy88 je napisao/la:Ajd ovaj drogirani ćelavac i nema nekih kvalitetnijih opcija u sredini i odbrani pa da može sad nešto izmišljati tako da je tu Didi po meni od dva loša gori, jer ima jači tim sveukupno, a obje ekipe igraju podjednako loše. Plus sad ovi su dobili malo na samopuzdanju sa ovom pobjedom tako da me ne bi iznenadilo kad bi se opet ovako skrupmirali i prošli dalje.delinjo je napisao/la: ma ne znas vala ko je gori ...sa odron selektorima bez beka ozbiljnog ...vjerovatno koji selektor manje gresaka napravi proci ce ....zalosno al tako je
ovo isto bongPoliceman je napisao/la:
Rojo
Sigurno govore Argentina do TokijaOsim13 je napisao/la:Šta kaze Messi znao sam da je Bog sa nama. Kako to srpski zvuči, Messi srbendo
Jedino im je to preostalo - da se uzdaju u Boga. Pošto se u onaj pokušaj od igre ne mogu uzdatiOsim13 je napisao/la:Šta kaze Messi znao sam da je Bog sa nama. Kako to srpski zvuči, Messi srbendo
Jesi ti samo vidio onaj dribling Meze Cazina kad mu je lopta pobjegla u gol aut?let3 je napisao/la: Taj neki strašni joker Mezacovjek ocito ne zna voditi loptu. Ode negdje u gol aut sa njom. Satra ga kuja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.