1:2 u FirenciOsttribine je napisao/la:Puno smo se o tom drugom pretkolu raspisali te ko je veci klub koji dolazi, ali i dalje smatram, a bar tako i trofeji kazu da je najveci klub koji je poslije rata gostovao u BiH ipak Borussia Mönchengladbach, a najatraktivniji svakako Newcastle. Medjutim da je nama doci do te Fiorentine koja je svakako veliki klub ali daleko od toga "slavni", mada ce nam ova zamjena domacinstva uveliko pokvariti posjetu ukoliko do tekme sa Firencom dodje.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Još malo utakmica.
Na nas jutros kvota bila 2,20 dok je oko 12-13h pala na 1,30 i izbačena utakmica iz ponude, sad gledam, kvota na nas 1,15
da ovi neće igrat sa juniorima slučajno?
Evo Banants doveo neko dijete iz Rusije, ništa spešl, bitno za nas je da ih je napustio najbolji igrač, kako **** piše.
Nego, nisam upratio a gledao sam prošlu našu prijateljsku, jel Šišić igrao u drugom poluvremenu?
Na nas jutros kvota bila 2,20 dok je oko 12-13h pala na 1,30 i izbačena utakmica iz ponude, sad gledam, kvota na nas 1,15
Evo Banants doveo neko dijete iz Rusije, ništa spešl, bitno za nas je da ih je napustio najbolji igrač, kako **** piše.
Nego, nisam upratio a gledao sam prošlu našu prijateljsku, jel Šišić igrao u drugom poluvremenu?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- Osttribine
- Kontakt:
Pa da skocim sa Avazovog tornja bez padobranaMortemHz je napisao/la:1:2 u FirenciOsttribine je napisao/la:Puno smo se o tom drugom pretkolu raspisali te ko je veci klub koji dolazi, ali i dalje smatram, a bar tako i trofeji kazu da je najveci klub koji je poslije rata gostovao u BiH ipak Borussia Mönchengladbach, a najatraktivniji svakako Newcastle. Medjutim da je nama doci do te Fiorentine koja je svakako veliki klub ali daleko od toga "slavni", mada ce nam ova zamjena domacinstva uveliko pokvariti posjetu ukoliko do tekme sa Firencom dodje.
FK Sarajevo svoju drugu prijateljsku utakmicu s ekipom Triglav Kranj počinje u slijedećem sastavu: Kovačević, Hebibović, Adukor, Mujakić, Hodžić, Stanojević, Rahmanović, Šišić, Velkoski, Halilović i Ahmetović.
Hodza drugi zaredom pocinje na LB znaci to je "zamjena" za Bekica .Mada me vise srkleti sto je Adukor na stoperu vec to.
Mogla bi ovdje dvica za kladaru,ovaj ovoliki pad kvote nije u vinklu.Daj dvicu za pojacanja kakvog
Hodza drugi zaredom pocinje na LB znaci to je "zamjena" za Bekica .Mada me vise srkleti sto je Adukor na stoperu vec to.
Mogla bi ovdje dvica za kladaru,ovaj ovoliki pad kvote nije u vinklu.Daj dvicu za pojacanja kakvog
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Znaju li ovi nasi s kim na kraju igraju? Jucer Radnicki Nis, danas Rabotnicki pa sad Triglav
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
-
belosevic28
- Kontakt:
De neko link, mrsko mi traziti 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
SarajevoJeBordo je napisao/la:Arezina u SDA
Arežina je na stolu imao ponude Zrinjskog, Želje i Hajduka, no na kraju se odlučio da prihvati poziv s Grbavice, pa je pojačao viceprvaka BiH.
Nismo ni bili zainteresovani
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Whatever, imali smo mi dosta šupljoglavih, a ovo je dokaz da mnogi mlate svašta ovdje.miky_hz je napisao/la:SarajevoJeBordo je napisao/la:Arezina u SDA
Arežina je na stolu imao ponude Zrinjskog, Želje i Hajduka, no na kraju se odlučio da prihvati poziv s Grbavice, pa je pojačao viceprvaka BiH.
Nismo ni bili zainteresovani
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
belosevic28
- Kontakt:
Vala ne zalim ni sekunde sve i da smo bili zainteresovani. Lik je mentalnig sklopa Travancica, a takav nam ne treba...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pocet ce drugo poluvrijeme valjda?
Nema ga na klupi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Morao je biti, onda znaci da je otisao ako nije
- f0rest1946
- Kontakt:
Tu je on vidio se na ovom streamu ali na spisku ga nema , mozda i greska njihovaMortemHz je napisao/la:Morao je biti, onda znaci da je otisao ako nije
Tito te nije j.ebo i komentatore nasli za stream 
Vedo Surkovic i neki Hrvat cini mi se
( ovaj prenosi na Areni HNL)
Vedo Surkovic i neki Hrvat cini mi se
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 28 jun 2018, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zato i kazem mora biti tu, uvijek moze otici jer je slobodan igrac ali se bas pricalo o tome kako ce odigrati par utakmica da se vidi na cemu smof0rest1946 je napisao/la:Tu je on vidio se na ovom streamu ali na spisku ga nema , mozda i greska njihovaMortemHz je napisao/la:Morao je biti, onda znaci da je otisao ako nije
Sofranca muci loza..
Pa **** majku vise fkt,jos stranac.
Imam **** osjecaj da ce njega opet neki"propuh"opaliti.
Ako se sada nece nametnut kad ce,on misli bolji od Dupovca izgleda??
Pa **** majku vise fkt,jos stranac.
Imam **** osjecaj da ce njega opet neki"propuh"opaliti.
Ako se sada nece nametnut kad ce,on misli bolji od Dupovca izgleda??
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Po naglasku neki Hrvat? ovo je odlicno, svaka cast klubu sto smo konacno dobili ovo, nije tesko bilo a bas nam puno znaci
- f0rest1946
- Kontakt:
Ovo je Skaut cini mi se a ne Vedo? al ko god svaka im cast za ovomiky_hz je napisao/la:Tito te nije j.ebo i komentatore nasli za stream
Vedo Surkovic i neki Hrvat cini mi se( ovaj prenosi na Areni HNL)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.