Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Pip
Kontakt:

Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.

Post Postao/la Pip » 29 jun 2018, 22:32

znam da se biberovic nebi odazvao ali odavno je morao biti na spisku seniorske reprezentacije...ima mali sut za tri poena,posprema otvorene suteve,moze zabit 5 trica kad ga ide.....ali nase legende odlcuile gurat hasandica jer je biber premlad.....kakav crni hasandic,visina playa a igra beka sutera,nabijen ko kugla....ne zna vodit loptu,uzima duge dvojke ,pola sata se namjesta na sut.....ni ostali nisu bolji, niko ne zna vodit loptu osim atica nesto malo...vecini je SF da sebi iskreiraju sut i da pogode makar obruc...veceras air ballova ko u prici :lol:

tragicno je da je amater vrabac medju 12 kad su svi spremni ...nema on mjesta ni na prosirenom spisku...ove neke rikale,alibegovice,loncare i kompaniju nema svrhe komentarisat
Zadnja izmjena: Pip, dana/u 29 jun 2018, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 29 jun 2018, 22:32

bombaysaphire je napisao/la:
Pip je napisao/la:gledaj patriote avde avdica ko najveci jadnik se gura za selfi :lol: treba im ga jos popusit u svlacionici

bez stipana i gordica koji mogu zabit 30 poena zbirno,mislim da ce nas i nemotivisana belgija uzet u nedelju....njihov drugi tim je bolji od naseg treceg

Hoće l' biti slika te uplate na Belgiju kuća ili slično?
covjek je rekao u slucaju da pobjedi Belgija protiv Rusije....ne znam sto si zapeo toliko za to :)
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 29 jun 2018, 22:33

bhsport je napisao/la:Bravo braco Rusi, idemo dalje u Septembru okupiti jacu ekipu. Musa, Jusuf, Gorda, Stipe i neko od sutera Mitrovic ili Kapelan.
Samo bez pisanja tih idealnih sastava i bice sve dobro :puke:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Pip
Kontakt:

Post Postao/la Pip » 29 jun 2018, 22:35

Pip je napisao/la:gledaj patriote avde avdica ko najveci jadnik se gura za selfi :lol: treba im ga jos popusit u svlacionici

bez stipana i gordica koji mogu zabit 30 poena zbirno,mislim da ce nas i nemotivisana belgija uzet u nedelju....njihov drugi tim je bolji od naseg treceg

pa uplati ti na nase

sto si to nervozan...slavica pronto jesi to ti? :lol:
a nisam mozda sta slagao u ocjeni nasih amatera? pretjerao u kritici sinise i bukve? :cry:
Zadnja izmjena: Pip, dana/u 29 jun 2018, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.

filip13

Post Postao/la filip13 » 29 jun 2018, 22:36

StevieG8 je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Bravo braco Rusi, idemo dalje u Septembru okupiti jacu ekipu. Musa, Jusuf, Gorda, Stipe i neko od sutera Mitrovic ili Kapelan.
Samo bez pisanja tih idealnih sastava i bice sve dobro :puke:
:thumbup:

Jack
Kontakt:

Post Postao/la Jack » 29 jun 2018, 22:38

I u septembru ce svi otkazat ako im kuce ne napravimo :lol:
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 29 jun 2018, 22:39

ala se pljuje po momcima koji su tu tek da popune broj jer ih je 20 drugih otkazalo
Don't believe the hype.

gazijabih
Kontakt:

Post Postao/la gazijabih » 29 jun 2018, 22:43

Poraz očekivan. Razlika očekivana. Bitno je da smo u drugom krugu, jer imamo još 6 utakmica, a kontinuitet reprezentativnih utakmica iz godine u godinu se nastavlja, kao i okupljanja. Nažalost, ovo okupljanje je ispalo kao cirkus, jer stvarno je FIBA termin besmislen. Očekivati plasman na SP je skoro nemoguća misija, uzevši u obzir sve aspekte termina, protivnika i igračke križaljke. Plasman na SP bi bio upitan i da istrčimo do kraja kvalifikacija u najjačem sastavu, jer malo bodova prenosimo, a protivnici nisu nimalo naivni.

Ove kvalifikacije su trebale da posluže za uigravanje, vraćanje u život mladih talenata i njihova prodaja u timove gdje će igrati punu sezonu. Nažalost, to se ne ostvaruje u proteklih godinu dana i to je zabrinjavajuće. Igrači tipa Gegića i Atića stagniraju i minute na kapaljku dobijaju, a večeras se pokazalo koliko to utiče na psihu, formu i razvoj. Loš razvoj prati Čamparu, Sikiraša i Sulejmanovića. Ovo ostalo ne bih komentarisao. Najviše me je razočarao Lazić, a Vrabac bi trebao da promijeni profesiju, već sada je odličan primjer da mladi uče kako ne treba dodavati loptu, kako ne treba voditi loptu i kako ne treba da izgleda jedan šut na koš.

Divim se Vujoševiću na strpljenu, energiji i volji da se sa ovim maltretira.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 jun 2018, 22:48

I opet prodjemo dalje, a sta su ti Bosanci :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 29 jun 2018, 22:48

Pip je napisao/la:

pa uplati ti na nase

sto si to nervozan...slavica pronto jesi to ti? :lol:
a nisam mozda sta slagao u ocjeni nasih amatera? pretjerao u kritici sinise i bukve? :cry:

Pa prvi ja kritikujem Bukvu kojem je samo Musa u glavi...
Ništa nisi slagao, sve si u pravu...
Osim za belgijsku kuću.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 29 jun 2018, 22:53

gazijabih je napisao/la:Poraz očekivan. Razlika očekivana. Bitno je da smo u drugom krugu, jer imamo još 6 utakmica, a kontinuitet reprezentativnih utakmica iz godine u godinu se nastavlja, kao i okupljanja. Nažalost, ovo okupljanje je ispalo kao cirkus, jer stvarno je FIBA termin besmislen. Očekivati plasman na SP je skoro nemoguća misija, uzevši u obzir sve aspekte termina, protivnika i igračke križaljke. Plasman na SP bi bio upitan i da istrčimo do kraja kvalifikacija u najjačem sastavu, jer malo bodova prenosimo, a protivnici nisu nimalo naivni.

Ove kvalifikacije su trebale da posluže za uigravanje, vraćanje u život mladih talenata i njihova prodaja u timove gdje će igrati punu sezonu. Nažalost, to se ne ostvaruje u proteklih godinu dana i to je zabrinjavajuće. Igrači tipa Gegića i Atića stagniraju i minute na kapaljku dobijaju, a večeras se pokazalo koliko to utiče na psihu, formu i razvoj. Loš razvoj prati Čamparu, Sikiraša i Sulejmanovića. Ovo ostalo ne bih komentarisao. Najviše me je razočarao Lazić, a Vrabac bi trebao da promijeni profesiju, već sada je odličan primjer da mladi uče kako ne treba dodavati loptu, kako ne treba voditi loptu i kako ne treba da izgleda jedan šut na koš.

Divim se Vujoševiću na strpljenu, energiji i volji da se sa ovim maltretira.
Kojih ?

Da iko imalo talenta sam bi se makar donekle probio...
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 29 jun 2018, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=

Pip
Kontakt:

Post Postao/la Pip » 29 jun 2018, 22:54

shvati da blg nije dobila
nauci citat s razumjevanjem

pardon sto ne vjerujem u invalide koji fasuju 50 razlike

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 29 jun 2018, 22:55

Pip je napisao/la:shvati da blg nije dobila

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 29 jun 2018, 23:01

Meni se jutros javi momak koji ceka 7 godina na poziv i nije mu jasno zasto ga ignorisu..

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 29 jun 2018, 23:01

Pip je napisao/la:shvati da blg nije dobila

Do mene, u pravu si, izvinjavam se.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 29 jun 2018, 23:05

lumani je napisao/la:Meni se jutros javi momak koji ceka 7 godina na poziv i nije mu jasno zasto ga ignorisu..
Daj tog dragulja ime, da znamo cim raspolažemo?

AdinSally
Kontakt:

Post Postao/la AdinSally » 29 jun 2018, 23:07

Liga koja 10 godina ne moze da izbaci ni jednog kvalitetnog reprezentativca ne treba ni da postoji...Zadnji koji je ponikao u nasoj ligi je bio Djedovic...

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 29 jun 2018, 23:08

lumani je napisao/la:Meni se jutros javi momak koji ceka 7 godina na poziv i nije mu jasno zasto ga ignorisu..

Bolje bi mu bilo da se javio svom menadzeru , on bi mu objasnio.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 29 jun 2018, 23:08

Vrebac je napisao/la:
Daj tog dragulja ime, da znamo cim raspolažemo?
Ne bi ga imenovao,a 100% je bolji od 80% igraca koji su danas igrali

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.