Ocekujem jos bolju i agresivniju odbranu u nastavku.
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Juka bez faula
odlicna odbrana, doduse samo 11min
Nije lose, ali moze i mora bolje. U napadu ga Mirotic dvaput blokira, a i profulao je nekoliko mrtvih zicera.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
O pa gde si Vidovita Dzemila nisi ga odavno videlaRealnoGledano je napisao/la:Milane Tarote jesil to ti brate ?edin139 je napisao/la:Uzimaju večeras blazersi lagano, ali gube seriju.
Juka večeras 20-10 statistika.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Probudih se na vrijeme, mere li link braćo ikako?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Cuj kobija24, ostao budan.
To se legne spavati pa se ustane kad tekma pocne.
Holiday's show i ovaj put!
Nije lose od Nurkica ali mora bolje, odbrana je dobra s obzirom da nema prekrsaja.
Uzeo je vec 12 suteva za poluvrijeme koje je @Chinaglia spominjao da bi trebao minimalno uzimati za cijelu tekmu.
Za sada ih drze Aminuove 4 trojke, Dame se mora cim prije probuditi, hajde sto nijedna trojka ni blizu nije bila, frajer masa s 2 metra kos.
Holiday's show i ovaj put!
Nije lose od Nurkica ali mora bolje, odbrana je dobra s obzirom da nema prekrsaja.
Uzeo je vec 12 suteva za poluvrijeme koje je @Chinaglia spominjao da bi trebao minimalno uzimati za cijelu tekmu.
Za sada ih drze Aminuove 4 trojke, Dame se mora cim prije probuditi, hajde sto nijedna trojka ni blizu nije bila, frajer masa s 2 metra kos.
Eto sta ti je odbrana kad dodje do doigravanja uništi holiday tu čuvenu portlandovu vanjsku liniju. Lilard od rođenja djeteta bljak
Juka dobar
Juka dobar
Juka ima bolove u ledjima kaze komentator. Zato igra manje. Stavili su mu led na ledja da mu pomogne.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
kriza bgm..probudi se Dame 
Dame totalno pogubljen 
Nesto se i za koljeno lijevo drzi i masira ga na momente, bar sam to primjetio dok je na klupi.soccerfan je napisao/la:Juka ima bolove u ledjima kaze komentator. Zato igra manje. Stavili su mu led na ledja da mu pomogne.
Ne mogu da shvatim da su toliko suteva Dame i CJ promasili s 2,3m od kosa!
Gdje su sada stručnjaci koji su se smijali na moju konstantaciju da ovaj tim treba ozbiljne promjene?
Pa sa ovom ekipom dogodine jedina šansa da uhvate doigravanje je da ih opet poguraju povrede ostalih timova.
Pa sa ovom ekipom dogodine jedina šansa da uhvate doigravanje je da ih opet poguraju povrede ostalih timova.
probudih se pred 3/4, sta je ovo ljudi..ovo ko da je okupilo ekipu tri dana pred utakmicu.
ovdje se ne zna ko je losiji a ljudi s druge strane ih ubise trojkama trenutno.
dame uzasan i ako ne pobudali u zadnjoj sada, ode ovo glatko u bananu.
nurkic je klecao, mislim da je dobio udarac kad je faulirao davisa prije izlaska.
nurkic je klecao, mislim da je dobio udarac kad je faulirao davisa prije izlaska.
Neznam kad al komentator rece da je isao u svlacionicu i stavljaju mu led na leda.babino je napisao/la:probudih se pred 3/4, sta je ovo ljudi..ovo ko da je okupilo ekipu tri dana pred utakmicu.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Koja razlika on i Turner.soccerfan je napisao/la:Harklesu spasu!!
Nažalost bez Juke u reketu ovi tri napada imaju:(
Collins gori od Aminua samo trojke roka,jos mu skok uzese 
Kakva sramota Lillarda ocajan
Kakva sramota Lillarda ocajan
Zadnja izmjena: guillermo, dana/u 18 apr 2018, 06:51, ukupno mijenjano 1 put.
slabo ovo bez Juke,tek sada se vidi koliko im znaci..
Stotsu kompjuteru
Juka bježi odavde kako znaš i umiješ
Juka bježi odavde kako znaš i umiješ
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Kraj. Levati!
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 2 gosta.