Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

mighty_reds
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la mighty_reds » 01 okt 2010, 16:12

reds je napisao/la:Hodgson: "Svi znamo da Torres može više"

Liverpoolov trener Roy Hodgson stao je u obranu svog najboljeg napadača. Fernando Torres, naime, nije se proslavio u četvrtak u utakmici Europske lige...

Fernando Torres još uvijek ne pronalazi svoju pravu formu, što je pokazao i u drugom kolu Europske lige kod Utrechta, no ima punu podršku svog trenera Roya Hodgsona, koji poziva na strpljenje.

"Svi znamo da Torres može više. Mi očekujemo više, i on očekuje više. No, tek je početak sezone, moramo biti strpljivi. Ne može mu se zamjeriti želja i uloženi trud, nedostaje mu tek taj jedan pogodak da probije led", smatra novi strateg momčadi s Anfielda.

26-godišnji španjolski reprezentativac imao je u drugom poluvremenu sjajnu priliku osigurati Liverpoolu pobjedu, no promašio je, a i Nizozemci su mogli do sva tri boda.

Hodgson je poslije utakmice taj razvoj događaja prokomentirao sljedećim riječima: "Mislim da smo uzeli vrijedan bod, znali smo da će biti teško. Iako je ostalo 0:0, nije bila dosadna utakmica, Utrecht se silno želio dokazati i bio je jako samopouzdan".

"Osim toga, mislim da ljudi od Liverpoola imaju nerealna očekivanja. Zadnje što ću učiniti je dati im poticaj da ih nastave gomilati", dodao je.

mislim ljudi stvarno smo bezobrazni trazimo pobjedu protiv Utrechta ili Sunderlanda :?
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 01 okt 2010, 16:13

Ne sviđa mi se ovo sto gledam.Ne sviđa mi se sto gubite vjeru u nas tim.Iako mi se Roy nikako ne svidja,mislim da je bio upravu kada je rekao da je sezona duga i da ce biti uspona.Ja licno ne vjerujem u njega i molim Boga da ode,ali ovo sto je rekao je jedina realna izjava zasada.

Sto se mene licno tice,Liverpool ce mi zauvijek biti u srcu i uvijek cu vjerovati u cuda,da preokrene nevjerovatno,da zaigra odlicno.Zato vjerujem u ovu sezonu i dalje.Ne vjerujem u Roya,ali vjerujem u nase momke.Isto tako Barcini navijaci osporavaju Real,ali boje se Mourinha.YNWA
You'll never walk alone.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 okt 2010, 16:44

Rafa je tata za ove moguće trenere Liverpoola, naravno da ne spominjem sadašnjeg. Čovjek ima 50 godina i sigurno da je mogao još dugo voditi tim. Pellegrini ima 57 godina što i nije loše, ali vlasnici izaberu čovjeka koji je pred kraj života a da ne kažem trenerske karijere. Eto koliko im je stalo do kluba. Fuj !

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 01 okt 2010, 17:00

Wolfsburg striker Edin Dzeko is set to be a target of a 30 million bid from Liverpool In The January Transfer Window But Face Competition from City !
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 okt 2010, 17:02

Stivi_Dzi je napisao/la:Wolfsburg striker Edin Dzeko is set to be a target of a 30 million bid from Liverpool In The January Transfer Window But Face Competition from City !
NiĐe veze. :D

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 01 okt 2010, 17:16

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Stivi_Dzi je napisao/la:Wolfsburg striker Edin Dzeko is set to be a target of a 30 million bid from Liverpool In The January Transfer Window But Face Competition from City !
NiĐe veze. :D

djelim tvoje mišljenje :D

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 okt 2010, 17:21

Nemamo mi toliko para, osim ako Roy nije predvidio dolazak novih vlasnika. ;)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 01 okt 2010, 19:05

OTNYS_YNWA je napisao/la:Rafa je tata za ove moguće trenere Liverpoola, naravno da ne spominjem sadašnjeg. Čovjek ima 50 godina i sigurno da je mogao još dugo voditi tim. Pellegrini ima 57 godina što i nije loše, ali vlasnici izaberu čovjeka koji je pred kraj života a da ne kažem trenerske karijere. Eto koliko im je stalo do kluba. Fuj !
Babo, babo... :)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 01 okt 2010, 20:00

volimliverpool je napisao/la:Ne sviđa mi se ovo sto gledam.Ne sviđa mi se sto gubite vjeru u nas tim.Iako mi se Roy nikako ne svidja,mislim da je bio upravu kada je rekao da je sezona duga i da ce biti uspona.Ja licno ne vjerujem u njega i molim Boga da ode,ali ovo sto je rekao je jedina realna izjava zasada.

Sto se mene licno tice,Liverpool ce mi zauvijek biti u srcu i uvijek cu vjerovati u cuda,da preokrene nevjerovatno,da zaigra odlicno.Zato vjerujem u ovu sezonu i dalje.Ne vjerujem u Roya,ali vjerujem u nase momke.Isto tako Barcini navijaci osporavaju Real,ali boje se Mourinha.YNWA
Ma i ja se nadam cudima i i sve to,al nada je k***a,svako je ima....Samo,ja kazem,igraci ne daju nikakve motive da vjerujemo u njih i u uspjehe.Ne ocekujem ja sad da oni udju u top formu odjednom,ali hocu samo da vidim barem malo borbe za sveti dres
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

gogoooo
Kontakt:

Post Postao/la gogoooo » 01 okt 2010, 20:07

Molim vas udite na ovu staranicuuuu

http://www.****.com/ref/gogoooo/

ako hocete da budete navijac bilo kojeg svjetskog kluba

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 01 okt 2010, 20:09

Ovaj me Hodgson iznervira.....**** mu ambicije,isto kao da Fulham jos uvijek vodi.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 01 okt 2010, 20:11

fera je napisao/la:
YNWA je napisao/la:
fera je napisao/la:ja sam uvjeren da bi dalglish bar znao koji klub vodi a razni strucnjaci su ga fino popljuvali ljetos na ovoj temi...
na koga mislis :?: ja se ne sjecam da neko nesto lose rek'o o njemu
kako to da se bas ti ne sjecas ? :D bile su price on nije radio nista vec 10 godina ne moze on biti trener u modernom fudbalu itd...
to nije pljuvanje po njemu, to su cinjenice koje i sad stoje, pljuvanje je ono sto se pisalo o rafi :roll:

ja sam prvi bio za to da Roy dođe u Liverpool, ali pogrijesio sam, on nema kvalitet da vodi Liverpool, iako nikad nisam ni mislio da on moze napraviti nesto sa Liverpoolom, ali nadao sam se da ce uspjeti izvuci dobre rezultate, i da ce podici momcad, ali sad smo u goroj situaciji nego prosle sezone, iako svim srcem zelim da on ode iz Liverpoola, to se u ovom trenutku nece desiti, a nema potrebe da govorim ko prvo treba otici, to govorim vec godinama, dok su neki govorili da je rafa najveci problem Liverpoola i uvjeravali me da cemo nakon njegovog odlaska igrati bolji fudbal i da cemo ponovo biti među prva 4 :roll:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 okt 2010, 20:12

the scouser je napisao/la:Ovaj me Hodgson iznervira.....**** mu ambicije,isto kao da Fulham jos uvijek vodi.
Da, to je i dokazao izjavom da je "Zadovoljan bodom u meču protiv Utrechta." Nažalost, još ćemo se mi načekati dobrih rezultata. Teško je očekivati nešto pozitivno kada se ulazi sa ovakvim mentalitetom. :roll:

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 01 okt 2010, 20:56

the scouser je napisao/la:Ovaj me Hodgson iznervira.....**** mu ambicije,isto kao da Fulham jos uvijek vodi.
Da, to je i dokazao izjavom da je "Zadovoljan bodom u meču protiv Utrechta." Nažalost, još ćemo se mi načekati dobrih rezultata. Teško je očekivati nešto pozitivno kada se ulazi sa ovakvim mentalitetom. :roll:
Slažem se ! :(

S obzirom na Royove izjave on je "zadovoljan" dosadašnjim učinkom u ovoj sezoni.
FK Pjetlovi

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 01 okt 2010, 22:23

reds je napisao/la:
Slažem se ! :(

S obzirom na Royove izjave on je "zadovoljan" dosadašnjim učinkom u ovoj sezoni.
A to znači da neće dati otkaz ukoliko naprimjer sezonu završimo negdje oko 15 mjesta :roll:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 okt 2010, 22:50

Ma ako nastavi ovako već se u Januaru očekuje ostavka. ;)

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 01 okt 2010, 23:14

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma ako nastavi ovako već se u Januaru očekuje ostavka. ;)
Ma sta u Januaru?Pa ako sutra ne pobijedimo,ocekuje se ostavka. :P 8-)
You'll never walk alone.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 01 okt 2010, 23:17

slika

:D :lol:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 01 okt 2010, 23:20

Ljudi,sta je ovo,nema @Lily zadnjih dana? :roll: :mrgreen:
You'll never walk alone.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 okt 2010, 23:23

Možda i ona bojkotuje baš kao @Phill. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.