FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
[quote="Tuzlak04"]Jedan pisljivi Juventus otkr'i koliko je platio za Ronalda' a jedna Sloboda nece da kaz'e za
U ugovoru između Slobode, Todora i Salzburga ljudi su ubacili stavku da samo oni mogu otkriti za koliko su ga doveli. I zato niko ne smije ništa reći
U ugovoru između Slobode, Todora i Salzburga ljudi su ubacili stavku da samo oni mogu otkriti za koliko su ga doveli. I zato niko ne smije ništa reći
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
- Beduin
- Kontakt:
Ja vjerovat ne mogu da bas kad smo mi u pitanju klub odluci da se ne objavljuje cifra transfera, i to polufinalista LE i prvak Austrije grob te yebo. Sta li im je Senco rek'o pa nece objaviti.Tuzlak04 je napisao/la:Jedan pisljivi Juventus otkr'i koliko je platio za Ronalda' a jedna Sloboda nece da kaz'e za Todorovica. Pu
A zivo me zanima tacna cifra, pa da Senad pretvori to u KM-ove i javno rekne toliko i toliko smo vratili Boniju i meni jer smo posudili klubu tako da necemo kasnije ostaviti klubu novi dug, ostatak je otislo na te i te dugove i ostalo je jos toliko i toliko para za funkcionisanje kluba u narednom periodu. E tad bi mu svi dali podrsku i stali na njegovu stranu, da ljudi povrate vjeru u njih i transparentnost.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pa jesi li vidio ugovor i stavku da pise da se ne smije objaviti. Ja ne vjerujem u to. Dokle god je ovako, nema tu transparetnosti i povjerenja na relaciji navijaci-klub.TaRgEt_ je napisao/la:Tuzlak04 je napisao/la:Jedan pisljivi Juventus otkr'i koliko je platio za Ronalda' a jedna Sloboda nece da kaz'e za
Kao sto rece Beduin iznad, sigurno je Senco njima zabranio da kazu bilo sta. Zbog cega Salzburg, klub evropskih razmjera suti o tome?Tuzlak04 je napisao/la:Pa jesi li vidio ugovor i stavku da pise da se ne smije objaviti. Ja ne vjerujem u to. Dokle god je ovako, nema tu transparetnosti i povjerenja na relaciji navijaci-klub.TaRgEt_ je napisao/la:Tuzlak04 je napisao/la:Jedan pisljivi Juventus otkr'i koliko je platio za Ronalda' a jedna Sloboda nece da kaz'e za
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Tuzlak04 je napisao/la:Pa jesi li vidio ugovor i stavku da pise da se ne smije objaviti. Ja ne vjerujem u to. Dokle god je ovako, nema tu transparetnosti i povjerenja na relaciji navijaci-klub.TaRgEt_ je napisao/la:Tuzlak04 je napisao/la:Jedan pisljivi Juventus otkr'i koliko je platio za Ronalda' a jedna Sloboda nece da kaz'e za
Druze nema tu , hoces neces ljudi sebe stite i gotovo. Todorov menadžer mi rekao tu informaciju i moras ispostvati ljudie, jer igras kako oni sviraju. Vidis da mjesec dana se cekalo , mozda manje da ga predstave a pogodi ko je i to trazio naravno SAlzburg.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Juventus je otkrio, Real nijeTuzlak04 je napisao/la:Jedan pisljivi Juventus otkr'i koliko je platio za Ronalda' a jedna Sloboda nece da kaz'e za Todorovica. Pu

Niko, niko, samo Sloboda
I prodajemo igrača svako deset godina. Mirza Mešić i Said HusejinovićBrcanskamalta je napisao/la:Zato i jesmo najjaci,i nauredjeniji klub vec decenijama,jaki smo ko NATOHitman22 je napisao/la:Nikad i nije do sada bio slučajslusalica je napisao/la:nista ne moze i nece otici nikom drugom do Slobodi![]()
Niko, niko, samo Sloboda
srećom, vrlo blizu smo da se izvučemo iz okova gubitaka. Ono što je ostalo, sitno je i rješivo. U stvari, imamo samo dva veća duga, ali i rješenja kako da ih eliminišemo – kaže Mujkanović za Fenu.
Jedan od dugova je prema bivšem predsjedniku Fuadu Barakoviću. Radi se o osobi, kaže Mujkanović, koja je veoma korektna prema Slobodi i koja je dobar dio duga na ime kamata otpisala, a ostalo će se vraćati u ratama.
Drugi veliki dug od oko 230.000 KM odnosi se na firmu "Arkada", na ime postavljanja sjedišta na tribinama.
- Taj je dug napravila jedna od uprava prije desetak godina i s nama nema nikakve veze. Ali, naslijedili smo ga. Jedan od naših zahtjeva Gradskoj upravi Tuzla jeste da oni preuzmu dug prema Arkadi. Tim više što Sloboda nije vlasnik stadiona, nego je to Grad Tuzla, odnosno JU Gradski stadion Tušanj. Zašto bismo mi platili dug za stolice, a igramo, da tako kažem, na tuđoj zemlji - smatra Mujkanović.
Slobodi treba pomoći da stogodišnjicu dočeka u boljem ambijentu od sadašnjeg. Kaže da je među brojnim sudskim presudama protiv Slobode i dio koji se odnosi na troškove prevoza ekipe na utakmice i pripreme.
- Mnogi manji klubovi od Slobode imaju autobus, a mi nemamo. Smatramo da bi taj trošak kroz redovno poslovanje mogao podnijeti kolektiv JU "Gradski stadion Tušanj" i čak zaposliti vozača kao svog radnika. Ne radi se o astronomskoj sumi, nego od 60 do 70 hiljada maraka, a vjerujem da to oni mogu podnijeti – mišjenje je predsjednika crveno-crnih.
Stadion Tušanj sada će koristiti dva premijerligaša – Sloboda i Tuzla City. Osjeća se potreba za poboljšanjem uslova na stadionu, pogotovo kada je riječ o pomoćnom stadionu, koji bi trebao biti sljedeća veća investicija.
- Da bi sačuvali glavni teren, pripreme smo obavili skoro u cijelosti u Bukinju. Naš pomoćni teren sa vještačkom travom je u vrijeme velikih vrućina skoro neupotrebljiv, čak zdravstveno štetan. Tamo se mora postaviti rasvjeta da bi se moglo trenirati noću. To je važno i sa zdravstvenog aspekta – ističe predsjednik Slobode.
Dodaje da je od Saveza dobijeno 90 reflektora, a uprava Javne ustanove trebala bi osigurati uslove za četvrti stepen rasvjete, odnosno za međunarodne utakmice na glavnom igralištu.
- Na pomoćnom igralištu odgovarala bi rasvjeta i drugog stepena. Možda se mogu iskoristiti postojeće sijalice, a u tom slučaju taj teren bi se mogao više i racionalnije koristiti – zaključio je Mujkanović, uz napomenu da bi se invesiticija isplatila, ali je, ipak, finansijski teško breme da bi ga, uz ostale probleme, riješila samo Sloboda
Jedan od dugova je prema bivšem predsjedniku Fuadu Barakoviću. Radi se o osobi, kaže Mujkanović, koja je veoma korektna prema Slobodi i koja je dobar dio duga na ime kamata otpisala, a ostalo će se vraćati u ratama.
Drugi veliki dug od oko 230.000 KM odnosi se na firmu "Arkada", na ime postavljanja sjedišta na tribinama.
- Taj je dug napravila jedna od uprava prije desetak godina i s nama nema nikakve veze. Ali, naslijedili smo ga. Jedan od naših zahtjeva Gradskoj upravi Tuzla jeste da oni preuzmu dug prema Arkadi. Tim više što Sloboda nije vlasnik stadiona, nego je to Grad Tuzla, odnosno JU Gradski stadion Tušanj. Zašto bismo mi platili dug za stolice, a igramo, da tako kažem, na tuđoj zemlji - smatra Mujkanović.
Slobodi treba pomoći da stogodišnjicu dočeka u boljem ambijentu od sadašnjeg. Kaže da je među brojnim sudskim presudama protiv Slobode i dio koji se odnosi na troškove prevoza ekipe na utakmice i pripreme.
- Mnogi manji klubovi od Slobode imaju autobus, a mi nemamo. Smatramo da bi taj trošak kroz redovno poslovanje mogao podnijeti kolektiv JU "Gradski stadion Tušanj" i čak zaposliti vozača kao svog radnika. Ne radi se o astronomskoj sumi, nego od 60 do 70 hiljada maraka, a vjerujem da to oni mogu podnijeti – mišjenje je predsjednika crveno-crnih.
Stadion Tušanj sada će koristiti dva premijerligaša – Sloboda i Tuzla City. Osjeća se potreba za poboljšanjem uslova na stadionu, pogotovo kada je riječ o pomoćnom stadionu, koji bi trebao biti sljedeća veća investicija.
- Da bi sačuvali glavni teren, pripreme smo obavili skoro u cijelosti u Bukinju. Naš pomoćni teren sa vještačkom travom je u vrijeme velikih vrućina skoro neupotrebljiv, čak zdravstveno štetan. Tamo se mora postaviti rasvjeta da bi se moglo trenirati noću. To je važno i sa zdravstvenog aspekta – ističe predsjednik Slobode.
Dodaje da je od Saveza dobijeno 90 reflektora, a uprava Javne ustanove trebala bi osigurati uslove za četvrti stepen rasvjete, odnosno za međunarodne utakmice na glavnom igralištu.
- Na pomoćnom igralištu odgovarala bi rasvjeta i drugog stepena. Možda se mogu iskoristiti postojeće sijalice, a u tom slučaju taj teren bi se mogao više i racionalnije koristiti – zaključio je Mujkanović, uz napomenu da bi se invesiticija isplatila, ali je, ipak, finansijski teško breme da bi ga, uz ostale probleme, riješila samo Sloboda
Niko, niko, samo Sloboda
Informaciju su nam potvrdili u FK Slobodi, ali i u menadžerkoj agenciji „Klub-7“, uz napomenu da o detaljima ugovora ne mogu govoriti, jer je takav dogovor s austrijskim klubom.Beduin je napisao/la:Ja vjerovat ne mogu da bas kad smo mi u pitanju klub odluci da se ne objavljuje cifra transfera, i to polufinalista LE i prvak Austrije grob te yebo. Sta li im je Senco rek'o pa nece objaviti.Tuzlak04 je napisao/la:Jedan pisljivi Juventus otkr'i koliko je platio za Ronalda' a jedna Sloboda nece da kaz'e za Todorovica. Pu
A zivo me zanima tacna cifra, pa da Senad pretvori to u KM-ove i javno rekne toliko i toliko smo vratili Boniju i meni jer smo posudili klubu tako da necemo kasnije ostaviti klubu novi dug, ostatak je otislo na te i te dugove i ostalo je jos toliko i toliko para za funkcionisanje kluba u narednom periodu. E tad bi mu svi dali podrsku i stali na njegovu stranu, da ljudi povrate vjeru u njih i transparentnost.
– Mogu samo reći da je ugovor potpisan 28. juna, ali da iz određenih razloga Todorović još nije službeno predstavljen kao član trostrukog prvaka Austrije i prošlogodišnjeg polufinaliste Evropske lige. Zvanično predstavljanje najavljeno je za danas – izjavio je Todovorićev menadžer, Ahmed Hasanović.
Jbte ovi razgovori kao da su vođeni na nekom drugom jeziku pa posle prevedeni sa google translate na naš jezik. U pravu je za stolice...katarakta je napisao/la:...
Edit: za Bus i nije. Prodajte jos jednog igraca i kupite autobus, organizujte akciju i skupite pare. Ako ga uzme JU i zaposli i sofera onda moze i Sloga trazit.
Zadnja izmjena: klma1, dana/u 10 jul 2018, 21:32, ukupno mijenjano 2 puta.
& $ ?
Ne mogu da vjerujem koliko ljudi popljuvase ovu izjavu Senada, neki se stvarno trebaju zapitati da li navijaju za Slobodu ili "predsjednike".
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobra izjava Senada, grad treba da plati stolice, kada na tom stadionu vec mogu da igraju timovi sa sela. Ne treba Sloboda kihati i za stadion, da drugi na njemu uzivaju. Sve sto je dobro nas ne zapadne, sve sto nije dobro nama na teret.
Ako grad nece platiti stolice, poskidati ih, mozemo mi i bez stolica.
Ako grad nece platiti stolice, poskidati ih, mozemo mi i bez stolica.
Strašan lik, prava prikaza, pojavom će plašti suparnicke igraće. "Snjezana" i 10 patuljakakatarakta je napisao/la:[/url]
Jao, omalenog Vasiljevića
& $ ?
Stadion je javna kurava koju može svako korisiti i to nije vise upitno. Pokušao je Senad prodati finte oko prava raspolaganja i sl.ali ne pali. Dakle stolice su Slobode Sloge Mramora OFK Tuzle Proletera Soline Kiseljaka ZNK Salt City AK Sloboda i svačije uostalom kako je i stadion sam. Dakle nipošto Sloboda ne treba plaćati stolice tudje.
Bus treba kupiti i to je konkretno od Todorovica transfera a ostale pare položiti račune transparento.
Ako mahala krene da multiplicira ode to na milion eura već sutra. Zato je transparentnost najbolja
Bus treba kupiti i to je konkretno od Todorovica transfera a ostale pare položiti račune transparento.
Ako mahala krene da multiplicira ode to na milion eura već sutra. Zato je transparentnost najbolja
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Još da se nadovežem na bus, sav je akcenat na dugovima i prošlosti , Zanemareno je najvažnije, rezultati i po meni za budućnost treba investirati u bus radi OP turnira škole fudbala, redovnog prvenstva kadeta juniora Itd.
Od juce se treba okrenuti stvaranju rezultata dugovi su eto smireni
Od juce se treba okrenuti stvaranju rezultata dugovi su eto smireni
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Kad je Velež vodio 1:0 na pobjedu Slobode bila kvota 4,5 na wwin. Eto, love, za nas, stolice i Fudu. Možda i za bus. Ali ne znamo 

Niko, niko, samo Sloboda
Zadnja prijateljska utakmica pred početak novog prvenstva na rasporedu je u subotu, a protivnik je ekipa Bosne iz Visokog.
Utakmica između Slobode i Bosne iz Visokog igra se na Tušnju sa početkom u 18:00 h.
Utakmica između Slobode i Bosne iz Visokog igra se na Tušnju sa početkom u 18:00 h.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.