Pricajte o utakmici o fudbalu, o desavanjima na terenu uz poneku Anel pošalicu to je valjda i bit ovog foruma a ko slavi kako slavi gdje ko koje zastave vješa i gdje je ko bio 92-95 nek se prenese negdje drugo ima nas koje to ne zanima.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Apsolutno nije istina, jer su navijali i dok smo u Brazilu igrali, a bilo je onih koji su navijali protiv, kao i ti ovdje. Idi nabodi na tog obrezanog sta konkretno umjesto sto kukumaces ovdje po forumu, kad vec o sportu ne zelis pricati. Ne zanima nikoga sto ti navijas protiv Hrvatske.JackTheStripper je napisao/la:Protiv Hrvata sam navijao i uvijek navijam zbog Srba katolika u BiH sto mrze sve sto ima muslimanski prizvuk.
Najbolje bi po Bosnjake u sredinama kao sto su Mostar, Zepce i Vitez da se sklone u stranu, ne bi li slucajno kakav metak opet "zalutao".
Usput nabijem na obrezanog svakog onog "Bosnjaka" koji bodri "vatrene". Oni nikada ne bi uradili isto za nas jer za njih smo samo "baliye", ma koliko god se ulizivali i uvlacili im se u kockasto dupe. Prestanite konacno biti autosovinisticki jugobalijanderi kojima je opium valorizacija od strane srba i hrvata.
I smrada anela dzankovica nabijem na obrezanog.
exorciiist je napisao/la:Kad pogledaš ovu tekmu i sjetiš se da su naši ljudi svirali autima kad Luksemburg dobijemo![]()
I onda nekom prigovaraš za finale yebenog SP
kuknjava kuknjava kuknjava kuknjavamiky_hz je napisao/la:A fino su mi govorili idi sad na more.Zamisli ludilaZamisli pjanih Hrvatica ,joj zivote sto si surov
Kakav danak neiskustvu mladog Mikija.miky_hz je napisao/la:A fino su mi govorili idi sad na more.Zamisli ludilaZamisli pjanih Hrvatica ,joj zivote sto si surov
Je l' moguce?Tritolone je napisao/la:Brozovic je pretça 17 km![]()
Zanimljivo odavanje poštovanja za te žrtve.spursman je napisao/la:Jedan apaurin po hitno. Rekao sam postujem zrtve, odnosi se i na Srebrenicu, Ahmiće, Trusinu i na sve nevino stradale u nesretnom ratu. Ja slavim, neka pati koga smetario_Ferdy88 je napisao/la:Vjerovatno vam i za Ahmiće ne bi trebali zamjeriti.spursman je napisao/la:Ne budite te licemjeri da BiH 11.7. na Sp 2022 uđe u finale bi li slavili? Poštujemo žrtve, al ne možete nam zamjeriti što veceras slavimo
E'o me u istri. Džaba sve kad me ni intoksicirane neće. Joj živote, što si surov.miky_hz je napisao/la:A fino su mi govorili idi sad na more.Zamisli ludilaZamisli pjanih Hrvatica ,joj zivote sto si surov
Reče Tuzlak. Pa Tuzla goriVolimTz je napisao/la:I kaže kako se nama desilo sve što se desilo 92-95 ? Meni nije jasno kako smo preživjeli sa ovim jugobalijama.
exorciiist je napisao/la:Na ovoj yebenoj evropskoj rupi zvanoj Balkan najveci nacionalisti i ratnohuskaci su '94+ godiste, nafilovali ih pricama roditelji i politicki orijentiran obrazovni sistem. Stvarno smijesno..
Koliko sam poznavao 'zadrtih' Bosnjaka, Srba, Hrvata pa kad su otisli na Zapad, u neku normalnu zemlju, odmah postali ljudi za primjer, nije ih bolio q koliko kojih ima, ko su nasi , njihovi, ko je koga ubijao itd
Ima zivota i osim toga
Ne znaš zbariti kad nije pijana?miky_hz je napisao/la:A fino su mi govorili idi sad na more.Zamisli ludilaZamisli pjanih Hrvatica ,joj zivote sto si surov
Od sve Hrvatske, ti se baš u Istri zadesio na ovaj trenutak.MikeToreno je napisao/la:E'o me u istri. Džaba sve kad me ni intoksicirane neće. Joj živote, što si surov.miky_hz je napisao/la:A fino su mi govorili idi sad na more.Zamisli ludilaZamisli pjanih Hrvatica ,joj zivote sto si surov
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.