reds je napisao/la:Hodgson: "Svi znamo da Torres može više"
Liverpoolov trener Roy Hodgson stao je u obranu svog najboljeg napadača. Fernando Torres, naime, nije se proslavio u četvrtak u utakmici Europske lige...
Fernando Torres još uvijek ne pronalazi svoju pravu formu, što je pokazao i u drugom kolu Europske lige kod Utrechta, no ima punu podršku svog trenera Roya Hodgsona, koji poziva na strpljenje.
"Svi znamo da Torres može više. Mi očekujemo više, i on očekuje više. No, tek je početak sezone, moramo biti strpljivi. Ne može mu se zamjeriti želja i uloženi trud, nedostaje mu tek taj jedan pogodak da probije led", smatra novi strateg momčadi s Anfielda.
26-godišnji španjolski reprezentativac imao je u drugom poluvremenu sjajnu priliku osigurati Liverpoolu pobjedu, no promašio je, a i Nizozemci su mogli do sva tri boda.
Hodgson je poslije utakmice taj razvoj događaja prokomentirao sljedećim riječima: "Mislim da smo uzeli vrijedan bod, znali smo da će biti teško. Iako je ostalo 0:0, nije bila dosadna utakmica, Utrecht se silno želio dokazati i bio je jako samopouzdan".
"Osim toga, mislim da ljudi od Liverpoola imaju nerealna očekivanja. Zadnje što ću učiniti je dati im poticaj da ih nastave gomilati", dodao je.
mislim ljudi stvarno smo bezobrazni trazimo pobjedu protiv Utrechta ili Sunderlanda