Rekoše da je Željo potpisao ugovor sa SK, šta bi od toga?FoSte95 je napisao/la:SK prenosi široki vidio sam, a arena na programu ima samo Budućnost iz podgorice da prenosi xD
BH klubovi u UEFA takmičenjima 2018./19.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2018./19.
Prenosit ce SK domace utakmice, nisu uspjeli obezbjediti prenos iz Estonija, a ako prodjemo dalje trebale bi obje protiv Apollona biti na SKEsport je napisao/la:Rekoše da je Željo potpisao ugovor sa SK, šta bi od toga?FoSte95 je napisao/la:SK prenosi široki vidio sam, a arena na programu ima samo Budućnost iz podgorice da prenosi xD
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- hule_barca
- Kontakt:
Da se razumijemo paša moj. Meni je drago kad bilo ko prođe od naših predstavnika, ali mi je glupo pričati: "hej mi smo njih prošli prije 8 godina, možete i vi". Pa nije to bilo prije godinu, dvije pa i tri. Ko igra još u Trnavi od prije osam godina. To ti je isto da se sad sastanu CSKA i Barcelona i dođe Rubin iz Kazana i kaže: "znate šta vi iz CSKA, mi smo pobijedili Barcelonu prije 10 godina, možete i vi s njima igrati".Stroj1946 je napisao/la:Ma pasha ti ovo svoje mozes okaciti macku o rephule_barca je napisao/la: Ove priče kako je Sarajevo izbacilo Trnavu bacite mačku o rep. Pa to je bilo 2010. godine čovječe, prošlo je 8 godina, a i tada je Sarajevo prošlo vrlo teško, pogotkom Jahovića minut dva do kraja.Mi smo ih prosli, u onaj vakat kad samo bili finansijski prelosi. Tad je Trnava bila duplo jaca igracki i finansijski
Mes Que Un Club
Zato što se prečesto miješa renome kluba i trenutni igrački kadar.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Znači stream, dali će ga 1921 obezbijediti, ili se mora ganjati, vjerovatno ce biti na 1Xbet-uirfo je napisao/la:Prenosit ce SK domace utakmice, nisu uspjeli obezbjediti prenos iz Estonija, a ako prodjemo dalje trebale bi obje protiv Apollona biti na SKEsport je napisao/la:Rekoše da je Željo potpisao ugovor sa SK, šta bi od toga?FoSte95 je napisao/la:SK prenosi široki vidio sam, a arena na programu ima samo Budućnost iz podgorice da prenosi xD
Sretno komšijama!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Veceras ostvarujemo rekordnu pobjedu u ligi evrope.Bice 0-4.Arezina Zaimovic 2 i Krpic.
Mislim da ce estonci obezbjediti stream, sad da li preko svoje stranice, youtubea ili neceg treceg nisam siguranEsport je napisao/la: Znači stream, dali će ga 1921 obezbijediti, ili se mora ganjati, vjerovatno ce biti na 1Xbet-u
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- Ponos Torina
- Kontakt:
Trebao bi biti
https://www.laola1.tv/en-de/livestream/ ... znicar-len
https://www.laola1.tv/en-de/livestream/ ... znicar-len
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ima li Zeljo na SKu?
Danas ne, a revans ce biti na SK1.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Zato sto je svaki klub iz drugih zemalja space shuttle za nase klubove, eto sto, jedni druge tjese i motiviraju. Nemamo pobjednickog mentaliteta, konstantu ni borbeni duh, kao drugi nazalost, kvalitet nije uvijek presudan. Jedino na sto se vadimo je oni imaju vise para, bolji stadion i jace igrace. Bosnjakluk klasicni. Skinu gace i prije tekme i prepadnu se svakog. Zato i ne mozemo dalje. NEMAMO MUDA.hule_barca je napisao/la:Da se razumijemo paša moj. Meni je drago kad bilo ko prođe od naših predstavnika, ali mi je glupo pričati: "hej mi smo njih prošli prije 8 godina, možete i vi". Pa nije to bilo prije godinu, dvije pa i tri. Ko igra još u Trnavi od prije osam godina. To ti je isto da se sad sastanu CSKA i Barcelona i dođe Rubin iz Kazana i kaže: "znate šta vi iz CSKA, mi smo pobijedili Barcelonu prije 10 godina, možete i vi s njima igrati".Stroj1946 je napisao/la:Ma pasha ti ovo svoje mozes okaciti macku o rephule_barca je napisao/la: Ove priče kako je Sarajevo izbacilo Trnavu bacite mačku o rep. Pa to je bilo 2010. godine čovječe, prošlo je 8 godina, a i tada je Sarajevo prošlo vrlo teško, pogotkom Jahovića minut dva do kraja.Mi smo ih prosli, u onaj vakat kad samo bili finansijski prelosi. Tad je Trnava bila duplo jaca igracki i finansijski
estonci na svom YT kanalu će prenositi tekmu
- Evolution87
- Kontakt:
Sretno nasim komsijama estoncima!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
ne mogu da vjerujem našta je željo spao, da ima interesa za SK da prenosi široki ali za želju ne
kakav blam
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sretno komšinice, jel arena prenosi utakmicu? Hoće li biti prenos, nisam upratio?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
klikneš na fb profil Zule i uplatiš 2.99EURBordoSarajevo je napisao/la:Sretno komšinice, jel arena prenosi utakmicu? Hoće li biti prenos, nisam upratio?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
DenchiNL je napisao/la:ne mogu da vjerujem našta je željo spao, da ima interesa za SK da prenosi široki ali za želju ne![]()
kakav blam
SK ima ugovor sa Željom. Jedini razlog što nema utakmice na SK je što se SK nije uspio dogovoriti sa Narvom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.