FINALE SP 2018! (i utakmica za 3. mjesto)
Moderatori/ce: insider,ribery,rio_Ferdy88
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: FINALE SP 2018! (i utakmica za 3. mjesto)
Živio Danijel Subašić! 
bgt ko ce biti najbolji strijelac prvenstva hahaha
natrpo panamu i tunis iz penala
jedan od najgorih ikad sto se tice SP

natrpo panamu i tunis iz penala
jedan od najgorih ikad sto se tice SP
Da igra europa ligu i bori se za 4.mjestoTweeds_10 je napisao/la:Ostaje eden u chelseau dobija traku i mirna bosna
Ne mozemo znati. Sutra cemo vidjeti koliko je taj dio zdrijeba stvarno losiji.LAZARUS2000 je napisao/la:Belgija je igrala fer i ostala bez finala. Zamisli da su pustili Engleze i otišli u taj dio žrijeba. Sutra bi gledali možda drugo finale.Signore je napisao/la:Belgija lagano, ocekivano, rutinski cak. Engleska je toliko zeljela to finale da bi me iznenadilo da imaju i trunku volje igrati ovu utakmicu. Belgiji ovo puno vise znaci, a jos su i jako kvalitetni i znali su iskoristiti ovakvu Englesku. Dobili bi oni njih i da je finale, samo puno teze.
I naravno. Nije fer, Valonci i Flamanci zajedno protiv samo cetvrtine Britanije
Belgiji svaka cast, drago mi je zbog njih. Imaju veliku generaciju koja je zasluzila neki uspjeh. Imaju i za dvije godine Euro, mozda tu pokazu dodatnu snagu, mada su englezi nakon grupne faze najavili da ce i to osvojiti jer su sad na 50%
- Fikret1946
- Kontakt:
Kane
Nevjerovatno koliko je brojkama zavarao uzasan turnir koji je igrao u knock out fazi, ova zadnja dva meca bolje da nije igrao uzasan je bio.
Ovo je najgora zlatna kopacka u historiji prvenstava
Nevjerovatno koliko je brojkama zavarao uzasan turnir koji je igrao u knock out fazi, ova zadnja dva meca bolje da nije igrao uzasan je bio.
Ovo je najgora zlatna kopacka u historiji prvenstava
Pogba igrač prvenstva, sutra i potvrda.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
MElloo je napisao/la:Da igra europa ligu i bori se za 4.mjestoTweeds_10 je napisao/la:Ostaje eden u chelseau dobija traku i mirna bosna

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
zasto osim kada prica const izgleda kao da ce svake sekunde podrignuti da poobara kamere
Zarathustra
- Fikret1946
- Kontakt:
Kome da dodaPoliceman je napisao/la:Treba neko reci Hazardu da smije dodati prema Lukakuu
Kakva sebicnost citavo prvenstvoa Belgija nikakve koristi od ove njegove igre ni golova ni asist.
Bolje je izbacit u aut nego lukaku dati loptu 1 na 1, de bruyne ga dva put izbacio ali dzaba mu kad je yebeni parmak koji nikad nece popraviti finishing
Moze trcati do sutra i truditi se ali nema najosnovnije sto se trazi od napadaca
Realno Englezi su racku!Pobjedili su Panamu i ostalu buraniju dosli na malo jaceg protivnika I ispusili!
- Fikret1946
- Kontakt:
Engleska uz Panamu i Egipat jedina sa 3 poraza na prvenstvu 

Koji horoz sutra uzima?
Jel si ti počeo navijat za njih ljudi očajni postaliFikret1946 je napisao/la:Engleska uz Panamu i Egipat jedina sa 3 poraza na prvenstvu
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Ne računa se poraz od Hrvatske ko poraz jer nije u 90. Sreća njihovaFikret1946 je napisao/la:Engleska uz Panamu i Egipat jedina sa 3 poraza na prvenstvu
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
mvp turnira

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- Fikret1946
- Kontakt:
ovo mi je najmrza generacija Engleske od kad ih pratim tako da mi nije toliko krivoBlejzer10 je napisao/la:Jel si ti počeo navijat za njih ljudi očajni postaliFikret1946 je napisao/la:Engleska uz Panamu i Egipat jedina sa 3 poraza na prvenstvu
dns sam bio uz Belgiju
- Centre forward
- Kontakt:
Dobar Hazard. Red je da i on ode u neki veliki klub, vakat mu je.
Najveći uspjeh Belgije u historiji. Nije ni čudo, ova generacija je sigurno i najbolja koju pamte. Realno je da mogu napast' sljedeći turnir, odnosno Evropsko prvenstvo.
Veliki rezultat i za Engleze. Njima je i prolazak grupe bila premija. Bog sami zna kad će je opet proć' na nekom velikom takmičenju.
Najveći uspjeh Belgije u historiji. Nije ni čudo, ova generacija je sigurno i najbolja koju pamte. Realno je da mogu napast' sljedeći turnir, odnosno Evropsko prvenstvo.
Veliki rezultat i za Engleze. Njima je i prolazak grupe bila premija. Bog sami zna kad će je opet proć' na nekom velikom takmičenju.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Halo glavni im igrači from fucking Spurs, jarane u engleskoj ligi njihovi engleski igrači su igrači drugog reda i hoces nesto, daj ba nabijajte i trčite do iznemoglosti i kupite Geriju još jedan poluver
Pa sad pise Engleska cetvrta na svijetu!Ybg to ti je prvenstvo.Malo srece u zrijebu I eto cetvrti!
Da je Belgija danas imala nekog umjesto crnog Selve u napadu, bila bi i veća razlikaFikret1946 je napisao/la: ovo mi je najmrza generacija Engleske od kad ih pratim tako da mi nije toliko krivo![]()
dns sam bio uz Belgiju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.