Normalno da je patka.Moggi je napisao/la: demant iz prve ruke
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Richmond Boakye se vratio u CZV na posudbu. Ima li on ijedan nastup za Srbiju ? Da li bi mogao zaigrati za nas ?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Pored dinosaurusa Stojkovića teško.Rokoko87 je napisao/la:Je li Rajković upisao zvanični nastup?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ima li sta od Modrica i Rakitica?AndreWilliams je napisao/la:Nemoj mene u to mjesati. Nemam ja sa tim nista. Nisam ja kriv sto su potencijani, a ti Vucko im brojite krvna zrnca.Moggi je napisao/la:tebe cekam prika, zbog tebe ovde i nastade medjuetnicki konfliktAndreWilliams je napisao/la:Ja b' to sve privod'jo, sa akcentom na kako komsije tako i susjede.)) Ja pasionirani zaljubljenik u 'rvatice i srpkinje.
Ovo sad odjednom neki pdf za prepucavanje komsija ili nisam u toku ??
i tako smo morali da preduzmemo te mjerezure99 je napisao/la:Ovo sad odjednom neki pdf za prepucavanje komsija ili nisam u toku ??
Zarathustra
Pa da vidimo koliko puta cete, unatoc svemu, da polemizirate.Moggi je napisao/la:i tako smo morali da preduzmemo te mjerezure99 je napisao/la:Ovo sad odjednom neki pdf za prepucavanje komsija ili nisam u toku ??
- AndreWilliams
- Kontakt:
... kako bi utvrdili cija majka crnu vunu prede.DrFilgud je napisao/la:Pa da vidimo koliko puta cete, unatoc svemu, da polemizirate.Moggi je napisao/la:i tako smo morali da preduzmemo te mjerezure99 je napisao/la:Ovo sad odjednom neki pdf za prepucavanje komsija ili nisam u toku ??
- alan_kardec
- Kontakt:
Osim13 je napisao/la:Pored dinosaurusa Stojkovića teško.Rokoko87 je napisao/la:Je li Rajković upisao zvanični nastup?
Branio je Rajković za A reprezentaciju, na početku ovog ciklusa protiv Irske, čini mi se.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Eman Markovic zabio za Norvesku na Evropskom prvenstvu. Lijep gol zaista.
Evo gola:
Evo gola:
Predjite stari most i dovedite ga pod nasu zastavu gospodo iz saveza.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- legenda reala
- Kontakt:
Ma mali je veći Norvežanin i od tebe nema šanse nije ga Murat Jaha mogo dovesti ne moze nikoCartman je napisao/la:Predjite stari most i dovedite ga pod nasu zastavu gospodo iz saveza.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Cim je vec dosao u BiH mislim da ne bi bilo tesko da ga dovedemo pod nasu zastavu... i njegov brat je bio nas reprezentativac pa eto.
Nije bez razloga bas izabrao da dodje u bosansku ligu.
Nije bez razloga bas izabrao da dodje u bosansku ligu.
Ma mogli bi ga bez vecih problema dovest ja mislim. Tesko ce i dobit poziv U21 Norveske iz BiH. Kao sto vucevich rece, i brat mu je igrao za nas.
Hoce li ista bit od njega ne znam. Molde daje dosta prilika mladim igracima, ali njemu bas nisu. Zasto ne znam. Ali dovest ga u nasu repku, pa cemo da vidimo.
Hoce li ista bit od njega ne znam. Molde daje dosta prilika mladim igracima, ali njemu bas nisu. Zasto ne znam. Ali dovest ga u nasu repku, pa cemo da vidimo.
Gdje je Adnan Hadzic na ovom prvenstvu? Mislio sam da je dio te ekipe. @Cartman
Ne znam, cini mi se da je bio na spisku par puta. Kazu da je dosta dobra generacija, pa mozda nije imao mjesta ipak. Nekoliko ih vec igra standardno u prvoj ligi. On je tek u zadnje vrijeme.Vucevich je napisao/la:Gdje je Adnan Hadzic na ovom prvenstvu? Mislio sam da je dio te ekipe. @Cartman
Prciću istekao ugovor sa Francuzima. Navodno ga želi Valencia 
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ajdin Hrustic odigrao samo jednu prijateljsku utakmicu za Australiju..mislim da se treba malo vise uradit i decko bi mogao zaigrati za BiH..mozda ne odma u A selekciju ali u dogledno vrijeme sigurno moze biti od pomoci..
Vec je jasno rekao 'ne' Bosni i Hercegovini, ne znam zasto bi ga mi sad ganjali, nije bas neki ekstra talenat.Jusko00 je napisao/la:Ajdin Hrustic odigrao samo jednu prijateljsku utakmicu za Australiju..mislim da se treba malo vise uradit i decko bi mogao zaigrati za BiH..mozda ne odma u A selekciju ali u dogledno vrijeme sigurno moze biti od pomoci..
Odlična zamjena za Sea.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
prije bih rekao da je rezonovao u skladu sa svojim mogućnostima svjestan da nema kvalitet potreban da igra za nas, a izgleda ni kod njih, poznajem mu famelijuVucevich je napisao/la:Vec je jasno rekao 'ne' Bosni i Hercegovini, ne znam zasto bi ga mi sad ganjali, nije bas neki ekstra talenat.Jusko00 je napisao/la:Ajdin Hrustic odigrao samo jednu prijateljsku utakmicu za Australiju..mislim da se treba malo vise uradit i decko bi mogao zaigrati za BiH..mozda ne odma u A selekciju ali u dogledno vrijeme sigurno moze biti od pomoci..
Zarathustra
Trenutno korisnika/ca: General505 i 20 gostiju.