Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%
 
Ukupno glasova: 16

Avatar
Jack
Postovi: 6498
Pridružen/a: 19 avg 2017, 02:04
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Jack » 19 jul 2018, 23:03

Bože sačuvaj...
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."

Avatar
VGS
Postovi: 8862
Pridružen/a: 16 jan 2013, 13:31
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la VGS » 19 jul 2018, 23:22

Kakav brat :lol: :lol: :lol: :lol:

Avatar
anell
Postovi: 21084
Pridružen/a: 04 okt 2012, 21:32
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la anell » 19 jul 2018, 23:35

Ma puknite mu ignore, utakmica se igrala iza zatvorenih vrata ne postoji nijedna slika ali našo nekog debila na internetu i jedva dočeko da objavi. A i da su izgubili i da je Leno pogriješio koga zaboli **** za yebenim Brentfordom i prijateljskom utakmicom.
Pld W D L
38 26 12 0

Avatar
Osim13
Postovi: 43672
Pridružen/a: 01 apr 2017, 23:06
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Osim13 » 19 jul 2018, 23:37

Nešto kontam, da Seamen nije Policajac, na nekom sličnom nivou amebe su obojica.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Avatar
zanatlija57
Postovi: 103
Pridružen/a: 20 apr 2012, 23:57
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la zanatlija57 » 20 jul 2018, 00:17

Seaman je napisao/la:lošiji od njemačkog almunije teško može biti :rol: :rol: :rol:




Leno fumbled a cross for Brentford to score a deserved winner. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:



apparently Leno made a fumble causing the winning Brentford goal today


vojaeroljupci ovo mislili zatajiti :kafa:





:rol: :rol: :rol: on i grčki panj već briljiraju u prijateljskim :rol: :rol: :rol: spuhali danas od brentforda :rol: :rol: a leno briljirao :rol: a jesi panju autohtoni španjolski sa onim klaunom od skauta pojačao obranu u 100 pm :rol: :rol: :rol: kad se sjetim klauna od vojaeroljubaca kako su drkali na lena,a onaj jedan panj na sokratisa,laprdao da je sokratis beton igrač za chambersa :facepalm: di si klaune javi se,izađi iz rupice od sramote, propaliteti nemogu niti u prijateljskim igrati kolko su loši,vojaeroljupci popušili kite još jednom direkt u čubice :rol:
Ako uzmemo da je sve što je Seaman napisao tačno ili nije, to uopšte nije važno. Očito je da je Seamanu samo važno da je u pravu i da on ovdje drži bank. Sve će učiniti da dokaže da je u pravu pa i da ovog Lena prikaže kao lošeg golmana. Možda i bude u pravu, ali već sad ga proglašavati WC ili klocem je nepotrebno i sa jednim ciljem.Da li se neko sjeća kako je debitovao u dresu Bayerna Oli Kan. Njegov dolazak iz Karlsruea je bio gotovo tragičan ali niko nije postavio pitanje zašto se to desilo. Da li je Alisson prije dolaska u Romu bio WC? Ne. Kao brojni,ne samo golmani, karijera ide gore ili dolje, što je normalno.Sjedio je na klupi iza Šćećnija i čekao šansu. Da ga je neko tada,2016 godine ponudio Arsenalu vjerovatno bi bila ista reakcija kao i za Lena. Nerazumijem odakle takav bijes u tebi i averzija za sve što nije u skladu s tvojim razmišljenjem. Forum je prilika za razmjenom mišljenja.

Avatar
Gunner4
Postovi: 8522
Pridružen/a: 11 avg 2012, 21:13
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Gunner4 » 20 jul 2018, 03:00

Seaman se iskljucio iz svake moguce rasprave onog trenutka kad je poceo ko pravi voajeroljubac da brani Cecha i Ozila i na njihove grozne igre da nalazi 100 i jedno opravdanje...
Pogotovo za kebabdziju izgovori su tragikomicni... Koliko je kenjao po onom malom Turcinu iz Frajburga a na kraju ce savrsiti lik kod Simonea!
Tipicni kompleks nize vrijednosti pa ga lijeci na forumu kako je on uvijek u pravu. Znaci nije bitno kako ko igra ako ga ON ne voli on je **** od igraca i cekat ce i najmanju gresku da ga proglasi flopom ali ako je njegov miljenik moze biti i **** kao Ozil za njega ce uvijek biti opravdanje neko i necija druga greska...

Unistio nam je podforum zajedno sa Wengerom prosle sezone. Kad se sjetim kako sam volio doci ovdje sada jako rijetko zalazim a jos manje komentarisem.
Sto se tice pojacanja Leno je sasvim dobar golman i ako se adaptira imat cemo prilicnu sigurnost na golu u odnosu na onaj cirkus iz prosle sezone. Nije Oblak ali nije ni proslogodisnji Cech gdje sam plakao za Amlunijom.
Lihstajner je doveden radi autoriteta i da bude konkurencija umisljenoj Balerini gdje ne sumnjam da ce ga brzo izbaciti iz prvih 11.
Toreira ako se adaptira brzo bi mogao biti jackpot! Za sitne pare strasnog smo igraca ugrabili. Onog malog cupavog necu komentarisati posto je on tu igrac za buducnost! Sa Socaratisom nisam ni ja zadovoljan posto smo svi znali da je kiksara. Nekako mi je bitnije da se proda Mustafi koji je na transfer listi. Mladji je a tu je sa ovom olupinom.
Iskreno najvise bi volio da iduce sezone Emery igra sa iskusnijim bekovima kao sto su Lich i Nacho a da za stopere stavi mladje, Chambersa i Mavropanosa posto momci imaju strasan potencijal!

Ako se brzo prodaju skartovi i ako se dovedu jos do kraja NZonzi i Coman ovo bi bilo presavrseno ljeto sto se tice transfera! Cak i da ne dodje vise niko i ovo je za sada dobro.

Od ove sezone i ne treba ocekivati mnogo ipak smo krenuli od nule a stvara se dojam da Emery zna sta se radi smijem se kladiti da ce vec od iduceg ljeta rastjerati i ostatak Wengerovog copora. Tim se ne moze napraviti i ugrati za jednu sezonu to je valjda svima jasno?? Najbitnije od svega je da nam ove sezone utakmice budu gledljive da se vidi neka zelja, ambicija, da nam igra lici na nesto a ne onaj bezidejni cirkus od prosle godine... Ocekujem vise i ovih mladih u prvoj postavi pogotovo Nelsona kojeg je Wenger umalo otjerao iz ekipe sa onim minimalnim sansama i to na poziciji beka gdje je unistavao njegov talenat!

PS: Ocekujem da Auba prabaci glatko 25 golova ove sezone!
Sportski pozdrav svima!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

japa
Postovi: 7198
Pridružen/a: 17 dec 2017, 20:09
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la japa » 20 jul 2018, 12:04

Ja problem je sto je branio Cecha i Ozila a nije problem sto su pojedinci branili raznorazne ublehe npr. Koscielnog dokazanog kloca koji je ovu ekipu uvalio u crno milion puta u najbitnijim momentima. Ozil i Cech su problem ali Koscielny, Elneny, flopcina Lacazete itd da ne nabrajam redom panjeve su normala :lol:


normalno da mozes kritikovati igrace prije nego sto su dosli pa nisu sa marsa pali znamo mi ko su ti ljudi. NE smatram sebe za vrhunskog strucnjaka jer bi vjerovatno zaradjivao kao skaut ali ne moras biti vrhunski strucnjak i skaut da si mogao da vidis da ce Xhaka i Mustafi biti totalni flopovi, da Lacazete nije napadac svjetske klase koji ce zabiti 20+ golova u ligi kako su ga ovdje predstavljali i najavljivali, uostalom i masno ga platili. Tako i sada na Sokratisu i Lenu vidis da su promasaji i prije nego sto su nastupili.

Avatar
Seaman
Postovi: 4290
Pridružen/a: 07 mar 2013, 06:30
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Seaman » 20 jul 2018, 13:26

mogu samo reći vojaeorljupci još jednom pospremljeni na aparatiće i mišje rupe gdje im i mjesto da od sramote ne izlaze šta su sve izrasli tu o prevarama od igračima s kojima su mislili nešto osvojiti :rol: lik koji je branio finsko drvo i razne polovnjake se javlja :rol: da nije smiješno bilo bi žalosno :kafa: ili likovi koji su smatrali ramosa lošijim igračem od wc stopera koscelnog,ili ona drkanja na wc kepeca od dmf-a ili smeće nosato u napadu :rol: pa djeco da su bili takve klase nebi nas doveli u pm :urnebes: čim se konurencija malo proširila Arsenal je počeo kašljucati i očekivano ostajati bez svoje 4.,cecha ću i braniti i dalje jer leno je gori od njega čak da ovaj ponovi i prošlu sezonu,njemački almunija je komedija od golmana :rol: šta reći na grčkog panja koji je i protiv amatera izgledao katastrofalno,crnjo s 50 kila otresao ga kao da nema na terenu ili kako je naštelao gol šansu ovima kad je ispucao vrhunski loptu,lik je gori od svih stopera šta su u vojaerovojo prćiji od njega i to bi trebalo učvrstiti obranu :rol: i malo dijete vidi da su ovi zalutali u prćiju kao što su i pekari zalutali za 80 milki a likovi su jedni od većih promašaja u povijesti kluba,a tad je velika većina drkala na xhaku i srala po Paji i meni kako možemo reći da je promašaj :rol: ili da spomeno kako su pekar i debeli bili u timu sezone bundelige pa su **** pokazali :kafa: vidim da neki već drkaju na emerya,a zasad mu je prijelazni rok malo reći katastrofalan :urnebes: samo nastavite tako i dalje,vojaeroljupci i emery realnost je 5.-6.mjesto,4.je san ako se raspadnu dva kluba od ovih šta su po klasu po kadru iznad prćije autohtonog španjolca

Avatar
anell
Postovi: 21084
Pridružen/a: 04 okt 2012, 21:32
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la anell » 20 jul 2018, 13:42

On stvarno misli da ce ovo neko procitati.
Pld W D L
38 26 12 0

Avatar
zanatlija57
Postovi: 103
Pridružen/a: 20 apr 2012, 23:57
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la zanatlija57 » 20 jul 2018, 13:52

Seaman je napisao/la:mogu samo reći vojaeorljupci još jednom pospremljeni na aparatiće i mišje rupe gdje im i mjesto da od sramote ne izlaze šta su sve izrasli tu o prevarama od igračima s kojima su mislili nešto osvojiti :rol: lik koji je branio finsko drvo i razne polovnjake se javlja :rol: da nije smiješno bilo bi žalosno :kafa: ili likovi koji su smatrali ramosa lošijim igračem od wc stopera koscelnog,ili ona drkanja na wc kepeca od dmf-a ili smeće nosato u napadu :rol: pa djeco da su bili takve klase nebi nas doveli u pm :urnebes: čim se konurencija malo proširila Arsenal je počeo kašljucati i očekivano ostajati bez svoje 4.,cecha ću i braniti i dalje jer leno je gori od njega čak da ovaj ponovi i prošlu sezonu,njemački almunija je komedija od golmana :rol: šta reći na grčkog panja koji je i protiv amatera izgledao katastrofalno,crnjo s 50 kila otresao ga kao da nema na terenu ili kako je naštelao gol šansu ovima kad je ispucao vrhunski loptu,lik je gori od svih stopera šta su u vojaerovojo prćiji od njega i to bi trebalo učvrstiti obranu :rol: i malo dijete vidi da su ovi zalutali u prćiju kao što su i pekari zalutali za 80 milki a likovi su jedni od većih promašaja u povijesti kluba,a tad je velika većina drkala na xhaku i srala po Paji i meni kako možemo reći da je promašaj :rol: ili da spomeno kako su pekar i debeli bili u timu sezone bundelige pa su **** pokazali :kafa: vidim da neki već drkaju na emerya,a zasad mu je prijelazni rok malo reći katastrofalan :urnebes: samo nastavite tako i dalje,vojaeroljupci i emery realnost je 5.-6.mjesto,4.je san ako se raspadnu dva kluba od ovih šta su po klasu po kadru iznad prćije autohtonog španjolca
Obojio sam izraze koji oslikavaju karakter čovjeka koji nas ovdje zamantava svojim komentarima.

Avatar
Brokula
Postovi: 30984
Pridružen/a: 13 feb 2014, 18:32
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Brokula » 20 jul 2018, 14:59

Ne citirajte ga na ignore mi je
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Avatar
QUARTERBACK
Postovi: 13499
Pridružen/a: 04 nov 2013, 19:44
Lokacija: Behind the offensive line
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la QUARTERBACK » 20 jul 2018, 15:47

ko jos ovu dvojicu ovdje cita :facepalm:
PROCI CE SVE,ALI DUSA,OBRAZ I ONO STO JE DOBRO OSTAJE ZAUVEK!!!

Avatar
Chapman1886
Postovi: 4895
Pridružen/a: 21 maj 2018, 21:20
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Chapman1886 » 20 jul 2018, 16:18

Drago mije što je Leno došao smo da ne glwdam ćešku ho li pinu
Samo Sloboda | COYG

Avatar
Jack
Postovi: 6498
Pridružen/a: 19 avg 2017, 02:04
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Jack » 20 jul 2018, 16:27

QUARTERBACK je napisao/la:ko jos ovu dvojicu ovdje cita :facepalm:
I anela,

to se samo preskoci
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."

Avatar
bega_afc
Postovi: 13722
Pridružen/a: 08 jul 2011, 20:19
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la bega_afc » 20 jul 2018, 18:13

Seaman je napisao/la:mogu samo reći vojaeorljupci još jednom pospremljeni na aparatiće i mišje rupe gdje im i mjesto da od sramote ne izlaze šta su sve izrasli tu o prevarama od igračima s kojima su mislili nešto osvojiti :rol: lik koji je branio finsko drvo i razne polovnjake se javlja :rol: da nije smiješno bilo bi žalosno :kafa: ili likovi koji su smatrali ramosa lošijim igračem od wc stopera koscelnog,ili ona drkanja na wc kepeca od dmf-a ili smeće nosato u napadu :rol: pa djeco da su bili takve klase nebi nas doveli u pm :urnebes: čim se konurencija malo proširila Arsenal je počeo kašljucati i očekivano ostajati bez svoje 4.,cecha ću i braniti i dalje jer leno je gori od njega čak da ovaj ponovi i prošlu sezonu,njemački almunija je komedija od golmana :rol: šta reći na grčkog panja koji je i protiv amatera izgledao katastrofalno,crnjo s 50 kila otresao ga kao da nema na terenu ili kako je naštelao gol šansu ovima kad je ispucao vrhunski loptu,lik je gori od svih stopera šta su u vojaerovojo prćiji od njega i to bi trebalo učvrstiti obranu :rol: i malo dijete vidi da su ovi zalutali u prćiju kao što su i pekari zalutali za 80 milki a likovi su jedni od većih promašaja u povijesti kluba,a tad je velika većina drkala na xhaku i srala po Paji i meni kako možemo reći da je promašaj :rol: ili da spomeno kako su pekar i debeli bili u timu sezone bundelige pa su **** pokazali :kafa: vidim da neki već drkaju na emerya,a zasad mu je prijelazni rok malo reći katastrofalan :urnebes: samo nastavite tako i dalje,vojaeroljupci i emery realnost je 5.-6.mjesto,4.je san ako se raspadnu dva kluba od ovih šta su po klasu po kadru iznad prćije autohtonog španjolca
slika

Stajeovobracomojamila :rol:
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Avatar
bega_afc
Postovi: 13722
Pridružen/a: 08 jul 2011, 20:19
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la bega_afc » 20 jul 2018, 18:19

-Paja je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Uozbilji se malo, Arsenalu trebaju pravi klasni stoperi a ne Squillaci i Koscielny i slicno...Wermaelen je vrlo dobar stoper samo sto je povrijeđen, ovi ostali prosjek mrtvi zato i primaju presmiješne golove.
Nasri je bio najbolji igrac danas, nosio igru, momak je trenutno glavni igrac topnika u odsustvu Fabregasa.
Koscielni je klasan stoper, to je potvrdila danasnja partija gdje je ogromnu vecinu ako ne i sve zracne duele dobio odlicno se postavljao, squilaci je backup trenutno i on mora igrati u odsustvu Vermalena!



@arnelinho
Sjajno si to rekao, ni ja ne bi bolje


Arshavin+Nasri=Dream team!
:rol: :urnebes:
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Avatar
anell
Postovi: 21084
Pridružen/a: 04 okt 2012, 21:32
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la anell » 23 jul 2018, 12:28

Bayern Munich president Uli Hoeness on Mesut Ozil’s retirement: “He has been playing like crap for years. He last won a tackle before the 2014 World Cup. All he is doing on the field is playing sideways passes.”

Uli Hoeness on Mesut Ozil: "And now he hides himself and his awful form behind this photo. Whenever we played against Arsenal, we targeted him because we knew he was the weak point."

Uli Hoeness on Mesut Ozil continued: “No-one questioned that he was playing crap at the World Cup. His 35 million follower boys, who of course do not exist in the real world, believed that he has played excellently." [To Bild]
Pld W D L
38 26 12 0

Avatar
Jack
Postovi: 6498
Pridružen/a: 19 avg 2017, 02:04
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Jack » 23 jul 2018, 12:43

:lol:
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."

Avatar
Derdiyok
Postovi: 24186
Pridružen/a: 10 maj 2015, 04:48
Lokacija: Σα
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Derdiyok » 23 jul 2018, 12:53

Nisi sam Mesute !
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Artetitis
Moderator
Postovi: 5569
Pridružen/a: 18 jun 2013, 12:30
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Artetitis » 23 jul 2018, 12:59

anell je napisao/la:Bayern Munich president Uli Hoeness on Mesut Ozil’s retirement: “He has been playing like crap for years. He last won a tackle before the 2014 World Cup. All he is doing on the field is playing sideways passes.”

Uli Hoeness on Mesut Ozil: "And now he hides himself and his awful form behind this photo. Whenever we played against Arsenal, we targeted him because we knew he was the weak point."

Uli Hoeness on Mesut Ozil continued: “No-one questioned that he was playing crap at the World Cup. His 35 million follower boys, who of course do not exist in the real world, believed that he has played excellently." [To Bild]
Porezni prevarant udario na kebabdžiju, okršaj k.itana. :rol:

Boldovano je tačno, ovo ostalo je malo veće jedenje go.vana. Kebabdžija jest sklon parazitluku, ali ovaj ga je lopov baš pretjerao.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Online

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.