GNK Dinamo Zagreb

Crna Gora, Hrvatska, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
9%
- Ademi
9
27%
- Ivanusec
4
12%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
45%
- Petkovic
2
6%
 
Ukupno glasova: 33

Avatar
Signore
Postovi: 7663
Pridružen/a: 23 mar 2013, 10:16
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la Signore » 27 jun 2018, 21:37

Moharrami danas potpisao ugovor na pet godina. Rijesen i desni bocni.

Skroz sam zaboravio na Situma danas. On bi mogao biti ta karika na desnom krilu ako ode Soudani. Dakle, manje-vise momcad je slozena. Samo treba vidjeti tko odlazi i uigrati one koji ostaju.

spursman
Postovi: 701
Pridružen/a: 29 sep 2014, 12:25
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la spursman » 28 jun 2018, 09:52

Mislim da Dinamo odavno sa jačim sastavom nije krenuo u sezonu. Još da se Moro oporavi bit će top ekipa sa odličnim trenerom.
audere est facere!

Avatar
Signore
Postovi: 7663
Pridružen/a: 23 mar 2013, 10:16
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la Signore » 28 jun 2018, 11:16

spursman je napisao/la:Mislim da Dinamo odavno sa jačim sastavom nije krenuo u sezonu. Još da se Moro oporavi bit će top ekipa sa odličnim trenerom.
I to ovako rano. Drago mi je i sto je Sosa odmah otisao i sto ce Soudani vjerojatno odmah otici. Ako ce biti jos nekih odlazaka onda nek odmah idu. Mislim da je bolje uigrati ekipu koja ce igrati cijelu sezonu nego se oslanjati na 1-2 igraca koji ce otici krajem osmog mjeseca. Njegovim odlaskom Dinamo obicno padne i tu je kraj svim europskim nadanjima. Igrac se drzi doslovno da se izbori grupna faza i onda svi daljnji rezultati postaju nebitni.

Sve pozicije su duplirane i ne znam kad sam bio ovako optimistican. Vidjet cemo sta ce na kraju ispasti, ali ne sumnjam u dobar rezultat. Nadam se Ligi prvaka, mada znam da bi Dinamo imao daleko vise sanse u EL nesto napraviti. U LP zdrijeb odredjuje sanse, a u EL je taj utjecaj zdrijeba puno manji, jer ima manje opasnih ekipa. U LP imas 2-3 tima kojima bi mogao otkinuti bodova i to je sve. Al da ne bacamo neke ozbiljne kalkulacije vec sad oko Europe, radije sacekajmo barem da se u play off udje.

Avatar
LeSa1892
Postovi: 151
Pridružen/a: 27 jun 2018, 13:42
Lokacija: Daleko od Zemlje
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la LeSa1892 » 28 jun 2018, 17:19

Sa Livakovićem kao prvim golmanom ući u neke optimistične nade u LP ili EL je ravno ludilu, ali eto, daj Bože da me momak demantuje.
Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog.
(Alergije): licemjerje, nacionalizam i nepravda.

" Tih 206 koraka dužinom tog sokaka, nikad', ja nisam brojao . . . "

Avatar
Signore
Postovi: 7663
Pridružen/a: 23 mar 2013, 10:16
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la Signore » 28 jun 2018, 21:00

Dinamo - Gabala 2-0

Sunjic nastavlja sa sjajnim igrama iz prosle sezone. Dinamo je dobio pravog zadnjeg veznog. Borben igrac, bas onakav kakav i treba na toj poziciji. Danas je zabio za 1-0. Gol je opet zabio i Antonio Marin i sigurno se namece za prvu momcad naredne sezone. Ima tek 17 godina.

Kao novo pojacanje stize prvi strijelac 2.HNL, Domagoj Drozdjek. On je vec bio u Dinamu odakle je stigao iz Varazdina. Igrao je za kadete, pa je onda otisao u Borussiju Dortmund gdje nije dobio priliku u seniorima pa se vratio u Varazdin. U 27 nastupa zabio je 16 golova, dao je i 2 u doigravanju protiv Istre. Mislim da ce on biti posudjen Lokomotivi ili ce u Dinamo II u sto sumnjam s obzirom da je s Varazdinom vec prosao taj ciklus u 2.HNL. Mozda je tu opet neka bratska igra Dinama i Varazdina da bi Varazdin dobio pare, a igrac ostaje na posudbi kod njih. Ne sumnjam da je dobar igrac, ali nekako sumnjam da bi sad bio pravo pojacanje za Dinamo. Nije zabijao dva gola po utakmici nego gol svake dvije utakmice u 2.HNL, a i realno se probudio tek na proljece kada je zabio 10 komada uz 6 jesenas, a od toga 3 u istoj utakmici.

Avatar
Derdiyok
Postovi: 24176
Pridružen/a: 10 maj 2015, 04:48
Lokacija: Σα
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la Derdiyok » 29 jun 2018, 03:48

Jel se špekulisalo o cifri ?

slika
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Avatar
Signore
Postovi: 7663
Pridružen/a: 23 mar 2013, 10:16
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la Signore » 29 jun 2018, 21:19

slika

Bio je uzitak gledati ga u dresu Dinama. Dugo vremena se jedan toliko kvalitetan igrac nije zadrzao pet godina na Maksimiru. Meni djeluje kao da je tu puno krace, ali proslo je stvarno puno. Odigrao je 197 sluzbenih utakmica i zabio 86 golova. Zabijao je i cupao Dinamo kad nitko nije mogao, bio je bez sumnje glavna karika ovih pet sezona.

Njegova velika zelja bila je zaigrati u Engleskoj i zao mi je sto nije otisao u Premiership, ali mi je ipak drago da se dograbio te Engleske i zelim mu srecu i da zaigra u Premiershipu. S obzirom da gotivim Nottingham volio bih da s njima zaigra medju elitom.

Ima vec 30 i suludo je ocekivati da se vrati opet u Dinamo, jer ce tesko biti u takvoj formi na zalasku karijere, ali se nadam da ce Dinamo imati jos ovakvih igraca. Dinamo je navodno za njega dobio izmedju dva i tri milijuna eura. Ja nisam siguran, ali mislim da je imao odstetnu klauzulu od tri milijuna eura. To je sitnis za takvog igraca, ali godine dosta utjecu na cijenu, a onda pored te odstetne klauzule svakako ne mozes nista.

SRETNO!!!

Avatar
Lillard
Postovi: 26269
Pridružen/a: 28 mar 2013, 23:46
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la Lillard » 29 jun 2018, 22:23

slika

Kad čovjek vidi ovu sliku, zaigra ti nešto oko srca. Šteta vremena u kojem ovi momci igraju, i u kojem Soudani igrao, jer je zaslužio bolju atmosferu i grad koji živi za klub.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Avatar
Signore
Postovi: 7663
Pridružen/a: 23 mar 2013, 10:16
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la Signore » 09 jul 2018, 22:34

Nakon silnih dolazaka na red su dosli i odlasci. Mislim da ce se ove sezone na njih gledati s manje zaljenja s obzirom da su vec stigle adekvatne zamjene.

Nagadja se da bi Benkovic mogao u Chelsea, a spominje se cifra od 28 milijuna eura. Théophile i Dilaver ce po svemu sudeci biti stoperski dvojac.

Ademi bi mogao put Belgije i to bi mogao biti razlog zasto nije igrao pripremne utakmice. Tesko cu ga preboljeti, ali Sunjic igra odlicno. Ne mogu reci da ce ga nadomjestiti, jer onu srcanost sigurno nema, ali na njemu je da me igrama razuvjeri. Samo ne znam sta ce ovaj u Belgiji. Ne vjerujem da ga itko moze platiti vise od Dinama tamo, a i nije da je neki izazov. Da je otisao u neki klub lige petice koji se bori i za opstanak shvatio bih ga, to je ipak izazov, igras protiv najvecih.

Spominje se i odlazak Livakovica. Ne vidim u zamjenama potencijal za prvog vratara i nadam se da bi u slucaju njegova odlaska dosao neki novi i iskusni golman, mozda neki novi Koch :mrgreen:

Do prve sluzbene utakmice ostalo je 15 dana kada na Maksimiru vjerojatno gostuje HBS. Prije toga ce se igrati prijateljske utakmice protiv Varazdina i Sesveta, a vrlo moguce da ce se odigrati i treca, protivnik za sad nepoznat.

Avatar
Lex
Postovi: 314
Pridružen/a: 07 mar 2015, 19:33
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la Lex » 23 jul 2018, 00:39

Hrvatski prvak GNK Dinamo postao je ove nedjelje rekorder po broju igrača iz vlastite nogometne škole u finalu Svjetskog prvenstva.

U Moskvi je 14 bivših ili sadašnjih nogometaša zagrebačkih Modrih bilo sudionikom borbe za prestižni trofej između Hrvatske i Francuske: Luka Modrić, Mario Mandžukić, Dejan Lovren, Šime Vrsaljko, Marcelo Brozović, Domagoj Vida, Mateo Kovačić, Vedran Ćorluka, Milan Badelj, Andrej Kramarić, Josip Pivarić, Marko Pjaca, Tin Jedvaj i Dominik Livaković.

Među njima su desetorica, prema kriteriju Svjetske nogometne federacije (FIFA), ponikla u maksimirskoj školi nogometa. Kriterij podrazumijeva igrače koji su u dotičnoj školi proveli najmanje tri godine između svojega 15. i 21. rođendana.

Dinamo je tako izbio na sam vrh te liste, a drugo mjesto dijele europski divovi Barcelona i Ajax, koji su imali po osmoricu igrača iz svog omladinskog pogona u finalu koje su 2010. godine u Južnoafričkoj Republici igrali Španjolska i Nizozemska.

Posljednji klub koji je imao čak 14 nogometaša u finalu Svjetskog prvenstva bila je Slavija iz Praga, čiji su igrači branili čehoslovačke boje u završnoj utakmici 1934.godine. Slijedi Juventus s 13 igrača iz finala Italije i Francuske 2006. godine.

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Avatar
Signore
Postovi: 7663
Pridružen/a: 23 mar 2013, 10:16
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la Signore » 23 jul 2018, 13:41

Trece pretkolo LP
Astana (KAZ)/Midtjylland (DEN) v Dinamo Zagreb (CRO)/Hapoel Beer-Sheva (ISR)

Ovo je odlican zdrijeb. Bolje je moglo biti samo da se izvukao Garabag.

Astana je po meni favorit u ovom dvomecu protiv prvaka Danske i mislim da bi oni mogli biti protivnik Dinamu ukoliko Dinamo prodje dalje. Prosle sezone su igrali grupnu fazu EL koju su prosli, a u knockout fazi bolji je bio Sporting vec u prvom kolu. Zanimljivo da ih je u play offu LP s 5-0 u Glasgowu deklasirao Celtic.

Midtjylland je prosle sezone igrao play off EL gdje je ispao od Apollona. Zadnji put grupnu fazu EL igrali su 2016. kada su prosli dalje, a ispali su u prvom kolu knockout faze od Manchester Uniteda kojeg su u prvom mecu dobili 2-1, ali je na Old Trafordu bilo 5-1 za domacina.

Ja sve u svemu mislim da je HBS tezi zdrijeb od ovog zdrijeba u trecem pretkolu. Treba proci izraelce i onda ce biti lakse. Prvo ce biti manji pritisak, a onda ce biti i laksi protivnik.

Trece pretkolo EL
Dinamo Zagreb (CRO)/Hapoel Beer-Sheva (ISR) v APOEL (CYP)/Flora Tallinn (EST)

O ovome ne zelim ni razmisljati kao ozbiljnoj opciji, jer se nadam da ce Dinamo proci Hapoela i igrati trece pretkolo LP.

U svakom slucaju smatram da je ovo tezak zdrijeb. Ne mislim da je APOEL jaci od Dinama, ali su tezi zdrijeb od treceg pretkola LP. Ne svidja mi se da tako jak protivnik dolazi u trecem pretkolu EL. Igrali su prvo pretkolo LP i ispali od Suduve koja je ih je prilicno rutinski sredila. Prosle sezone su igrali grupu LP gdje su se Real i Tottenham s njima poigrali zabivsi im 15 komada u cetiri utakmice, a uzeli su dva boda Dortmundu. Od 2010 su grupne faze LP i EL igrali sedam puta, tj. u devet sezona samo su dva puta propustili.

O Flori ne bih trosio rijeci.



Ukupno gledano. Dinamo ne ceka ni malo lagan posao. Ovo ce biti najteze kvalifikacije unazad deset godina i ovo kad se prodje nitko nece moci reci da je bilo srece u zdrijebu i slicno. Zanimljivo da su HBS, Astana, Midtjylland i APOEL unazad 2-3 sezone svi redom barem jednom prosli grupnu fazu i prezimili u Europi.

Avatar
SiamoNoi
Postovi: 25682
Pridružen/a: 04 maj 2012, 15:23
Lokacija: Zagreb
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la SiamoNoi » 24 jul 2018, 01:36

Mislio sam nakon hrpe godina (a da nije vođeno kladioničarskim motivima) sutra malo bacit pogled na ove čisto da neki klupski nogomet natjecateljskog karaktera pogledam,ali vidim da ni HRT više ne prenosi tako da je*at ga.

Avatar
arelinho
Postovi: 16399
Pridružen/a: 19 jan 2012, 00:13
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la arelinho » 24 jul 2018, 20:33

Baš mi se sviđa sastav za ovu sezonu i ovo je odlično što do sada prikazuju u ovoj utakmici. Mislim da nakon dugo vremena Dinamo ima pravog trenera na klupi.
Bjelica :clap: :clap:

Avatar
kumkalesic
Postovi: 2124
Pridružen/a: 19 sep 2010, 16:54
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la kumkalesic » 24 jul 2018, 21:12

Baš dugo vremena nisam gledao ovako lijepu igru nogometaša Dinama :clap:
Joint_fc

Avatar
Signore
Postovi: 7663
Pridružen/a: 23 mar 2013, 10:16
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la Signore » 25 jul 2018, 00:16

NK EUROPSKI DINAMO - HAPOEL BS 5-0

Ne pamtim kad sam zadnji put ovako u ranim pretkolima protiv jacih protivnika s vise mirnoce pogledao utakmicu. Dva brza gola rijesila su zidove koji nisu ni imali nekih prilika, mada su prvi zaprijetili i da je bilo 0-1 tko zna kako bi zavrsilo. Nije ovih 5-0 realno, realnije je 0-0 od danasnjeg rezultata, mada mislim da je realan rezultat 1-0 za Dinamo. Gosti na golu nisu imali golmana, imali su smtrnog neprijatelja koji je sudjelovao u 3-4 gola Dinama i to je rijesilo pitanje tko ide dalje. Dinamo je odigrao pametno, uslo je dosta bezveznih lopti, ali nije da se bunim.

Drago mi je bilo gledati igrace koji trce i bore se. Igra Dinama nije bila neka, nije bilo kombinatorike, ali tek je prva utakmica pa ne mozes ni ocekivati neku uigranu ekipu. Mislim da onih desetak tisuca gledatelja moze biti zadovoljno, jer su ovi igraci pokazali htjenje, volju, zelju, a to je nekad puno bitnije od ljepote igre i samog rezultata. I ovo je jako bitno sto se ovako trcalo u prvoj utakmici. Prije ti dodje 10-15.000 ljudi, igraci dr*aju ku*ac po terenu i logicno da vise nitko nece ni doci. Danas nitko nista ne moze prigovoriti i publika moze opet doci.

Pojedinacno. Ademi je doktor igre. Zabio je danas dva komada, ali bez obzira na to, on je odigrao sjajnu utakmicu. Covjek ore terenom. Mali Budimir je isto sjajno odigrao. Bio sam skeptican po pitanju njega u prvih 11, nije zabio gol na kraju, ali sam prezadovoljan njegovom igrom. Covjek je trcao, borio se, vracao se na svoju polovicu da udje u duel, da uzme loptu i mislim da ni jedan duel nije izgubio. Svaka mu cast. Kazem da je steta sto nije zabio, jer bi to bila prvaka nagrada za njegu pozrtvovnost danas, ali mislim da ce mu Bjelica svakako udjeliti sve pohvale, a i on sam zna da je ostavio dusu na terenu. Ostale ne bih izdvajao, osim jednog. Hajrovic. FUJ! Covjek je vrhunski igrac, ima sve predispozicije da mu cijeli stadion skandira, ali covjek siluje loptu. Jednom u zivotu zabio gol s 30 metara i sad hoce svaki put. Ajde da njegovi sutevi sjevaju uz precku, ali mu se lopta odbija tri metra od njega. Kakav je to sut? Kako ne razumije da mu je sut katastrofa. Ja na terminu kad uzmem pucati svaku loptu koju dobijem imam bolji prosjek uspjesnih sutava nego on na utakmici. Dodaj loptu je*ote. Bas me zivcira, ide mi na k*, a moze bit dobar igrac. Poslao bih ga na tribine, pa nek odozgor suta. Igracina je, ali u glavi vakuum. Nadam se da ce ga Bjelica srediti. Ne kazem da ne treba sutati, volim kad se suta, kad se ne ulazi s loptom u gol, al ne trebas covjece ti sutnuti svaku, jos imas los sut. Dodaj nekom drugom da pokusa jednu.

BBB :clap: :clap:

U drugoj utakmici Astana je golom kasno u sudackoj nadoknadi s 2-1 slavila protiv Midtjyllanda. Utakmicu nisam gledao, statistika je na strani prvaka Kazahstana, ali mislim da je tu sve otvoreno. Dinamo se u svakom slucaju nakon ovog danas ne treba bojati niti jednog protivnika, jer se danas nije nakantao prvak Andore, nakantao se prvak Izraela, momcad od koje se ocekivalo da moze izbaciti Dinama iz Europe. I sad ce biti sve puno opustenije.

crozla
Postovi: 911
Pridružen/a: 25 jan 2016, 11:15
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la crozla » 25 jul 2018, 08:06

Iznenadjujuce da ovakva "natjecateljska" ekipa popusi 5 komada. Il' su plavi dobri, il' proljece?
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!

Avatar
Signore
Postovi: 7663
Pridružen/a: 23 mar 2013, 10:16
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la Signore » 25 jul 2018, 09:02

crozla je napisao/la:Iznenadjujuce da ovakva "natjecateljska" ekipa popusi 5 komada. Il' su plavi dobri, il' proljece?
Dinamo je bio dobar, mada daleko od neke leprsave igre. Igralo se borbeno i pametno.

Ovi nisu losi za 5-0, ali su u nekim tremutcima u obrani djelovali kao amateri, kao Dinamo u Bremenu i slicno. Imali su valjda najgoreg golmana koji je ikad gostovao na Maksimiru. Jednu loptu je odbio u gol, tri lopte je odbio direktno na nogu igraca Dinama i jedini 'pravi gol' dao je Hodzic glavom, to ovom ne ide na dusu. Sva cetiri gola za koje je dijelom kriv mogao je bolje reagirati i odbiti loptu bolje, a i ti sutevi nisu bili neki, mogao je bar dva uhvatit. Dinamo je zasluzio pobjedu, ali na ovoj rapsodiji se moze zahvaliti golmanu gostiju.

Avatar
Signore
Postovi: 7663
Pridružen/a: 23 mar 2013, 10:16
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la Signore » 25 jul 2018, 22:09

Dinamu se sinoc i danas malo otvorilo u play offu. Postoji neka sansa da Dinamo tamo bude nositelj, a moraju se poklopiti tri stvari. Jedna je krucijalna. Astana mora proci protiv Midtjyllanda kako bi par Dinamo-Astana u trecem pretkolu preuzeo koeficijent Astane koji je veci od Dinamovog, a i od Midtjyllandovog.

I onda se mora desiti da od Celtica, Ludogoretsa i Legije ispadnu dva u drugom pretkolu. Legija izgubila jucer kuci 2-0 i blizu su ispadanja. Ludogorets je igrao kuci 0-0 s Videotonom i prvak Madjarske nakon ovog ipak ima neke sanse za prolaz dalje, mada nisu favoriti. Celtic vodi 2-1 kuci protiv Rosenborga. Tu jos u ovoj utakmici moze bit svasta.

Zelim da Dinamo udje u LP, ali nekako zelim da za to pobjedi Celtica ili PSV-a u play offu, a opet mi se ni ovaj laksi put ne odbacuje. Nece u play offu biti lako ni ako budes nositelj, a Dinamo vec sad ima dva respektabilna protivnika u prva dva pretkola, a jednog je vec deklasirao.
slika

Avatar
Signore
Postovi: 7663
Pridružen/a: 23 mar 2013, 10:16
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la Signore » 31 jul 2018, 23:19

Kakva utakmica u Izraelu. Prvo poluvrijeme totalni debakl Dinama. Nije lose krenulo, presing na njihovoj polovici, ljudi su se mucili s iznosenjem lopte, ali kada i uspiju vidjela se neuigranost Dinama u obrani. I onda padne taj gol nakon glupog prekida i igracima pune gace. Na poluvremenu sam si mislio da je dobro sto je samo 2-0. Izraelci su igrali kao navijeni, bojao sam se totalnog preokreta.

U drugom poluvremenu malo drugacija prica. Dinamo smanjuje, a onda nakon par minuta i izjednacava rezultat. Nakon toga domaci bez ikakve volje. Mogao ih je Dinamo dotuci totalno i zabiti jos par komada, ali lopta nije isla u gol. Onda se desila i neka tuca koja je utakmicu primirila, tj. Dinamo poslije toga nije toliko dominirao.

Sve u svemu, vidjeli smo dva lica Dinama. Bjelica mora jos jako puno raditi s igracima, jer ovo prvo poluvrijeme je ono sto uglavnom gledamo kod Dinama kad igra protiv mocnih suparnika. Dinamo mora nauciti igrati na nulu ili ce u Europi opet biti kanta za napucavanje.

Onako pojedinacno. Olmo je danas opet pokazao kakav je majstor. Gojak odigrao odlicno drugo poluvrijeme. Budimir odradio posao, gol i asistencija. Sta vise treba dati 'covjek koji nije za Dinamo'. Hajrovic :puke: Komplet obrana u prvom poluvremenu sje*ala i Phelpsa, a u drugom solidno. Treba ova ekipa jos jako puno uigravanja i zato u manjim utakmicama nema mjesta za kemijanje. Najjaci sastav mora igrati dok se ne uigra, a onda kasnije cuvati igraci prema potrebi.

Evo ispala Legija. Sutra jos da otpadnu Celtic ili Ludogorets, a da Astana prodje i Dinamo/Astana nositelj u play offu :mrgreen:

Avatar
SiamoNoi
Postovi: 25682
Pridružen/a: 04 maj 2012, 15:23
Lokacija: Zagreb
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la SiamoNoi » 03 avg 2018, 12:37

Nakon citanja teme za Sarajevo nakon 0-8 sinoc mi je jasno zasto je njima uspjeh 5 posto pobjeda u Europi u zadnjih 10+ godina.Nevjerojatan mentalitet :facepalm:

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Online

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.