chily-rz je napisao/la:
Čovjek simpatiše najboljeg Tuzlanskog premierligaša,član je Azmirove divizije,na Tušnju su i fukare postale gosti,.
pamticu ti ovaj pokusaj loseg humora u maju naredne godine!ko se zadnji smije

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
chily-rz je napisao/la:
Čovjek simpatiše najboljeg Tuzlanskog premierligaša,član je Azmirove divizije,na Tušnju su i fukare postale gosti,.
Marsal je napisao/la:Sariel1987 je napisao/la:jel to istina jesl azmirovac???
Istina druže, imam ga ja na FB, neki dan sa Tušnja okačio sliku u Sloginom dresu inapisao "Tušanj je naš" u opisu.
anell je napisao/la:Nisam Azmirovac sunca mi, a ne mogu pisati na temi Slobode nisam u dobrim odnosima sa vašim moderatorom.
anell je napisao/la:Laže, ne zna ni kako se zovem.
Sariel1987 je napisao/la:
pamticu ti ovaj pokusaj loseg humora u maju naredne godine!ko se zadnji smije![]()
chily-rz je napisao/la:Sariel1987 je napisao/la:
pamticu ti ovaj pokusaj loseg humora u maju naredne godine!ko se zadnji smije![]()
pa bolan Sariele dodje vam pedeset hordaša i Sarajva i još tolko iz tuzlanskog kantona i nadglasa onih trideset fukara na sjeveru,na niske grane ste spali,sreća pa je Azmir ukinuo diviziju,ugasili bi vas,.
Marsal je napisao/la:anell je napisao/la:Laže, ne zna ni kako se zovem.
Anel, imaš 28 godina, igraš basketa u slobodno vrijeme, živiš u Tuzli, visok si 198 cm, imaš buraza i navijaš za Slogu.
Sve znam ljudino, ne možeš sa mnom![]()
Priznaj poraz dok te nisam osramotio ovdje
Sariel1987 je napisao/la:
sta tebe briga i ako se ugasimo. to nije razlog tvom pokusaju loseg humora.kao sto sam rekao zapamticu ovo dobro.![]()
ovako ste i prosle sezone ispali pakasi. neka neka.
i ovo sto radite momku ovde nije fer, nadam se da ce moderator ovo vidjet i ponistit glasove jer nisu regularni!
Marsal je napisao/la:anell je napisao/la:Pogodio si samo da živim u Tuzli![]()
Pročitaj anketu
Loš pokušaj spinovanja
Sariel1987 je napisao/la:chily-rz je napisao/la:Sariel1987 je napisao/la:
pa bolan Sariele dodje vam pedeset hordaša i Sarajva i još tolko iz tuzlanskog kantona i nadglasa onih trideset fukara na sjeveru,na niske grane ste spali,sreća pa je Azmir ukinuo diviziju,ugasili bi vas,.
sta tebe briga i ako se ugasimo. to nije razlog tvom pokusaju loseg humora.kao sto sam rekao zapamticu ovo dobro.![]()
ovako ste i prosle sezone ispali pakasi. neka neka.
i ovo sto radite momku ovde nije fer, nadam se da ce moderator ovo vidjet i ponistit glasove jer nisu regularni!
Mexico je napisao/la:Marsale zaduzi ga s metlom na Emirejtsu
Murga je napisao/la:
Marsal je napisao/la:Sad kad sam ja moderator ima svi da naučite ovu pjesmu jer mi smo sad harambaše ovdje!
Topnici ničeg se ne boje, idu forum sada da osvoje.
Na forumu topovi se viju, a u travi skauzeri se kriju.
Ej skauzeri nemojte se kriti, moj vas metak neće promašiti.
Moj Mitraljez i na njemu gajka, junajtedovska će zaplakati majka.
Moj Mitraljez i njegovo zrno, čelzijevce će zaviti u crno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.