Musemić: Ako mogu smijeniti Contea ili Ancelottija, zašto ne bi mogli mene?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Upravo ti to govorim, ti si sam kriv za svoje postupke. Sve i da se ljudi valjaju u heroinu na ulici ti nemoj. Opravdavam postojanje kladionica onima koji hoće da se zabave, da prate nešto ali brate ti ako prokockaš 3 plate za 2 sata ti si glupan i to je lično samo tvoja odluka, u kladionicu ne moraš ni svraćati ali ti hoćeš i to je do tebe. Ja sam prije 2 sedmice uz'o 140 KM ali me Zrinjski oborio u nedjelju a uložio sam cvaju, nije to do kladionice nego je do mene.Penaltiky je napisao/la:Sami su krivi. Samo degenu može pasti na pamet heroin da proba recimo.tale07 je napisao/la:Pa ne tjera niko ni narkomane da konzumiraju drogu, ali to ne opravdava proizvodjace sto proizvode istu!MortemHz je napisao/la: Izvini ali kako samo glup tekst.. pa da li kladionice tjeraju nekoga na to? Nije kladionica kriva jer neki glupan izgubi 3 plate za par sati. To je njegova odluka.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Glavni sudija utakmice Željezničar v. Sarajevo je Haris Kaljanac (na slici, prvi desno).
NFSBIH
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
sajo10 je napisao/la:
Glavni sudija utakmice Željezničar v. Sarajevo je Haris Kaljanac (na slici, prvi desno).
NFSBIH
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
I Peljto je deklarisani navijac Zeljeznicara pa momak sudi normalno derbije.Jedini za ovog Sehovica Sarajevskog sudiju neznam na cijoj je strani.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ali zasto mora sudija biti iz glavnog grada? Bilo ko iz Sarajeva ima simpatije ili navija za jednog od dva kluba.miky_hz je napisao/la:I Peljto je deklarisani navijac Zeljeznicara pa momak sudi normalno derbije.Jedini za ovog Sehovica Sarajevskog sudiju neznam na cijoj je strani.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Sudio u subotu juniorski derby, penal vama penal nama, realno mogo bi usrat derby, od kako je na pl nije ozbiljnu utakmicu sudio, al nadati se najboljemMortemHz je napisao/la:sajo10 je napisao/la:
NFSBIH![]()
Najbolje strance dovesti ko svojevremeno kad je Zubanovic pogodio za pobjedu,tad su Svabe sudile.Ali nikakvo ime za sudiju ti nije garant da nece pogrijesiti.Nije covjek pametan nikako po tom pitanju.Vjerovatni su se ovim zadnjim derbijima vodili mislim da su zato i odabrali sudiju iz grada jel nije bilo nekih prigovora ni sa jedne strane,za razliku od utakmicanpr kad je Jakupovic,Valjic sudio kad je bilo prigovora velikih.sajo10 je napisao/la:Ali zasto mora sudija biti iz glavnog grada? Bilo ko iz Sarajeva ima simpatije ili navija za jednog od dva kluba.miky_hz je napisao/la:I Peljto je deklarisani navijac Zeljeznicara pa momak sudi normalno derbije.Jedini za ovog Sehovica Sarajevskog sudiju neznam na cijoj je strani.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ja sam zadovoljan izborom sudije. Pa i Peljto je sudio derbije, a frajer navija za nas.
Pa šta, sudio je i Peljto, zakleti manijak, derbije. Nekad su derbije sudile isključivo sarajevske sudije, pa je onda bilo obrnuto, sad opet ovo prvo. Vazda bih izabrao da derbi sudi bilo koji sudija iz Sarajeva, nego Valjići, Jakupovići i slični. I Kaljanac i Peljto su profesionalci bez premca i mogu svi bit sigurni da nema navlačenja.sajo10 je napisao/la:
NFSBIH
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Na Željinoj.Prije par godina vodio Velez protiv Viteza na kamberovica polju 5:1 a on u 90-toj dao Ostrakovicu zuti za zadrzavanjemiky_hz je napisao/la:I Peljto je deklarisani navijac Zeljeznicara pa momak sudi normalno derbije.Jedini za ovog Sehovica Sarajevskog sudiju neznam na cijoj je strani.
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Ko je ovaj Mateo Musa sudija Citluk/Mostar nisam ga ranije upratio da sudi Premijer ligu
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Novi ubačeni element od strane poznate ekipice da se ponovi Radnik ako zatrebaavenija je napisao/la:Ko je ovaj Mateo Musa sudija Citluk/Mostar nisam ga ranije upratio da sudi Premijer ligu
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Valja ga sutra detaljno ispratiti, sudi Čeliku u Bijeljini. Ovakve najcesce gore delegiraju.Rokoko87 je napisao/la:Novi ubačeni element od strane poznate ekipice da se ponovi Radnik ako zatrebaavenija je napisao/la:Ko je ovaj Mateo Musa sudija Citluk/Mostar nisam ga ranije upratio da sudi Premijer ligu
- ASD
- Kontakt:
Sudio 8 utakmica u Premijer ligi, od toga 2 Celiku.avenija je napisao/la:Ko je ovaj Mateo Musa sudija Citluk/Mostar nisam ga ranije upratio da sudi Premijer ligu
kako mogu doci do tih podataka gdje gledas ?ASD je napisao/la:Sudio 8 utakmica u Premijer ligi, od toga 2 Celiku.avenija je napisao/la:Ko je ovaj Mateo Musa sudija Citluk/Mostar nisam ga ranije upratio da sudi Premijer ligu
- svrakino1921
- Kontakt:
Pa oboji se u Celikove boje pa lagano u Bijeljinu pa ga ti isprati detaljno tamoavenija je napisao/la:Valja ga sutra detaljno ispratiti, sudi Čeliku u Bijeljini. Ovakve najcesce gore delegiraju.Rokoko87 je napisao/la:Novi ubačeni element od strane poznate ekipice da se ponovi Radnik ako zatrebaavenija je napisao/la:Ko je ovaj Mateo Musa sudija Citluk/Mostar nisam ga ranije upratio da sudi Premijer ligu
- ASD
- Kontakt:
https://www.transfermarkt.com/mateo-mus ... rb_id=BOS1avenija je napisao/la:kako mogu doci do tih podataka gdje gledas ?ASD je napisao/la:Sudio 8 utakmica u Premijer ligi, od toga 2 Celiku.avenija je napisao/la:Ko je ovaj Mateo Musa sudija Citluk/Mostar nisam ga ranije upratio da sudi Premijer ligu
Ti si moja drogaOsim13 je napisao/la:Vaznonije probao heroin?
Zelim te
Joj kvaliteta prenosa, bolji bi bio da neko telefonom snima.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.