Jeste vidjeli update na rushmore?
Ubacio i SK i Arene.
Belmin6 je napisao/la:@rio @dzoni
Ubacio i SK i Arene.
Ozbiljno. Promjenio je listu, sad je mnogo lakse naci kanal i preglednije.Dzoni je napisao/la:Belmin6 je napisao/la:@rio @dzoni
Ubacio i SK i Arene.
Zajebajes?![]()
Cim dodjem kuci odmah prijavljujem.
akisarajevo92 je napisao/la:Sportklub fakat prenosi albansku ligu
Jutros sam ponovo prijavio.Belmin6 je napisao/la:Ozbiljno. Promjenio je listu, sad je mnogo lakse naci kanal i preglednije.Dzoni je napisao/la:Belmin6 je napisao/la:@rio @dzoni
Ubacio i SK i Arene.
Zajebajes?![]()
Cim dodjem kuci odmah prijavljujem.
Top topova.
Arena, SK i BHT tj. Ako daju BHTu jednu tekmu kao sto im je arena davala utorkomFinn je napisao/la:I šta je sad konačno, ko prenosi Ligu prvaka u utorak i srijedu? I da li će taj što ima za određeni dan prenositi po jedan meč i od 18:55 i od 21:00?
Ekstra. Hvala.Azpi je napisao/la:Arena, SK i BHT tj. Ako daju BHTu jednu tekmu kao sto im je arena davala utorkomFinn je napisao/la:I šta je sad konačno, ko prenosi Ligu prvaka u utorak i srijedu? I da li će taj što ima za određeni dan prenositi po jedan meč i od 18:55 i od 21:00?
Pretpostavljam na SK da bi mogli biti svi mecevi, mislim od toliko kanala mogu staviti 4 u 7 i 4 u 9 tekmi, isto tako i arena, jedino ako eto BHTu daju neki mec mozda ga ne puste kod sebe
Ligu prvaka u narednoj sezoni građani Bosne i Hercegovine moći će gledati samo na programu televizije Arena Sport.Azpi je napisao/la:Arena, SK i BHT tj. Ako daju BHTu jednu tekmu kao sto im je arena davala utorkomFinn je napisao/la:I šta je sad konačno, ko prenosi Ligu prvaka u utorak i srijedu? I da li će taj što ima za određeni dan prenositi po jedan meč i od 18:55 i od 21:00?
Pretpostavljam na SK da bi mogli biti svi mecevi, mislim od toliko kanala mogu staviti 4 u 7 i 4 u 9 tekmi, isto tako i arena, jedino ako eto BHTu daju neki mec mozda ga ne puste kod sebe
Sk ti buraz ima jednu utakmicu sedmicno onu srijedom ko sto je i obn imaoAzpi je napisao/la:Ma ustvari lazem, nista mi vise nije jasno, jbg SK prenosio superkup a on je u paketu prava sa LP, e sad nikako mi nije jasno sto se objave da ce prenositi niti sta cekaju
A sad evo pogleda ni playoff LP ne prenose koji je isto u sklopu tog paketa, pa sad da nece prodavati prava ako su ih vec dobili, kako da su prenosili superkup, ma nista mi nije jasno
Jedu govvna i oni nesto mute, a nikako da objave kod koga je vise LP
To je to evo vidim bas u srijedu jedna tekma playoffa ostale na areni fulio kad sam gledoMElloo je napisao/la:Sk ti buraz ima jednu utakmicu sedmicno onu srijedom ko sto je i obn imaoAzpi je napisao/la:Ma ustvari lazem, nista mi vise nije jasno, jbg SK prenosio superkup a on je u paketu prava sa LP, e sad nikako mi nije jasno sto se objave da ce prenositi niti sta cekaju
A sad evo pogleda ni playoff LP ne prenose koji je isto u sklopu tog paketa, pa sad da nece prodavati prava ako su ih vec dobili, kako da su prenosili superkup, ma nista mi nije jasno

Arena meni ima supwr komentatore i uzitak mi je tamo gledat LP.Yebo va sk viseAzpi je napisao/la:To je to evo vidim bas u srijedu jedna tekma playoffa ostale na areni fulio kad sam gledoMElloo je napisao/la:Sk ti buraz ima jednu utakmicu sedmicno onu srijedom ko sto je i obn imaoAzpi je napisao/la:Ma ustvari lazem, nista mi vise nije jasno, jbg SK prenosio superkup a on je u paketu prava sa LP, e sad nikako mi nije jasno sto se objave da ce prenositi niti sta cekaju
E nisu bas neki paket kupili, ali hajde bar bolje od vugdalica srijedom
Ne znam brate, ja gledam preko mag boxa na tvu. Sve je oke.Dzoni je napisao/la:@Belmin
De mi reci jel kod tebe slika okrenuta,ono ko da gledas u ogledalu,il sam ja to nesto poremetio u VLC-u?
Ma mene zeza sto nemam arene na poslu, a kuci nemam arene HD pa mi SK vise odgovaraMElloo je napisao/la: Arena meni ima supwr komentatore i uzitak mi je tamo gledat LP.Yebo va sk vise
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.