Fantasy Premier League

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Kanye
Kontakt:

Re: Fantasy Premier League

Post Postao/la Kanye » 27 avg 2018, 22:57

Koga cutati, Sane ili Bernardo Silva?
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 27 avg 2018, 23:49

Nakon nesto sporijeg starta, ovo kolo je bilo odlicno, pogotovo veceras.

slika

Eh sad mene interesuje hoce li automatski Baillya zamijeniti Zankom, posto ovaj veceras nije ni bio u 18?
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

Ramiy
Kontakt:

Post Postao/la Ramiy » 27 avg 2018, 23:58

Hoce
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT

Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 28 avg 2018, 00:01

Kanye je napisao/la:Koga cutati, Sane ili Bernardo Silva?
Sanea.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 28 avg 2018, 10:59

Ramiy je napisao/la:Hoce
:thumbup:

Zna li neko na osnovu cega se odredjuju i dodjeljuju ovi bonusi?
Meni sinoc Lloris dobio bonus 1b, a mozda je imao jednu bas dobru intervenciju ono kod suta Lukakua. S druge strane Alisson isto tako imao dobru odbranu i spasio pobjedu, a evo vidim bez bonusa.

Trippier jucer dobi na asist i CS 9b, al zbog cega dodatnih 2b bonusa? Ispade da je bas pokidao utakmicu, a odigrao sasvim pristojno. Il npr. onaj Mendy u subotu dobio 2b bonusa, covjek je ispadao kako su krenuli na njega onaj Costa i Traore.

Razumijem bonus za Mitrovica, ipak je bio najbolji igrac Fulhama u ovom kolu, ali za ove ostale...
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 28 avg 2018, 11:06

U top 30 sam.Dobar

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 28 avg 2018, 11:19

Tek šesti, nisam zadovoljan, dok sam u nekoj drugoj ss.ba ligi drugi, a u trećoj lagano prvi (a ova treća mi je najbitnija) :D
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 28 avg 2018, 12:10

mirgerr je napisao/la:
Ramiy je napisao/la:Hoce
:thumbup:

Zna li neko na osnovu cega se odredjuju i dodjeljuju ovi bonusi?
Meni sinoc Lloris dobio bonus 1b, a mozda je imao jednu bas dobru intervenciju ono kod suta Lukakua. S druge strane Alisson isto tako imao dobru odbranu i spasio pobjedu, a evo vidim bez bonusa.

Trippier jucer dobi na asist i CS 9b, al zbog cega dodatnih 2b bonusa? Ispade da je bas pokidao utakmicu, a odigrao sasvim pristojno. Il npr. onaj Mendy u subotu dobio 2b bonusa, covjek je ispadao kako su krenuli na njega onaj Costa i Traore.

Razumijem bonus za Mitrovica, ipak je bio najbolji igrac Fulhama u ovom kolu, ali za ove ostale...
Koliko sam upratio, ti bonusi dobiju 3 najbolja igrača na utakmici. Sad na osnovu čega, to ne znam :)
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 28 avg 2018, 12:18

Mokes je napisao/la: Koliko sam upratio, ti bonusi dobiju 3 najbolja igrača na utakmici. Sad na osnovu čega, to ne znam :)
Imaju kriteriji za bonus poene, mozes procitati na slijedecem linku:

https://www.premierleague.com/news/106533

te ko ima najvise bonus poena dobija 3 boda, ako igraci imaju isti broj bodova dijele bonuse.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 28 avg 2018, 12:22

bhsport je napisao/la:
Mokes je napisao/la: Koliko sam upratio, ti bonusi dobiju 3 najbolja igrača na utakmici. Sad na osnovu čega, to ne znam :)

te ko ima najvise bonus poena dobija 3 boda, ako igraci imaju isti broj bodova dijele bonuse.
Hvala :thumbup:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

camparinho
Kontakt:

Post Postao/la camparinho » 28 avg 2018, 12:54

poslije odlicna 2 kola, 3 kolo 45 poena ( i ja izaberem kad cu -8, najslabije kolo u historiji) zahvaljujem se svojim igracima pogotovo ovoj sedmorici koji su mi donijeli 8 poena :) , draft je mnogo bolji tu sam imao 65, a taj mi je i bitniji, jer u ovom h2h mogu se izvuci, i dalje sam prvi sa 2 pobjede, ss liga 4. i ove dvije sa strane iz zajebancije sto igram sam 2 odnosno 3 mada i dalje kontam wildcardat
Clutch city be safe rage hard!

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 28 avg 2018, 13:20

bhsport je napisao/la:

Hvala obojici na odgovorima.

Spamm

Fikret1946
Kontakt:

Post Postao/la Fikret1946 » 28 avg 2018, 14:16

BPS je najvece sr.anje fantasya i vidim dosta igraca se sirom svijeta buni, pogotovo na twitteru. Ima par ljudi u sobama sjede i dijele taj bonus valjda i odredjuju sta je asistencija a sta nije. Neki dan Salah zabi winning goal i ne dobi ni boda bonusa a s druge strane welbeck igrao 15 minuta zabio u 97 minuti za 3 1 i dobije 3 boda bonusa

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 28 avg 2018, 14:24

Koga umjesto Jote i Richarlisona

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 28 avg 2018, 14:41

braco je napisao/la:Koga umjesto Jote i Richarlisona
Walcot mjesto Richarlisona
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 28 avg 2018, 14:42

Fikret1946 je napisao/la:BPS je najvece sr.anje fantasya i vidim dosta igraca se sirom svijeta buni, pogotovo na twitteru. Ima par ljudi u sobama sjede i dijele taj bonus valjda i odredjuju sta je asistencija a sta nije. Neki dan Salah zabi winning goal i ne dobi ni boda bonusa a s druge strane welbeck igrao 15 minuta zabio u 97 minuti za 3 1 i dobije 3 boda bonusa
Pa eto, ja jos kontam na osnovu cega Mendy dobi 2b bonusa, ili sam ja totalno glup pa nisam vidio taj neki doprinos i ekstra partiju protiv Wolvesa.

Spamm

Fikret1946
Kontakt:

Post Postao/la Fikret1946 » 28 avg 2018, 14:44

mirgerr je napisao/la:
Fikret1946 je napisao/la:BPS je najvece sr.anje fantasya i vidim dosta igraca se sirom svijeta buni, pogotovo na twitteru. Ima par ljudi u sobama sjede i dijele taj bonus valjda i odredjuju sta je asistencija a sta nije. Neki dan Salah zabi winning goal i ne dobi ni boda bonusa a s druge strane welbeck igrao 15 minuta zabio u 97 minuti za 3 1 i dobije 3 boda bonusa
Pa eto, ja jos kontam na osnovu cega Mendy dobi 2b bonusa, ili sam ja totalno glup pa nisam vidio taj neki doprinos i ekstra partiju protiv Wolvesa.
Tacni centarsutevi donose valjda dosta bodova u tom ocjenjivanju i donosenju bonusa a on ih ima bas puno, protiv Hudd je imao 12 :crazy:
Mendy mi je bas must have igrac igra krilo covjek a ne beka... samo da Guardiola ne pocne forsirati Sanea uskoro

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 28 avg 2018, 14:46

Daju Alexisu Sanchezu prvo kolo asistenciju jer je dirao zadnji loptu prije nego je igrac Lestera igrao rukom a Belerin ovaj vikend probije stranu ubaci loptu koja okrzne Iwobija u guzicu i dodje do Monreala ne dobije lik asistenciju dobije je Iwobi i na kraju Belerin upise asistenciju za Welbecka i svi napadi Arsenala idu po toj strani i ne dobije ni boda bonusa...

Fikret1946
Kontakt:

Post Postao/la Fikret1946 » 28 avg 2018, 14:57

japa je napisao/la:Daju Alexisu Sanchezu prvo kolo asistenciju jer je dirao zadnji loptu prije nego je igrac Lestera igrao rukom a Belerin ovaj vikend probije stranu ubaci loptu koja okrzne Iwobija u guzicu i dodje do Monreala ne dobije lik asistenciju dobije je Iwobi i na kraju Belerin upise asistenciju za Welbecka i svi napadi Arsenala idu po toj strani i ne dobije ni boda bonusa...
Sto je najgore loptu je dirao alexis jedan igrac lestera pa tek onda drugi igrac lestera rukom i za to mu dali asistenciju, vjerovatno onaj sto je dao ima alexisa u timu :lol:

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 28 avg 2018, 15:04

haha jeste zaboravio sam prije igranja rukom je isto igrac Lestera zadnji dirao loptu hahah to se nije srelo u putu sa asistencijom iako imam Alexisa.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Venom i 15 gostiju.