Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Brat igra za 10
sad se sjetili da ga forsiraju
kako mu samo stoji ovaj crni dres...grdosija od insana, kao dupli covjek

kako mu samo stoji ovaj crni dres...grdosija od insana, kao dupli covjek
Trebalo je da prodju 3 meca i i 3/4 cetvrtog da bi debil Stotta shvatio da Nurkicu treba spustiti loptu. Bojim se da je ipak prekasno.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Dragi Dame pravac hodzi kakvom!
Neka ti Juka kakvog dobrog nade.
Neka ti Juka kakvog dobrog nade.

Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 22 apr 2018, 01:27, ukupno mijenjano 1 put.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Auuu cist faul u napadu ne svirase AD
- prisonbreak
- Kontakt:
Cisti faul u napaduguillermo je napisao/la:Auuu cist faul u napadu ne svirase AD
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
E neka si ga osamario makar.Bravo!

Pometose ih ljudi ko otpad. Stotts definitivno snosi najvecu odgovornost. Tri meca izgubis na isti nacin, a ti onda cetvrti pocnes bez ikakve promjene. I Dame je zakazao kad je najvise trebalo da potegne. Jasno je da se Davis ne moze cuvati i da ce on uvijek zabiti svojih 30+ poena, ali mi nije jasno kako je ovaj Holiday imao ovoliko prostora kroz cijelu rundu. Covjek ih je terorisao kako je zelio.
Inace, Nurk je veceras bio odlican. Ja bih na njegovom mjestu nakon ove metle dobro razmislio o eventualnom ostanku u Portlandu.
Inace, Nurk je veceras bio odlican. Ja bih na njegovom mjestu nakon ove metle dobro razmislio o eventualnom ostanku u Portlandu.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
- Kontakt:
Ovo je poraz Stottsa i Lillarda. CJ bio bolji od ocekivanog. Juka prve 3 standardno veceras je pokidao!! Bice bolje glavu gore!

-
- Kontakt:
Nazalost dosao je kraj Juki i Portlandu za ovu sezonu. Tragedija teska kako su odigrali ovu seriju. Zao mi je i Juke da su ga ovako lose koristili (do ove tekme) i u odbrani ga stavljali u nezgodne sitvacije nonstop. Rondo i Holiday prodzu kao kroz sir prvu linju odbrane (Dame, CJ) i onda ostane Juki da cuva ADija ili da pokusa zaustaviti slobodan put do kosa za Rondoa i Holidaya,to je "lose-lose situation" skoro svaki put za bilo koga.
Nadam se velikim promjenama, moraju se za nesto odluciti, bilo sta ali ovako ne moze vise nastaviti. Dobro je da je odigrao ovu partiju zaista veoma dobro, da je dokazao da itekako moze kada ga koriste na pravi nacin + da je Paul Allen bio tu i uzivo vidjeo kako moze odigrati kada je sve "on the line" u pravim okolnostima.
Kobe@ ako se nista ne promjeni u timu, nebi ni ja nista imao protiv promjene tima. U POR pricaju kao da ce ga potpisati za neke Plumlee para ili slicno, i sada kao trebao bi pristati na to da bi igrao u ovakvoj ekipi bez perspektive... Ako ne bude ponuda (u sta sumnjam) onda ne treba pristajati na nista manje od 4/76, inace uzeti QO i kockati se za sljedeci offseason kada bude UFA, ne vrijedi trositi vrijeme u ovakvoj ekipi ako nema dobri para...
Nadam se velikim promjenama, moraju se za nesto odluciti, bilo sta ali ovako ne moze vise nastaviti. Dobro je da je odigrao ovu partiju zaista veoma dobro, da je dokazao da itekako moze kada ga koriste na pravi nacin + da je Paul Allen bio tu i uzivo vidjeo kako moze odigrati kada je sve "on the line" u pravim okolnostima.
Kobe@ ako se nista ne promjeni u timu, nebi ni ja nista imao protiv promjene tima. U POR pricaju kao da ce ga potpisati za neke Plumlee para ili slicno, i sada kao trebao bi pristati na to da bi igrao u ovakvoj ekipi bez perspektive... Ako ne bude ponuda (u sta sumnjam) onda ne treba pristajati na nista manje od 4/76, inace uzeti QO i kockati se za sljedeci offseason kada bude UFA, ne vrijedi trositi vrijeme u ovakvoj ekipi ako nema dobri para...
Da li je Meyers Leonard najsretniji čovjek na planeti

Drape je napisao/la:Da li je Meyers Leonard najsretniji čovjek na planeti
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
-
- Kontakt:
@Bassha
Ne vidim ko je na drugoj slici, ali Noah i Deng se ne mogu nikako porediti sa Leonardom. Njih dvojica su All-Star igrači, i bilo je takvih koliko hoćeš koji su potpisali jake ugovore na osnovu nekoliko dobrih sezona, a onda se raspali. Ali jednom Leonardu dati 10 miliona po sezoni, e to je potez za divljenje.
Ne vidim ko je na drugoj slici, ali Noah i Deng se ne mogu nikako porediti sa Leonardom. Njih dvojica su All-Star igrači, i bilo je takvih koliko hoćeš koji su potpisali jake ugovore na osnovu nekoliko dobrih sezona, a onda se raspali. Ali jednom Leonardu dati 10 miliona po sezoni, e to je potez za divljenje.
nekadasnji centar wariorsa foyle je najbolji primjer toga,4 poena i 5 skokova u 10 sezona u warriorsima ,zaradio preko 50 milionavladedivac je napisao/la:@Bassha
bez obzira na trzisnu situaicju i ishod prve runde za koji je Juka ponajmanje kriv, na njegovom mjestu ne bih prihvatio nista ispod 80 mil.....a vjerovatno ce mu ponudit 70 ili pak 60-ak
nedopusivo je da igraci poput biyomba i noah-e uzmu 70 mil a juka se zadovolji nekim parama u rangu asika, mahinmia i mozgova...pomenuh samo centre, da ne pominjem smece poput parsonsa, wigginsaitd. ...ponavljam, bez obzira na drugacije trzisne okolnosti nego tada kad je i polovnjak turner uzeo 72 mil.
juka moze uzet qualifier option i cekat narednu godinu da izadje na trziste....ali glavno je pitanje da li ce preduzeti taj rizik zbog mogucnosti povrede....sto znaci da ce imati dilemu da li prihvatit sigurnih 60milja ili odigrat godinu pa mozda ulovit 100 mil...u njegov napredak statistike ne sumnjam ali ostaje pitanje rizika da ga povreda presjece
teska odluka je na njemu...jer pretpostavljam da mu se nece svidjet ponuda portlanda
meni pada na pamet ideja da dogovori s divcem da oni posalju ponudu koja mu odgovara, pa d aonda Portland izjednaci ili ga pusti...divcu neki milion zahvale i etoga
nedopusivo je da igraci poput biyomba i noah-e uzmu 70 mil a juka se zadovolji nekim parama u rangu asika, mahinmia i mozgova...pomenuh samo centre, da ne pominjem smece poput parsonsa, wigginsaitd. ...ponavljam, bez obzira na drugacije trzisne okolnosti nego tada kad je i polovnjak turner uzeo 72 mil.
juka moze uzet qualifier option i cekat narednu godinu da izadje na trziste....ali glavno je pitanje da li ce preduzeti taj rizik zbog mogucnosti povrede....sto znaci da ce imati dilemu da li prihvatit sigurnih 60milja ili odigrat godinu pa mozda ulovit 100 mil...u njegov napredak statistike ne sumnjam ali ostaje pitanje rizika da ga povreda presjece
teska odluka je na njemu...jer pretpostavljam da mu se nece svidjet ponuda portlanda
meni pada na pamet ideja da dogovori s divcem da oni posalju ponudu koja mu odgovara, pa d aonda Portland izjednaci ili ga pusti...divcu neki milion zahvale i etoga

Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik, MElloo i 26 gostiju.