Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
Repeša je 'mačak u vreći', ali bolje i on nego naši anonimusi.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Cekaj,koliko ce Repesa voditi repku ako postignu dogovor?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
U ove dvije sad tekme, medjutim mislim da ce nastaviti i dalje tj da se Dule nece vise vracatiDamirT je napisao/la:Cekaj,koliko ce Repesa voditi repku ako postignu dogovor?
Hmm
Bolje Repesa nego Menso mada ni repesa nije bogom dano rjesenje.
Bolje Repesa nego Menso mada ni repesa nije bogom dano rjesenje.
They are in bonus guys and we are making shots from nine meters haloooooo
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Repeša je veliko trenersko ime
, o čemu mi pričamo, uz dvojicu Duška bio bi najveći trener na klupi BiH. Sigurno je od prije u dobrim odnosima sa nekim iz Saveza, sjetimo se da je njegov sin bio u stručnom štabu jedne od U selekcija.
Oni koji ga baš i ne vole ga zovu "Rotirka" ali po tom pitanju ne može nikako biti istrajniji od Duleta i njegovih hokejaških izmjena.
Oni koji ga baš i ne vole ga zovu "Rotirka" ali po tom pitanju ne može nikako biti istrajniji od Duleta i njegovih hokejaških izmjena.
PG - Gegić, Zahiragić (yebiga)
SG - Musa, Atić
SF - Vrabac(odbrana), Lazić
PF - Milošević(znam da je trojka), Sulejmanović, Penava
C - Nurkić, Kikanović, Stipanović
Najbolje što imamo u ovom trenutku, deficitarni smo na poziciji playa, za ostalo mislim da je pristojno i da se možemo nositi sa ovim ekipama.
Da se Gordić odazove vjerujem da bismo riješili obje utakmice u našu korist, ovako...
Petorke:Gegić-Musa- Lazić-Milošević- Nurkić ili Gegić-Musa-Milošević- Sulejmanović-Nurkić su solidne, čak može Stipanović/Kikanović na poziciju 4.
SG - Musa, Atić
Najbolje što imamo u ovom trenutku, deficitarni smo na poziciji playa, za ostalo mislim da je pristojno i da se možemo nositi sa ovim ekipama.
Da se Gordić odazove vjerujem da bismo riješili obje utakmice u našu korist, ovako...
Petorke:Gegić-Musa- Lazić-Milošević- Nurkić ili Gegić-Musa-Milošević- Sulejmanović-Nurkić su solidne, čak može Stipanović/Kikanović na poziciju 4.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Rokoko87 je napisao/la:PG - Gegić, Zahiragić (yebiga)
SG - Musa, Atić
Ako me sjecanje dobro sluzi na EB u Francuskoj Kikan je igrao na 4, Stipanovic na 5
Vjerujem da ce tako biti i sad sa Jukom i Kikanovicem
Upravu si, povremeno, tad nismo imali PFa osim Bavčića koji je airballovo slobodno bacanje ako se ne varamBassha je napisao/la:Rokoko87 je napisao/la:PG - Gegić, Zahiragić (yebiga)
SG - Musa, Atić
Ako me sjecanje dobro sluzi na EB u Francuskoj Kikan je igrao na 4, Stipanovic na 5
Vjerujem da ce tako biti i sad sa Jukom i Kikanovicem
Uglavnom, morat će se kombinovati, a da ima talenta i dužine u ovoj ekipi, itekako ima.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
-
boomerang5
- Kontakt:
nadam se da smećaru bajramoviću se više nikad neće ništa ponuditi u savezu, ovo je nečuveno šta je napravio
Kad vidi da nasi ne pogadjaju "shots" ni na mnogo manjoj distanci tek tad ce da pogubi zivce, mozda se rodi jos neka zlatna provalaRokoko87 je napisao/la:They are in bonus guys and we are making shots from nine meters haloooooo
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
nemojte repese molim te
Repeša je odlično rješenje u ovom trenutku, naravno ako se potvrdi da stvarno on preuzima,
Hvala Bogu, koje pojacanje. Samo nek smo se rijesili smetljara zvanog Menso B. koji ce opet otici kako on to voli reci uzdignute glave (iako je ispao najveci pakas u nasoj kosarci a pri tome je konkurencija uzasna).
Menso B. zvani uhljeb i neznalica, je prosli put iz KK Bosne otisao u Siriju a sada u Hong Kong, poznate kosarkaske velesile. Menso B, je takav kvalitet koji ne moze voditi klub u drugoj ABA ligi.
Da smo forsirali Pandzu uz Duleta danas bi serbes mogli dati decku reprezentaciju bez ikakvog straha i treba vidjeti da ako Repesa dodje, Pandza bude pomocnik.
Ko god da dodje mjesto Mense, to je napredak, definitivno. Kosarkaska olupina, ne zasluzuje vise da gleda sa tribina nasu reprezentaciju.
Menso B. zvani uhljeb i neznalica, je prosli put iz KK Bosne otisao u Siriju a sada u Hong Kong, poznate kosarkaske velesile. Menso B, je takav kvalitet koji ne moze voditi klub u drugoj ABA ligi.
Da smo forsirali Pandzu uz Duleta danas bi serbes mogli dati decku reprezentaciju bez ikakvog straha i treba vidjeti da ako Repesa dodje, Pandza bude pomocnik.
Ko god da dodje mjesto Mense, to je napredak, definitivno. Kosarkaska olupina, ne zasluzuje vise da gleda sa tribina nasu reprezentaciju.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
ako se potvrdi da repeša u potpunosti preuzima reprezentaciju onda nam je dule samo šuknuo sa onom konferencijom i gordićem
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ma realno nije Dule suknuo, nego mu je prica donesena. A nije ni znao kao ce se dalje odvijati situacija...nerminh74 je napisao/la:ako se potvrdi da repeša u potpunosti preuzima reprezentaciju onda nam je dule samo šuknuo sa onom konferencijom i gordićem
Joj, Repesa je zadnjih godina upropastio svaku mogucu ekipu koju je trenirao. Meni se on nikad nije svidjao i uopste ga ne smatram nekim strucnjakom.
Sto se tice Pandze, njega je valjda sam Vujosevic izbacio iz svog tima.
Sto se tice Pandze, njega je valjda sam Vujosevic izbacio iz svog tima.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
dule je vrhuski strateg, ali i vrhusnki strateg manipulacijebhsport je napisao/la:Ma realno nije Dule suknuo, nego mu je prica donesena. A nije ni znao kao ce se dalje odvijati situacija...nerminh74 je napisao/la:ako se potvrdi da repeša u potpunosti preuzima reprezentaciju onda nam je dule samo šuknuo sa onom konferencijom i gordićem
neka budaletina mu je rekla i on se odmah okoristio, a znao je šta će biti još gore je ako nije znao (u šta ne vjerujem)
inače poslje ovog EP U16 B u sarajevu, vala ja bi dao prašoviću šansu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ako Repesa odbije, ja bih dao Pandzi i Prasovica kao pomocnik, vrijeme je da skolujemo mlade trenere.nerminh74 je napisao/la:dule je vrhuski strateg, ali i vrhusnki strateg manipulacijebhsport je napisao/la:Ma realno nije Dule suknuo, nego mu je prica donesena. A nije ni znao kao ce se dalje odvijati situacija...nerminh74 je napisao/la:ako se potvrdi da repeša u potpunosti preuzima reprezentaciju onda nam je dule samo šuknuo sa onom konferencijom i gordićem
neka budaletina mu je rekla i on se odmah okoristio, a znao je šta će biti još gore je ako nije znao (u šta ne vjerujem)
inače poslje ovog EP U16 B u sarajevu, vala ja bi dao prašoviću šansu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.