Sport i TV
Re: Sport i TV
Ne znma ko ce normalan pored SK HDa i njihovih komentatora slusati raspalog Bahu i Pink?
A jest se Baho zadao od ranih jutarnjih sati..vec dvije najave snimio...
I tako u 2018 godini utakmice repezentacije gledamo u SD rezuluciji.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Isto ko da su sk komentatori toliko kvalitetniji od bahe pa da ih gledas jesu kvalitetniji ali nisu puno
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Postoji mogucnost da ce i na SK Baho biti komentator...tj za vrijeme prijenosa utakmica reprezentacije
Ispravka...utakmica ce ici samo na Pink BH
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma ja sportklub ce nase tekme pustiti samo na pinkbh dok ce na svojim kanalima davati druge utakmice..
jel istina to da nece biti u HD signalu ove prve dvije tekme, ne vjerujem da ce to dozvoliti
jel istina to da nece biti u HD signalu ove prve dvije tekme, ne vjerujem da ce to dozvoliti
Sa bahom je ova repka krenula, nek se sa njim i zatre trag, nismo bolje ni zasluzili, bakirov guzilizac
Max Allegri
Nije se rodio ko je narodu ugodio
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 21 okt 2018, 10:24, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Baho veze nema sa zivotom u tome je stvar, lik prolazi na patriotizam, ima i na SK bezveze komentatora ali vecina pogotovo oni bolji su za Bahu izmislili taj posao. Viskovica i Radojevica je posebno uzitak slusati iako im je primarni sport tenis odnosno kosarka, i fudbal jednako dobro rade kao i to dvoje, nadam se da ce oni prenositi nasu reprezentaciju na SK HD. A slusanje i gledanje Bahe na Pinku u SDu ce biti nesto ko u onom legendarnom filmu povratak u buducnost godina 1999Ramiy je napisao/la:Isto ko da su sk komentatori toliko kvalitetniji od bahe pa da ih gledas jesu kvalitetniji ali nisu puno

Jel to sigurno? Znaci i mi sto imamo SK smo osudjeni na Bahu?edo07 je napisao/la:Postoji mogucnost da ce i na SK Baho biti komentator...tj za vrijeme prijenosa utakmica reprezentacije

Nemoj tako na Bahu odrasli smo uz njegove prenose CL. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- akisarajevo92
- Kontakt:
pricate kao da imamo nesto puno bolje od njega, ko bi vama ugodio

Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 04 sep 2018, 15:16, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Ko da gledam na SK ce Srdjan Radojevic prenositi
Mozda hoce ali za Srbiju i CG nama u Bosni ce nesto drugo ici na SK u tom terminu i moracemo gledati na Pink BH izgleda...SF6 je napisao/la:Ko da gledam na SK ce Srdjan Radojevic prenositi
Samo ne kontam sta je problem da nam puste u Bosni na SK ista kuca je vlasnik, pa nek gleda ko sta hoce, evo ko hoce Bahu neka ga gleda ali daj nama da gledamo na SK.
100%...na SK1BA nece ici nasa utakmica...SK1SRB vise niko nema u Bosni, ostaje jedino SK1HR, ali je slika uzasno losa...japa je napisao/la:Jel to sigurno? Znaci i mi sto imamo SK smo osudjeni na Bahu?edo07 je napisao/la:Postoji mogucnost da ce i na SK Baho biti komentator...tj za vrijeme prijenosa utakmica reprezentacije
Katastrofa.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
mislim da je zbog 80% pokrivenosti koju mora imati kanal koji prenosi repku zato moraju dati na pinkbh a sportklub nema toliko ljudi sigurno jer na mojatv nema skjapa je napisao/la:Mozda hoce ali za Srbiju i CG nama u Bosni ce nesto drugo ici na SK u tom terminu i moracemo gledati na Pink BH izgleda...SF6 je napisao/la:Ko da gledam na SK ce Srdjan Radojevic prenositi
Samo ne kontam sta je problem da nam puste u Bosni na SK ista kuca je vlasnik, pa nek gleda ko sta hoce, evo ko hoce Bahu neka ga gleda ali daj nama da gledamo na SK.
Sranje...ne kontam sta je problem pustiti nama koji imamo SK da gledamo utakmicu na tom kanalu sa njihovim komentatorima, oni ce svakako prenositi tu tekmu uzivo? Svakako je isti vlasnik nece ih nista ostetiti da nam puste na SK tekmu a i realno vecina ljudi uopste i nema SK pa im nece sad SK odnijeti toliko gledalaca Pinku kojeg ce gledati ostatak drzave.
Pa znam to ali kontam sta je problem da idu na oba kanala tekme? Tako ce Pink gledati oni koji nemaju SK da se ispuni ta pokrivenost jer Pink BH mozes imati na obicnoj anteni a ovi sto imaju SK da mogu birati, svakko ce SK prenositi tu utakmicu samo treba da nam je puste...QUARTERBACK je napisao/la:mislim da je zbog 80% pokrivenosti koju mora imati kanal koji prenosi repku zato moraju dati na pinkbh a sportklub nema toliko ljudi sigurno jer na mojatv nema skjapa je napisao/la:Mozda hoce ali za Srbiju i CG nama u Bosni ce nesto drugo ici na SK u tom terminu i moracemo gledati na Pink BH izgleda...SF6 je napisao/la:Ko da gledam na SK ce Srdjan Radojevic prenositi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.