PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Svi prepucavači iz Zenice bujrum u Tavernu na pivo i ćevape, ne zajebavam se
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Marsal
- Kontakt:
Budete li frku pravili slomiću vam onog jarana Tuzlaka što studira u ZeniciPenaltiky je napisao/la:Svi prepucavači iz Zenice bujrum u Tavernu na pivo i ćevape, ne zajebavam se
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
Sariel1987
- Kontakt:
irfo nekog prebio?Marsal je napisao/la:Sariele je li istina onda kad si otišao u Sarajevo da te irfo prebio pred pola Alipašinog? Mislim znam da se dugo vremena hvalio pa zato...
ko god dodje na moj racun! ajde momci dje sad zapelo
p.s mojne marsal prijetit pogotov dzaba, molim te, nisi takav,fin si decko.
- Marsal
- Kontakt:
Eto ti sad ne znaš, frajer se 7 dana hvalio po forumu kako te je izmaris'oSariel1987 je napisao/la: irfo nekog prebio?![]()
![]()
@Sariel: na ovog vašeg Tuzlaka nikad ne bih ruku dig'o, momak je ljudina s njim popijem često, čak sam ga par puta pratio navečer kući dok se nije uhodao
**** vam Zenićanke što studiraju šo Tuzli, samo ye zajebavajte.Marsal je napisao/la:Budete li frku pravili slomiću vam onog jarana Tuzlaka što studira u ZeniciPenaltiky je napisao/la:Svi prepucavači iz Zenice bujrum u Tavernu na pivo i ćevape, ne zajebavam se
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Marsal
- Kontakt:
Zenićanka čim napusti ovo malo čaršije svima širi noge, zato svako ko je o sebi i pri sebi nikad neće ni pomislit na nešto ozbiljno sa takvom što je studirala vani pa se vratila ovdjePenaltiky je napisao/la: **** vam Zenićanke što studiraju šo Tuzli, samo ye zajebavajte.
-
Sariel1987
- Kontakt:
moze se vama hvalitMarsal je napisao/la:Eto ti sad ne znaš, frajer se 7 dana hvalio po forumu kako te je izmaris'oSariel1987 je napisao/la: irfo nekog prebio?![]()
![]()
- ASD
- Kontakt:
ima ih dosta na zurnalistici, te su openminded..dPenaltiky je napisao/la:**** vam Zenićanke što studiraju šo Tuzli, samo ye zajebavajte.Marsal je napisao/la:Budete li frku pravili slomiću vam onog jarana Tuzlaka što studira u ZeniciPenaltiky je napisao/la:Svi prepucavači iz Zenice bujrum u Tavernu na pivo i ćevape, ne zajebavam se
-
Sariel1987
- Kontakt:
pa bolje vam je i cure da ganjate nego sto ovde dangubite
s obzirom kakve sve traume iznesete tamo na temi ljubav i sex kako vec
- prisonbreak
- Kontakt:
Sariel1987 je napisao/la:pa bolje vam je i cure da ganjate nego sto ovde dangubite![]()
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- Marsal
- Kontakt:
95% njih su open minded čim Kakanj pređu na autoputu, a ovamo čistuniceASD je napisao/la:
ima ih dosta na zurnalistici, te su openminded..d
-
Sariel1987
- Kontakt:
jao jao
rtebas cesce vamo navratit marsal

rtebas cesce vamo navratit marsal
- ASD
- Kontakt:
Upoznao sam jednu u Tuzli, koja je pricala kako ima seanse s profesorima, i to uslove postavljala, ono hotel Tuzla i sadrzaj koji ce ici uz to.Marsal je napisao/la:95% njih su open minded čim Kakanj pređu na autoputu, a ovamo čistuniceASD je napisao/la:
ima ih dosta na zurnalistici, te su openminded..dJbt pa jedna meni jako draga osoba koju baš nisam smatrao takvom yebavala se po Sarajevu sa dilerima da joj dadnu džaba
nema se tu šta pričat, naše studentice su laka roba
Kad skontas skupo izadje, daleko da je laka roba, haha.
Mislim da se odmah zaposlila poslije faksa, a inace se radi o pristojnoj i lijepo odgojenoj curi.
Znate je vi sigurno, ali hajde eto necu ime da navedem da ne blatim curu.
-
Sariel1987
- Kontakt:
ih ako su isli u htz jesu se usrecili 
- Marsal
- Kontakt:
Mah, treba bit realan... naravno ima i djevojaka koje fakat odu za znanjem ali takvih je 5 do 10%, ovo ostalo od zla oca i gore matere, kad si spomenuo žurnalistiku tako jedna isto iz Ze studirala u rajvosa, nije je opalio ko nije htio, znam kako je momku kojeg je upoznala nakon sat vremena otišla u stan i bila sa njim 7 dana tamo non-stopASD je napisao/la:
Upoznao sam jednu u Tuzli, koja je pricala kako ima seanse s profesorima, i to uslove postavljala, ono hotel Tuzla i sadrzaj koji ce ici uz to.
Mislim da se odmah zaposlila poslije faksa, a inace se radi o pristojnoj i lijepo odgojenoj curi.
Znate je vi sigurno, ali hajde eto necu ime da navedem da ne blatim curu.
Navraćat ću ako Čelik opet ne ode u neke ponoreSariel1987 je napisao/la:jao jao![]()
rtebas cesce vamo navratit marsal![]()
haha znam i ja jednu iz zenice isto studirala zurnalistiku, udaro ko je stigo ,88-89 godisteMarsal je napisao/la:Mah, treba bit realan... naravno ima i djevojaka koje fakat odu za znanjem ali takvih je 5 do 10%, ovo ostalo od zla oca i gore matere, kad si spomenuo žurnalistiku tako jedna isto iz Ze studirala u rajvosa, nije je opalio ko nije htio, znam kako je momku kojeg je upoznala nakon sat vremena otišla u stan i bila sa njim 7 dana tamo non-stopASD je napisao/la:
Upoznao sam jednu u Tuzli, koja je pricala kako ima seanse s profesorima, i to uslove postavljala, ono hotel Tuzla i sadrzaj koji ce ici uz to.
Znate je vi sigurno, ali hajde eto necu ime da navedem da ne blatim curu.i sad se ovamo fura, pravi se zvijezda, ona nekakva novinarka, šta li, bokte yebo koja je to šizofrenija
ali volio sam kad je povedu u druuštvo kad se pije dok nisam imao curu, napije se uvijek poslije treće do kraja večeri je isfatam dosadi mi više
![]()
Navraćat ću ako Čelik opet ne ode u neke ponoreSariel1987 je napisao/la:jao jao![]()
rtebas cesce vamo navratit marsal![]()
-
Sariel1987
- Kontakt:
cuj kralja drugi goozili on fato
kralju
idolu 
kralju
- Marsal
- Kontakt:
Sariel1987 je napisao/la:cuj kralja drugi goozili on fato![]()
![]()
kraljuidolu
Al' fakat
Mada, jedno vrijeme koliki sam zagor bio, meni i to vrh bilo
Nikad nisam znao završit dobru akciju, realizacija gora nego kod Ahmetovića prošlo kolo u Zenici
-
Sariel1987
- Kontakt:
pa napadaj, ne cekaj, pasce neka, ako nista smilovace se 
nema stida nema straha samo napad!

nema stida nema straha samo napad!
Svi znaju jednu sto studira, na kraju ce biti da je to jedna te ista osoba
Oo tuzlaci, kozojebi stari, pozdravite mi tuzlanke, mnogo zgodne cure. Imal sad sta u casa novoj, na tenisu, jecmistu kod tome? Popijel se sta, zbaril se sta? Nekad je dobar zivot bio u tuzli.
Oo tuzlaci, kozojebi stari, pozdravite mi tuzlanke, mnogo zgodne cure. Imal sad sta u casa novoj, na tenisu, jecmistu kod tome? Popijel se sta, zbaril se sta? Nekad je dobar zivot bio u tuzli.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.