Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%
 
Ukupno glasova: 25

Avatar
Osim13
Postovi: 43672
Pridružen/a: 01 apr 2017, 23:06
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Osim13 » 04 sep 2018, 10:57

Dobar mu je platni račun :mrgreen:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

J1897
Postovi: 3914
Pridružen/a: 15 jul 2017, 22:17
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la J1897 » 06 sep 2018, 14:31

Juventus are already using their good relationship with Fiorentina and working to sign Chiesa in 2019.

Chiesa has an expensive price-tag of ~€70m but Juventus have an idea to put Dybala on the transfer market and replace him with Chiesa.


Dobar bi Chiesa bio ali bez da se Dybala dira.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Avatar
Voland
Postovi: 499
Pridružen/a: 29 jun 2017, 13:49
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Voland » 12 sep 2018, 11:26

Khedira produžio ugovor do 2021.

Zadnja izmjena: Voland, dana/u 12 sep 2018, 11:34, ukupno mijenjano 2 puta.

Mig_Mig
Član IO SS.ba lige
Postovi: 12644
Pridružen/a: 03 okt 2008, 12:29
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Mig_Mig » 12 sep 2018, 11:27

Sami :bow:
Max Allegri 300 💪💪💪

Avatar
juvebosna
Postovi: 182
Pridružen/a: 29 okt 2011, 13:29
Lokacija: Tuzla
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la juvebosna » 12 sep 2018, 12:05

Voland je napisao/la:Khedira produžio ugovor do 2021.

Ne znam da li da se radujem il da plačem :wtf: :wtf:
Ima tu neku mirnocu u igri,tandem je sa trkacem BTB igracem Matuidiem
Sami je profesionalac nikad skandala ni na terenu ni van njega
ali nekad jbga ne kontam ni njegovu igru ni njegove zadatke kao ni uporno forsiranje njega :kafa:
Kako god produzio je :problem:
Sjajan posao uprava radi ovih dana u smislu produzavanja ugovora vecini igraca
Nisam siguran ali negdje sam vidio da je i A.Sandro produzio ali ne mogu da nadjem nigdje
"Postao sam Juventino onog dana kada sam kročio u Torino,i zbog toga što sam shvatio koliko ovaj klub mrze navijači drugih klubova u Italiji.njihovu mržnju sam pretvorio u ljubav prema Juveu.Protiv svega i svakoga "Paolo Montero"

Avatar
juvebosna
Postovi: 182
Pridružen/a: 29 okt 2011, 13:29
Lokacija: Tuzla
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la juvebosna » 12 sep 2018, 12:12

Intervju Aleksa Del Pjera: O Ligi šampiona, Juventusu, Ronaldu, Realu, Napoliju, Anćelotiju, Ikardiju, Romi, Bufonu, Azurima…

Legendarni Pinturikio se u opširnom razgovoru za Gazetu delo Sport dotakao svih aktuelnih fudbalskih tema na Apeninima


Intervju Aleksa Del Pjera: O Ligi šampiona, Juventusu, Ronaldu, Realu, Napoliju, Anćelotiju, Ikardiju, Romi, Bufonu, Azurima…
Još malo i Liga šampiona. Sa netsrpljenjem se očekuje početak najkvalitetnijeg klupskog takmičenja na svetu. Željno ga iščekuju i u Italiji, a Gazeta delo Sport je neku vrstu uvertire napravila u opširnom razgovoru sa legendom tamošnjeg i svetskog fudbala Alesandrom Del Pjerom.

Dolaskom Kristijana Ronalda u Juventus, opsesija Ligom šampiona u Torinu je dostigla vrhunac. Juventus ima pet uzastopnih poraa u finalima Lige šampiona i s pravom ga smatraju najvećim gubitnikom evropskog fudbala na vrhunskom nivou. Poslednja generacija koja je pobedila u finalu je bila ona od pre 20 i kusur godinu u kojoj je bio Del Pjero i koja je u finalu na rimskom Olimpiku savladala Ajaks posle penala. Zato je Del Pjero kao simbol te pobede, pozitivna najava Lige šampiona za Juventusove navijače.
“Kada razmišljam o Ligi šampioina osvojenoj 1996. godine vraćaju mi se uspomene na najlepši period u životu. Ne samo zbog te magične noći u Rimu… To je bila sezona u kojoj smo zaista uživali. Nešto potpuno različito u odnosu na Mundijal gde je sve koncentrisano u jedan mesec i gde živite u nekoj vrsti balona. Liga šampiona je dugačak put i te godine smo mnogo toga prošli da preskočimo sve prepreke do trofeja. Bila je to i sezona moje lične afirmacije. Za Juventusove navijače sam bio neka vrsta simbola da smo konačno najbolji u Evropi”, kaže legendarni Pinturikio.

Da li je ovaj Juventus jači od onog šampionskog u kojem je igrao Del Pjero?
“Juventusov sastav je definitivno jedan od najjačih u Evropi. Nisu jedini koji su tako snažni, ali su u vrhu. Ne znam da li je ovaj Juve jači od mog Juventusa. To su neuporedive stavri. Ali mislim da ovaj Juve još nije dostigao nivo Lipijevog Juventusa u smislu karaktera i svesnosti. Mi smo imali četiri finala Lige šampiona i ostaje žal što smo osvojili samo jedno”.



Juventus je u prethodne četiri godine, izgubio dva finala. Nadvilo se neko prokletstvo…
“Postoji pritisak zbog negativnih rezultata, ali u prethodnim finalima je Juventus gubio od jačih protivnika, a ne zbog nekog prokletstva. Moramo da budemo svesni da postoje jaki timovi poput Juventusa i da prevelika očekivanja mogu da nas slome. Fasciniran sam voljom koju klub pokazuje da velikim srcem preskoči tu poslednju prepreku. Juventusov ambiciozni projektak mi se mnogo sviđa. Kao i onaj u “mojim” Lejkersima sa Lebronom”.

Šta je to što Juventusu nedostaje?
“Da bi osvojili Ligu šampiona, potrebna je jaka i koehzivna ekipa. Potrebna je velika vera, svesnost svojih mogućnosti, najbolja fizička i psihička sprema. Pogotovo u važnim momentima od četvrtfinala pa nadalje. Ne pominjem sreću koja može da posluži. Jer, oslanjanje na sreću nije deo pobedničkog mentaliteta”.

Kao čovek koji je osvojio Ligu šampiona i Mundijal, Del Pjero pravi paralelu izmešu dva najrednija fudbalska trofeja.
“Nivo Lige šampiona je svakako veći od onog na Mundijalu. Ali ne sviđa mi se ni što iz fudbala isključujemo emotivnu stranu koja je na Mundijalu u Rusiji bila na visokom nivou. Poslednje tri Lige šampiona je osvojila ekipa koja nije imala neki taktički identitet. Nećemo se Zifdanovog Reala sećati kao Sakijevog Milana ili Gvardioline Barselone. Ali, imali su sistem koji se adaptirao na kvalitet pojedinaca, ptervarajući ih u šampione. Upotredio bi ih sa Alegrijevim Juventusom. Biće interesantno da vidimo da li pobeđuju takav sistem ili specifičan stil igre kakav ima Mančester Siti”.

Mnogi se pitaju da li je Alegri trener koji može da donese Ligu šampiona?
“Raduju me treneri koji se usuđuju da menjaju sistem igre, koji izmišljaju stavri tokom sezone kao što je bilo sa Kazemirom u Realu, ili sa četvoricom napadača u Alegrijevom Juventusu. Čak i Gvardiola zna da ne može da bude isključiv ako želi da maksimalno primeni svoj sistem igre. I zbog tih stvari se radujem Ligi šampiona”.

Doveden je Kristijano Ronaldo kao čovek koji treba da napravi prevagu.
“Ronaldo je šampion van konkurencije i imam mentalitet kakav imaju samo sportski velikani. Znaće kako da ga prenese na ostatak ekipe. Jednostavno, nisam verovao kada sam čuo da postoji mogućnost da Ronaldo dođe u Juventus. Mislio sam da je trač. Ono što me kod njega najviše impresionira ja ta manijakalna opsesija treninzima i pripremom za meč. Njegova želja da uvek postavlje nove i više ciljeve. da pronalazi nove motive u sebi. To je ono što imaju pravi šampioni i na šta će naići na svakom koraku u Juventusu. Brzo će shavtiti koja je privilegija nositi dres ovog kluba”.



Ko bi pobedio u slobodnjacima?
“Sigurno bih ga pobedio. Ako ako ne bih pobedio, imao bih izgovor da nisam u formi i da sam penzioner”.

Koji su dometi italijanskih klubova u Ligi šampiona?
“Juventus će igrati da osvoji. Ništa manje se ne priznaje. Roma opet puca na visoko jer je pokazala da ima mentalitet da postane neka vrsta italijanskog Liverpula. To su onei timovi koje nadmaše svoje mogućnosti u evropskim utkmicama. Napoli i Inter će igrati da se dokažu i vide na kojem su nivou. Voleo bih da sva četiri kluba prođu, bilo bi lepo, ali bih bio zadovoljan i da prođu tri, a četvrti ode u Ligu Evrope. Najteži posao imao Napoli”.

Kako vidite Romu?
“Mislim da je prodaja Najngolana najveći gubitak. Ali Monćijev rad je jako interesantan i radoznao sam da vidim šta će od toga da ispadne. Di Frančesko se bori sa vremenom ali ove sezone bi mogao sve da iznenadi. Ako bi Roma imala dobru sezonu, najsrećniji bih bio zbog Danijelea De Rosija, jednog od starih asova koji su preostali u fudbalu”.

Napoli?
“Anćeloti je broj jedan u Evropi. On toliko donosi u smisli mentaliteta i svesti ekipe. Ali bilo bi nepravedno da ne kažemo da i Sari nije dao veliki doprinos u smanjivanju razlike između Italije i Evrope. Sve je to deo jednog puta i sada je Karlo tu da nadogradi proces rasta i omogući Napoliju da ne ostane bez gasa u ključnim momentima Lige šampiona što im se ranije dešavalo”.

Inter? Ikardi je konačno na velikom ispitu…
“Ikardi će konačno debitovati u Ligi šampiona. Ali, nije ovo nikakav ispit za njega već početak igranja na višem nivou. Ako budemo gvorili o ispitu zrelosti za igrača koji ima dvadesetak godina, onda smo na pogrešnom putu”.



Ko su favoriti za osvajanje Lige šampiona?
“U prvom redu je Real Madrid kao trostruki uzastopni pobednik iako su izgubili Kristijana Ronalda. U drugom redu su Juventus, PSŽ i Mančester Siti. U trećem redu su Liverpul, Bajern i Barselona”.

Da li će Realu nedostajati više Ronaldo ili Zidan?
“Iako trener ima veće zasluge za pobede ekipe od igrača, mislim da ne postoji trener koji je važniji od Kristijana Ronalda. A ovo kažem i ako mislim da je Zizu napravio fantastičan posao i probio sve granice”.

Koji igrači bi mogli da obeleže Ligu šampiona? Opet Ronaldo i Mesi ili neko treći?
“Mesi i Ronaldo su dali fudbalu mnogo. Pogotovo u Ligi šampiona. Veoma sam znatiželjan šta će uraditi Mbape. Takođe, mislim da smo svi prerano otpisali Dibalu. Kada ekipa dostigne potrbeni nivo, mislim da će Alegri napraviti najjaču moguću formaciju kao što je uradio pre dve godine. A igrač poput Dibale bi mogao da bude ključni”.

Bufon je otišao u PŠŽ koji bi mogao da se sastane sa Juventusom u finalu. Za koga ćete navijati?
“Kada sam odlazio iz Juventusa, imao sam mogućnost da igram u Seltiku. Odbio sam taj i neke druge predloge jer sam rešio da napustim Evropu. I upravo te godine su se Juventus i Seltik sastali u Ligi šampiona. Pomislio sam kako je dobro što nisam prihvatio ponudu. Ako se to desi Điđiju, sam će biti kriv. Šalim se naravno. Pratiću PSŽ sa posebnom pažnjom zbog njega, ali ako naiđu na Juventus, zna se za koga ću navijati…“

Koga vidite kao antiJuve u Seriji A i najvećeg rivala za Skudeto?
“Još je rano da govorimo o tome. Ne verujem da će tokom sezone baš sve ići lako za Juventus. Ne isključujem ni Milan iz borbe za titulu. Iako moda još nisu spremni za veliki iskorak, sviđaju mi se. Tamo je moj prijatelj i veliki čovek Paolo Maldini. Sa njegovim povratkom je na dobitku ceo italijanski fudbal, ne samo Milan”.

Reprezentacija italije?
“Moramo da budemo svesni realnosti i da ne preterujemo sa pesimizmom. Ovo je trenutak kada treba da se ujedinimo i da verujemo u Manćinija i igrače. Moramo da sagledamo situaciju i izvučemo pozitivne stvari iz nje iako ih nema mnogo. Pre svega, moramo da negujemo naše talente”.
"Postao sam Juventino onog dana kada sam kročio u Torino,i zbog toga što sam shvatio koliko ovaj klub mrze navijači drugih klubova u Italiji.njihovu mržnju sam pretvorio u ljubav prema Juveu.Protiv svega i svakoga "Paolo Montero"

Kompromis
Postovi: 2639
Pridružen/a: 27 feb 2017, 10:08
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Kompromis » 12 sep 2018, 12:54

Nije jos A. Sandro produzio ugovor... ali ce izvjesno 99% produziti.... takve su indicije jer je navodno plata vec dogovorena, ostali su jos samo bonusi neki da se dogovore.... njegov ugovor je svakako prioritet buduci da od svih standardnih igraca on ima najkraci ugovor, msm jos malo manje od 2 godine... ako izuzmemo ove stare poput chiele.... nema sta, zasluzio je novi ugovor sa vecom platom odavno.....

Avatar
IlCapitano
Postovi: 16077
Pridružen/a: 17 sep 2012, 21:23
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la IlCapitano » 12 sep 2018, 19:15

slika
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

J1897
Postovi: 3914
Pridružen/a: 15 jul 2017, 22:17
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la J1897 » 13 sep 2018, 15:53

Nije valjda istina da ce Khedira zaradjivati 6 m e godisnji..
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Avatar
Stranac
Postovi: 1465
Pridružen/a: 19 dec 2012, 01:50
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Stranac » 13 sep 2018, 17:34

Pa koji su onda qrac Canu dali 5mln ako su vec htjeli Khediru do 2021?

Jbte zivot. :facepalm:

Avatar
IlCapitano
Postovi: 16077
Pridružen/a: 17 sep 2012, 21:23
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la IlCapitano » 13 sep 2018, 17:38

Kakve veze ima jedan sa drugim?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

J1897
Postovi: 3914
Pridružen/a: 15 jul 2017, 22:17
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la J1897 » 13 sep 2018, 18:00

Ja sam mislio da ce ostati na istom ili malo manje ako su ga vec htjeli zadrzat a oni njemu ponude 6 milki. Nigdje veze
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Avatar
Stranac
Postovi: 1465
Pridružen/a: 19 dec 2012, 01:50
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Stranac » 13 sep 2018, 18:16

IlCapitano je napisao/la:Kakve veze ima jedan sa drugim?
:tokralju:

Avatar
IlCapitano
Postovi: 16077
Pridružen/a: 17 sep 2012, 21:23
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la IlCapitano » 13 sep 2018, 19:02

Stranac je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:Kakve veze ima jedan sa drugim?
:tokralju:
Pa ne ozbiljno, kakve veze imaju? Can bi došao svakako, Khedira je bio 50/50 hoće li ostati ili ne. Can je dobio 5 miliona jer je došao besplatno i odbio druge klubove.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Avatar
Gefufna
Postovi: 5406
Pridružen/a: 22 jul 2014, 12:14
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Gefufna » 13 sep 2018, 19:09

Oba Turcina su ovdje nebitna i (po)sluzit ce kao zecevi. Vraca se brat Pogba. :kafa:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

J1897
Postovi: 3914
Pridružen/a: 15 jul 2017, 22:17
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la J1897 » 13 sep 2018, 19:59

Ma nebitno ako imaju para za baciti neka onda..

E idemo sada nastsviti niz pobjeda.. vrijeme je da i Ronaldo proradi.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Avatar
Padovan
Postovi: 12632
Pridružen/a: 15 maj 2009, 17:22
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Padovan » 13 sep 2018, 20:01

Pa ovo je los potez, covjek dobio povisicu a blize penziji, nego ozbiljnom fudbalu. A s tim i drugi igraci ce traziti vise, bas cudno za Marottu i ekipu.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

J1897
Postovi: 3914
Pridružen/a: 15 jul 2017, 22:17
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la J1897 » 13 sep 2018, 20:35

Dybala: “I admit I haven’t started like last year or even 2016. One thing is certain, I can’t wait to get back to Turin and work hard to regain my place with Juve. I definitely want to come back and play, I’ll be there today and I want to be ready for Sunday." [gds]

Dobro je kad je sam svjestan da nije ni blizu forme prosle god..
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Avatar
IlCapitano
Postovi: 16077
Pridružen/a: 17 sep 2012, 21:23
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la IlCapitano » 14 sep 2018, 15:32

[youtube][/youtube]
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Avatar
Pogba
Postovi: 19681
Pridružen/a: 31 okt 2012, 11:03
Lokacija: Sarajevo
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Pogba » 14 sep 2018, 19:14

Rano je pricati, ali u ako se nastave slicni "problemi" Dybale ove sezone kao prosle bit ce unovcen, pogotovo ako se nastavi sa Allegriem i sljedeće sezone

Sto se tice Khedire, bespotreban potez i nastavak lose politike dugogodišnjih produzivanja ugovora igračima over 30.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Online

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.