IlCapitano je napisao/la:Ja hoću.
SS.BA Fantasy Basketball liga - 2. liga
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha,BernardBarnjak
Re: SS.BA Fantasy Basketball liga - 3. sezona - 2. liga
Re: SS.BA Fantasy Basketball liga - 2. liga
Igram i ja , mail sam već poslao joseu. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Hoće biti mjesta za mene iz treće koji sam bio prvi na listi čekanja? 
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Mislim da hoće, ovaj moj francuz što je igrao play off nije siguran.arelinho je napisao/la:Hoće biti mjesta za mene iz treće koji sam bio prvi na listi čekanja?
Ti si bio komesar koliko se sjećam u trećoj ligi. Odradi renew lige, sve što treba i predaj komesara nekom iskusnom igraču, moj prijedlog je slatinash. Imaš novih igrača na čekanju, imaj to u vidu, neaktivna odstrani i na onog francuza što je ispao ne računaj on ne želi nastaviti, previše mu stresno ne spava zbog fantasya a šef u firmi pa ne ide jedno uz drugo. Kad sve završiš javi.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ako se ne varam IlCapitano je rekao da neće igrati ovu sezonu. Ima na prethodnoj stranici i tako se otvorilo mjesto.Tracy3McGrady je napisao/la:Mislim da hoće, ovaj moj francuz što je igrao play off nije siguran.arelinho je napisao/la:Hoće biti mjesta za mene iz treće koji sam bio prvi na listi čekanja?
Ti si bio komesar koliko se sjećam u trećoj ligi. Odradi renew lige, sve što treba i predaj komesara nekom iskusnom igraču, moj prijedlog je slatinash. Imaš novih igrača na čekanju, imaj to u vidu, neaktivna odstrani i na onog francuza što je ispao ne računaj on ne želi nastaviti, previše mu stresno ne spava zbog fantasya a šef u firmi pa ne ide jedno uz drugo. Kad sve završiš javi.
Evo otišao sam renew league samo reci koje igrače da sklonim za novu sezonu pored sebe? Hajde isto vidi sa slatinashem za mjesto komesara da li će on to da vodi.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Pa kad ti kažem da vidiš, mislio sam da ti to središarelinho je napisao/la:Ako se ne varam IlCapitano je rekao da neće igrati ovu sezonu. Ima na prethodnoj stranici i tako se otvorilo mjesto.Tracy3McGrady je napisao/la:Mislim da hoće, ovaj moj francuz što je igrao play off nije siguran.arelinho je napisao/la:Hoće biti mjesta za mene iz treće koji sam bio prvi na listi čekanja?
Evo otišao sam renew league samo reci koje igrače da sklonim za novu sezonu pored sebe? Hajde isto vidi sa slatinashem za mjesto komesara da li će on to da vodi.
Udji na treću ligu, neka ti svi članovi pošalju mail izmedju ostalih i slatinash i onda on može dalje što bude trebalo. Ja moram za prvu ligu srediti stvari.
Il capitano je odustao, taj francuz, a pitanje je i koliko će Rio biti aktivan, jer je prošle godine zabusavao.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
iz prve su ispali Kawhi, Carlo i Adriano. Kontaktiraj ih za mail i da li ce nastaviti igrati.jose je napisao/la:Il capitano je odustao, taj francuz, a pitanje je i koliko će Rio biti aktivan, jer je prošle godine zabusavao.
Za prazna mjesta, po mom misljenju treba ici prvo onaj koji je na cekanju iz trece lige, pa onda najbolje plasirani iz druge lige od onih sto su ipsali (naravno ako je bio full aktivan), pa onda opet onaj slijedeci iz trece itd...
Koliko nas trenutno ima da su potvrdili igranje, koliko je na čekanju da odgovore i koliko je slobodnih mjesta?
Rok je kao i u prvoj ligi, do 15.9.
Poslije ćemo vidjeti gdje smo.
Ovako, poslao sam poziv trojici koji su iz treće lige upali u prvu: @Rule_hz, @Vainglorious i @Maestro^^.
Takođe, poziv je odaslan i dvojici koji su ispali iz prve lige: @Kanye (Mamuze, ex Kawhi) i @adriano_leite.
Nije mi se još javio treći koji je ispao iz prve lige (Carlo?), pa ne bi bilo loše da to učini do 15.09.
Takođe, zasad su potvrdili učešće oni koji su igrali 2. ligu prošle sezone:
@Sarmelino (Sarmelova Prcija)
@JHam (Denver Nuggets)
@SiamoNoi (1član=1glas)
@jose (Jose Lakers)
Il Capitano je odustao, čekam još potvrdu od sljedećih ekipa:
@Donnie Darko (donnielexo)
@rio_Ferdy88 (KyrieonMyHaywardSon)
@francuz (Olympique Lyon)
Takođe, poziv je odaslan i dvojici koji su ispali iz prve lige: @Kanye (Mamuze, ex Kawhi) i @adriano_leite.
Nije mi se još javio treći koji je ispao iz prve lige (Carlo?), pa ne bi bilo loše da to učini do 15.09.
Takođe, zasad su potvrdili učešće oni koji su igrali 2. ligu prošle sezone:
@Sarmelino (Sarmelova Prcija)
@JHam (Denver Nuggets)
@SiamoNoi (1član=1glas)
@jose (Jose Lakers)
Il Capitano je odustao, čekam još potvrdu od sljedećih ekipa:
@Donnie Darko (donnielexo)
@rio_Ferdy88 (KyrieonMyHaywardSon)
@francuz (Olympique Lyon)
- Donnie Darko
- Kontakt:
igram.jose je napisao/la:.
Potvrdio sam igram
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Francuz ipak igra, samo da znaš.jose je napisao/la:Rok je kao i u prvoj ligi, do 15.9.
Onaj olympique lyonnais
Znači ostali su još da se jave Carlo, Rio Ferdy i Il capitano (ako se predomisli) do 15.9. u 23:59.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ako se ne jave, samo su krivi. Ionako su rio i Carlo pravo neinteresantni kao igrači, pokupe igrače na draftu i posle samo postavljaju ekipu nikakav treće ne rade. Carlo barem uzima FA igrače, ali ne uspije postaviti ekipu svaki put. Uspio je ispasti iz lige iako je imao play off ekipu u najmanju ruku. Curry bio kod njega, Mitchela pokupio preko fa itd... tako, ako se ne jave zove ove iz trece lige.jose je napisao/la:Znači ostali su još da se jave Carlo, Rio Ferdy i Il capitano (ako se predomisli) do 15.9. u 23:59.
hocemo li mi ove aukcije novitete nesto slicno uvoditi u nasoj ligi?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Stavicemo na glasanje kao i prošle godine. Ako ima još nekih prijedloga, pišite ovdje.
- Vainglorious
- Kontakt:
Imam ja 2 prijedloga.
1) Uvođenje draft lutrije par dana prije drafta. To se da jednostavno izvesti preko jedne od onih specijalizovanih stranica za takce namjene. Mislim da daje na zanimljivosti i omogucava pripremu draft strategije.
2) Odobravanje 2 na 1 trejdova. Ne znam kakva je bila praksa prosle godine, ali puno je interesantnije ovako i pregovaeati i dogovarati trejdove. Na kraju krajeva vrlo cesto se desavalo da se nakon trejda 2 na 2 otpusta bespotreban igrac.
Toliko za pocetak. Nadam se da cete uvaziti moje prijedloge.
1) Uvođenje draft lutrije par dana prije drafta. To se da jednostavno izvesti preko jedne od onih specijalizovanih stranica za takce namjene. Mislim da daje na zanimljivosti i omogucava pripremu draft strategije.
2) Odobravanje 2 na 1 trejdova. Ne znam kakva je bila praksa prosle godine, ali puno je interesantnije ovako i pregovaeati i dogovarati trejdove. Na kraju krajeva vrlo cesto se desavalo da se nakon trejda 2 na 2 otpusta bespotreban igrac.
Toliko za pocetak. Nadam se da cete uvaziti moje prijedloge.
Po meni je bolje da ostane standardni draft, a ne ta aukcija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.