PosthumnoBelmin6 je napisao/la:Imam osjecaj da ce Alves iz kabura primati nagradu za najboljeg desnog beka.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
PosthumnoBelmin6 je napisao/la:Imam osjecaj da ce Alves iz kabura primati nagradu za najboljeg desnog beka.
leorey je napisao/la:Nije mi jasno kako Alves moze biti najbolji bek, pa covjek se povrijedio i prije SP, nije ni nastupao tamo? Hahahaaha.
Najbolji generalno, srce Reala i Hrvatske. Onako kako sam i najavio sredinom SP-a, ostavio je portugalskog kmečavca u suzama.Saurman je napisao/la:Zanima me hoće li osuđeni kriminalac slaviti uz Thompsona.
Zasto lazes, namjestili masoni da napakoste jadnom Ronaldu.spursman je napisao/la:izgleda da nekima treba napomenuti da su za najboljeg igrača glasali izbornici i kapetani reprezentacija, nije Fifa ništa dala ni poklonila
Ma jok, Labilni je ipak najboljiPogba je napisao/la:Weslej Sneijder u suzama.
Messi dao 5 boba Valverdeu, mislim da ni on ne vjeruje šta je uradio. # Evrovizija
Kako su se odvojili fifina nagrada i zlatna lopta, opet je ova druga nagrada postala najprestižnija, a fifina nagrada se vratila u mediokritet gdje je bila i prije spajanja.Anonjimus je napisao/la:Ja stvarno ne znam šta je ovo više, hiljade nekih nagrada, a opet svi čekaju tu zlatnu loptu.
Pa onaj Vrsaljko je zasluzio vise tim sezone nego brazilska precijenjena oyebina a kamoli jedan Carvajal i Kimich. I nije mi jasno kako npr. za tim izvisi Carvajal iz Reala a sa druge strane ubace debila Marcela, solidno krilo koje je stavljeno na beka u mocan tim Reala da napada a to sto je u odbrani suplji od Belerina nikome nista. Izgleda u ovim timovima mora biti brazilaca iako su propali ko kauc,sto neko rece dva klauna MArcelo i Alves ce i kad zavrse karijeru biti birani u tim godine.Mokes je napisao/la:Kad Ronaldo može uzimati balune zbog 3 tekme, može se vala i Alves naći u timu godine.
Ps. Mada nema ni neke konkurencije. Jedino Carvahal da je top, ostali tanko. Puno više ima kvalitetnih lb-ova.