La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
hahaha sta mu uradi 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kakav početak sezone dan te yebo.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Jel ja tripujem ili je Real pobjedio još jednom Sevillu 2-6 ili sličnim rezultatom, a Rona zabio tipa 4 gola?
Nabijani su oni cesto sa 7-8 golova u mrezi.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Ne znam za to, znam da smo mi poderali Real na SB 6-2.Blejzer10 je napisao/la:Jel ja tripujem ili je Real pobjedio još jednom Sevillu 2-6 ili sličnim rezultatom
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Vec po 5 prosutih bodova prve dvije ekipe.
Atletico prosuo 7.
6.kolo i nema vise neporazenih ekipa u Primeri.
Iduce kolo prilika da jorgandzije preuzmu lidersku poziciju.
Sramotan nastup jucer,sta tek reci za sakupljace zeljeza iz katalonije?
Jedina utjeha je sto su ovi kiksevi dosli na gostovanjima protiv Seville i Bilbao koji su nezgodni dok su oni kiksali protiv ekipa koje su nama sjebale sezonu prosle godine,ali za razliku od barce mi nismo napravili nikakvu prednost.
Španski giganti su u padu i to je logicno i ocekivano.
Barcina generacija lagano izumire,klase igraca u koje je usadjen taj stil koji preferiraju i kojeg igraju od malih nogu sad treba da zamjene neki igraci kojima je to strani pojam.
Neko ce da se adaptira,neko nece.
Negdje ces da promasis sa kupovinom negdje ces da pogodis.
Mesi takodje ide prema kraju svoje karijere,i bice ga nemoguce zamjenit.
Njegov odlazak znaci,da ne pretjerujem,10% losiju barcelonu.
S druge strane imas Madrid koji je smanjio potrosnju i dovodi mlade talente,sto je pozitivno.
I imas Panjzemu,Marcela,Bale koji sprecavaju te iste talente da se razvijaju,sto je negativno.
Juce smo imali 2 mlada igraca koji nisu bili ni na klupi a koji su placeni preko 80 miliona.
Ono sto im ide na ruku jest konkurencija u Evropi.
Maloumni englezi kojima su pare popile mozak.
U Njemackoj Bayern nema konkurenciju.
U Italiji jedini ozbiljan klub Juventus,al oni su preveliki luzeri na evropskoj sceni.
Atletico prosuo 7.
Jedina utjeha je sto su ovi kiksevi dosli na gostovanjima protiv Seville i Bilbao koji su nezgodni dok su oni kiksali protiv ekipa koje su nama sjebale sezonu prosle godine,ali za razliku od barce mi nismo napravili nikakvu prednost.
Barcina generacija lagano izumire,klase igraca u koje je usadjen taj stil koji preferiraju i kojeg igraju od malih nogu sad treba da zamjene neki igraci kojima je to strani pojam.
S druge strane imas Madrid koji je smanjio potrosnju i dovodi mlade talente,sto je pozitivno.
I imas Panjzemu,Marcela,Bale koji sprecavaju te iste talente da se razvijaju,sto je negativno.
Juce smo imali 2 mlada igraca koji nisu bili ni na klupi a koji su placeni preko 80 miliona.
U Italiji jedini ozbiljan klub Juventus,al oni su preveliki luzeri na evropskoj sceni.
Španski timovi redovno osvajaju evropska takmičenja zadnjih godina, ali eto ne samo da je EPL bolji nego je sad i jbna Seria A bolja

Real redovno masi sa tim MLADIM I TALENTOVANIM spanskim igracima, veterani su im nosioci igre.Dzoni je napisao/la:Vec po 5 prosutih bodova prve dvije ekipe.
Atletico prosuo 7.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Leganes goalkeeper Ivan Cuellar on their win against Barcelona: "We are a humble side. but I like it when people who are used to winning lose, salute the other team and say congratulations, something none of the Barcelona did to any of our players. That is an ugly gesture."
I ovaj klub pada sve nize
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Kad je Real zadnji put primio tricu do poluvremena, Alcorcon 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Kakva sramota ,ne zbog poraza,castan poraz nije sramota,ali sinocni pristup te qrcobol pojedinih u prvom poluvremenu je samar svakome ko voli klub.Mokes je napisao/la:Kad je Real zadnji put primio tricu do poluvremena, Alcorcon
Zna se tacno ko mora otici ili biti zamijenjen da bi se vratili na pravi put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Mislis Marcela i Benzemu treba otjerati. Ramosu spucati par samara. Objasniti mu sta je zapravo.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
I mene sve više nervira. Do 2006 se sjećam Barcelone, jedan od rijetkih klubova koji nije zadržavao vrijeme tokom vodstva, nisu imali igrače koji se unose sudijama u face, simuliranja, nesportskih poteza a gledaj sad. Jučer im eto sudije krive što su produžile tri umjesto pet minuta kao da bi to šta promjenilo. Sudije su krive jer Pique asistira za gol frajeru. Sudije su krive što lopta kod prvog gola pada dvije godine u peterac i opet završi na glavi igrača Leganesa. Ne izbijaju loptu kad protivnik leži na zemlji. Nisu pritisak stvorili Leganesu u zadnjim minutama a kamoli šta drugo, šetaju bez volje a onda ko sivonje prema sudiji na kraju. Tad se ima energije. Još nemaš obraza da čestitaš ekipi koja će ispast iz lige a nadigrala te.Policeman je napisao/la:Leganes goalkeeper Ivan Cuellar on their win against Barcelona: "We are a humble side. but I like it when people who are used to winning lose, salute the other team and say congratulations, something none of the Barcelona did to any of our players. That is an ugly gesture."
Prati li ko partije ovog malog Juniora Firpa iz Betisa,strasan full-back 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Prvi ozbiljan fail VAR-a koji sam do sada vidio. Mada je zapravo greška sudije..
Zadnja izmjena: Blejzer10, dana/u 29 sep 2018, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.
Bilbao poznatiji kao igra nam se samo protiv Barce i Madrida.
Top poluvrijeme. Bas za sladokurce.
Lijepa utkamica.Bez Messija Barca bas puno pretrcala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.