Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Što je najače, i ovog puta ima sasvim razumljiv izgovor 

Hahaha, Juka heroj a ne zlocinacDrape je napisao/la:Što je najače, i ovog puta ima sasvim razumljiv izgovor

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
1. jula krece NBA Free Agency, tekma s Francuzima je 29. juna, a Nurkica ceka novi ugovor... ako je pametan nece doci (znam da ja ne bih dosao) i rizikovat eventualnu povredu koja mu moze sjebat ugovor... savrseno legitiman i razumljiv razlog ukoliko ne bude igrao
ne znas sta je gore, da dodje u Tuzlu i bude s momcima, bude u Mejdanu kada se bude igrala tekma ili da ne bude, kako god okrenes, raja ce mu se navalit na kosti, nemaju ljudi razumijevanja, a niti su upuceni jbg
PS NBA liga zabranjuje bilo kakve pregovore prije nego krene NBA Free Agency, no to niko ne postuje, tako da Nurkic do tada vec moze imat dogovoren ugovor, no potpis ne moze staviti prije 1. jula, tako da bi i taj dogovoreni ugovor (ako ga bude) mogao propasti u slucaju povrede...
ne znas sta je gore, da dodje u Tuzlu i bude s momcima, bude u Mejdanu kada se bude igrala tekma ili da ne bude, kako god okrenes, raja ce mu se navalit na kosti, nemaju ljudi razumijevanja, a niti su upuceni jbg
PS NBA liga zabranjuje bilo kakve pregovore prije nego krene NBA Free Agency, no to niko ne postuje, tako da Nurkic do tada vec moze imat dogovoren ugovor, no potpis ne moze staviti prije 1. jula, tako da bi i taj dogovoreni ugovor (ako ga bude) mogao propasti u slucaju povrede...
ako ne bude dolazio onda ovu temu mozemo prebaciti medju međunarodna kosarka , jer imamo iste koristi od juke i Herr djedovica
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
balavac, vidi se da nemas pojma niti te zanima da imasphily je napisao/la:ako ne bude dolazio onda ovu temu mozemo prebaciti medju međunarodna kosarka , jer imamo iste koristi od juke i Herr djedovica
nijedan igrac koji je poemnut u tekstu objavljenom na ovom portalu, a koji si progutao kao som, ovog jula nece potpisivat novi ugovor (fournier, jonas, saric, itd). neki su se vec obezbjedili a neki ce tek naredne godine...
i niko od njih ne bi dosao da je u nurkicevoj situaciji
ali ko te pita
kampanja je vec pocela
a somina kao ovog sto citirah, 90'% u drzavi
ma svi znamo da nece igrati za reprezentaciju, jedino je pitanje hoce li ponovo ispasti dzukela pa se ne javiti vujosevicu kad ga bude zvao...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
mislis i na septembar?
Dečko ne moraš vrijeđati,
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Ovo nije nacin komunikacije smatraj se upozorenimPip je napisao/la:balavac, vidi se da nemas pojma niti te zanima da imasphily je napisao/la:ako ne bude dolazio onda ovu temu mozemo prebaciti medju međunarodna kosarka , jer imamo iste koristi od juke i Herr djedovica
nijedan igrac koji je poemnut u tekstu objavljenom na ovom portalu, a koji si progutao kao som, ovog jula nece potpisivat novi ugovor (fournier, jonas, saric, itd). neki su se vec obezbjedili a neki ce tek naredne godine...
i niko od njih ne bi dosao da je u nurkicevoj situaciji
ali ko te pita
kampanja je vec pocela
a somina kao ovog sto citirah, 90'% u drzavi
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
-
- Kontakt:
Bojim se da se tu Juka najmanje pita...Imam i ja osjećaj da se neće pojaviti na ovo okupljanje, naravno zbog ugovora... Međutim, mislim da kad potpiše taj ugovor biće redovan u reprezentaciji, jer nema razloga da tako ne bude...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dosta će pokazati i način na koji će stručnom štabu javiti da neće igrati.
Da li će biti:
Duško Vujošević: "Pričao sam sa Jusufom, objasnio mi je svoju situaciju zbog čega ovog puta ne može igrati i obećao je da će već naredni put biti tu u ekipi"
Ili
Duško Vujošević: "Mi smo pokušali ostvariti komunikaciju sa Nurkićem, ali on se ne javlja i ne odgovara na naše pozive"
Da li će biti:
Duško Vujošević: "Pričao sam sa Jusufom, objasnio mi je svoju situaciju zbog čega ovog puta ne može igrati i obećao je da će već naredni put biti tu u ekipi"
Ili
Duško Vujošević: "Mi smo pokušali ostvariti komunikaciju sa Nurkićem, ali on se ne javlja i ne odgovara na naše pozive"

Taman tako. Ne bi ni ja vala na njegovom mjestu. odazivao bi se samo na prvenstva.Chinaglia je napisao/la:1. jula krece NBA Free Agency, tekma s Francuzima je 29. juna, a Nurkica ceka novi ugovor... ako je pametan nece doci (znam da ja ne bih dosao) i rizikovat eventualnu povredu koja mu moze sjebat ugovor... savrseno legitiman i razumljiv razlog ukoliko ne bude igrao
No trebao bi svakako da se javi Dusku, iz postovanja prema covjeku i instituciji reprezentacije.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije bitno to hoće li doći, svi imaju razumjevanja ali bitan je način na koji će reći da neće igrati. Ukoliko bude kao i do sad za sva vremena ga otpisati pa makar postao i Shaq.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- ' у пар наврата " на ову ', ту ? & новог уговора, " ту ' " $ је ? ? $ ? " $ & " " су $ " " " нове уговоре, " за своје ? ? 29.06. " 02.07.
" " ?, " & - $ " 29.06. " & " & " $ у тој " " новог уговора.
Е $, @Chinaglia, " " " " $ постове, је - " $ нова & сезона " 1.?. ? " агената " " ' " " 01.07. су ", & " " " (?, вјероватно $) то се $ строго $.
Но " % $ важан $ у овој ". " ? (" то & " " " " ? & $ је & у ") а " ' " " " на овој " праве $ %, & са " ' $ је у " 2018/19 ?-& 101 ?.$, а у " 2019/20 $ је 108 ?.$.
То " ¥, " ту су " ? " се на овај & (https://www.hoopsrumors.com/2018/03/ear ... 01819.html) ? $ јер је у " $ ($, не $) ?-& за сезону 2018/19.
?-& за сезону 2018/19 " $, " $ 1.? " & $ - " " " ? " простора у ". & " " "?" " уговоре, а " је ' ".
% " не зна ? - тај ? & ", у ' 2016-е, " " ' " ? $ - ?-& " за 70 на 94 ?.$, " то - $ ' ", & " ? - & " у & $ & сезоне, ту " $ $ ? ' ? $ - $ Стејт & ? $.
У & " " $ " $ " на ' ? а за $ " & - се " & ?-& $ (" у ? је & са ') " & - " са " ', " " ?. Оно, " су /, ? $ & ' ?.
& $, ту је важно $ " & са ?, $ се % " (па " $ се " $ је - " " на ? % " на " уговор, у " су " $ ?.$), " " ? " ? овог " у јуну/?, ту је " " $ $ у ? ?
" " ?, " & - $ " 29.06. " & " & " $ у тој " " новог уговора.
Е $, @Chinaglia, " " " " $ постове, је - " $ нова & сезона " 1.?. ? " агената " " ' " " 01.07. су ", & " " " (?, вјероватно $) то се $ строго $.
Но " % $ важан $ у овој ". " ? (" то & " " " " ? & $ је & у ") а " ' " " " на овој " праве $ %, & са " ' $ је у " 2018/19 ?-& 101 ?.$, а у " 2019/20 $ је 108 ?.$.
То " ¥, " ту су " ? " се на овај & (https://www.hoopsrumors.com/2018/03/ear ... 01819.html) ? $ јер је у " $ ($, не $) ?-& за сезону 2018/19.
?-& за сезону 2018/19 " $, " $ 1.? " & $ - " " " ? " простора у ". & " " "?" " уговоре, а " је ' ".
% " не зна ? - тај ? & ", у ' 2016-е, " " ' " ? $ - ?-& " за 70 на 94 ?.$, " то - $ ' ", & " ? - & " у & $ & сезоне, ту " $ $ ? ' ? $ - $ Стејт & ? $.
У & " " $ " $ " на ' ? а за $ " & - се " & ?-& $ (" у ? је & са ') " & - " са " ', " " ?. Оно, " су /, ? $ & ' ?.
& $, ту је важно $ " & са ?, $ се % " (па " $ се " $ је - " " на ? % " на " уговор, у " су " $ ?.$), " " ? " ? овог " у јуну/?, ту је " " $ $ у ? ?
Nece igrati sada ove meceve .
voda je mokra.hrn je napisao/la:Nece igrati sada ove meceve .
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
KK_Bosna je napisao/la:voda je mokra.hrn je napisao/la:Nece igrati sada ove meceve .

stara prica,Savez nema love za osiguranje
a ovi sa SS ne trebaju lagati da su Dirk i ostali sami sebi placali osiguranja
200.000 su svabe platili za Dirka a i pored toga se svadali sa Cubanom jer je on rekao da je malo...

Nema veze Juka, ti uzmi dres sa brojem 0 da dusmanima pokazes kolike su im procentualno sanse da naude tvojoj domovini, casti nas emotivnim sranjima po fb-u, rastjeraj ljude koji su digli kosarku na zdrave noge i pustaj Merlina po americkim arenama.
O zastavi i likovima na odjeci i patikama da ne pricamo, nas Bosnjak! 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Bivol od Zivinica nastavlja urinirat po drzavnom dresu, samo jako patriJoto 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.