Postao/la Brcanskamalta » 15 maj 2018, 14:11
Mi sine dragi nismo Njemacka,ili Francuska,pa da savez,drzava placa osiguranje igracima iz NBA....Mi jedva platimo ono sto moramo da bi se takmicili.Svi bi mi volili da je drugacije,da drzava izdvaja milion kosarkaskom savezu,3 fudbalskom i td........ali nema.
Zna to i Juka,Zna to i Mirza.......Juka je vec sada multimilioner,on da hoceda igra,platio bi sam.....
Treba obaviti muski razgovor sa njima,ako ti se ne igra,a brate nemojte ga zvati vise......Znaju oni dobro odakle dolaze,i da para nema da placamo njihov dolazak........to im dodje samo ko dobar spin da se fol operu u javnosti,eto nije do mene,nisu htjeli platiti,a ovi trazili...jah.
treba se onda folusirati totalno na nase omladince i ovih par iskusnijih po evropi,i puna saka brade...
Nekada cemo nekoga pobjediti,izbaciti neki talenat,masallah.
Ovako covjek gleda roster joj kae Bosna,imaju NBA igrace,a ljudi po tri godine ne igraju uopste.........
Nije problem,pomiricemo se da ne gajimo nikakve ambicije,i opet garantujem,Tuzla,Zenica,Bihac,ma gdje god bice puna dvorana akobogda,jer ni nama niko ne placa da bodrimo i volimo,placemo i tugujemo,moj Juka........sretno ti bilo,i mrs u pm.......
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic