čini se da mu Italija više paše nego mu rodna Francuska,bolje vozi
dvije pobjede za redom i prvi francuz nakon 21.god i velikog Jalaberta
da pobjedi Lombardiju.
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Kakva treba biti ruta da ne bude kamilica?branimir85 je napisao/la:opet kamilica![]()
realno TDf odavno više ne može da parira pravim GT-ima.
pa ruta gdje jebheni sprinter ne osvoji 5 etapa.bvb je napisao/la:Kakva treba biti ruta da ne bude kamilica?branimir85 je napisao/la:opet kamilica![]()
realno TDf odavno više ne može da parira pravim GT-ima.Kako god da naprave isto je, nije problem ruta nego nacin na koji se vozi (suvise defanzivno) i SKY. Steta za Dumoulina sto ITT nije duzi, ali opet takav ITT ne bi odgovarao 'brdasima' a i tesko da Tom vise moze da nabije dosta vremena na TT-u Froomeu i Geraintu, posebno ovom drugom. Bolja je ruta nego prosle godine, 2 MTF vise. Ne znam koji klinac ovaj TTT ubacuju stalno, i tu pola timova gubi minutu u odnosu na SKY.
Tu onda nije problem staza nego Saganbranimir85 je napisao/la:pa ruta gdje jebheni sprinter ne osvoji 5 etapa.bvb je napisao/la:Kakva treba biti ruta da ne bude kamilica?branimir85 je napisao/la:opet kamilica![]()
realno TDf odavno više ne može da parira pravim GT-ima.Kako god da naprave isto je, nije problem ruta nego nacin na koji se vozi (suvise defanzivno) i SKY. Steta za Dumoulina sto ITT nije duzi, ali opet takav ITT ne bi odgovarao 'brdasima' a i tesko da Tom vise moze da nabije dosta vremena na TT-u Froomeu i Geraintu, posebno ovom drugom. Bolja je ruta nego prosle godine, 2 MTF vise. Ne znam koji klinac ovaj TTT ubacuju stalno, i tu pola timova gubi minutu u odnosu na SKY.
zaboravili su jug zemljebranimir85 je napisao/la:http://www.giroditalia.it/eng/route-2019/
live predstavljanje rute za sljedeću godinu.
I ono malo talenta pokupišebranimir85 je napisao/la:i Sosa otišao u Sky![]()
baš sam ga zagotivio kao mladog vozača,ali ovim je prekrižen
koga ćemo sad hejtatiMElloo je napisao/la:I ko naslijedi bit ce manji budget
Ulazimo u zadnju sezonu skyabranimir85 je napisao/la:novi Merckx krece u svoj pohod u Argentini
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.