Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

ASD
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la ASD » 16 okt 2018, 18:53

Drzava nam je fakat izbiljna kad je Softic neki faktor. :rol:

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 16 okt 2018, 18:55

ASD je napisao/la:Drzava nam je fakat izbiljna kad je Softic neki faktor. :rol:
Sakib Softić je bog svih uhljeba, 20 godina ga plaćaju i onda namjerno sabotira tužbu :rol:
Senad je iz Kalesije, Safet iz Banovića, Sakib iz Kladnja :rol:

Safet Softić mi od svih najviše na **** ide, prljavom čarapom napunjenom baterijama bi ga mlatio.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 16 okt 2018, 19:06

Penaltiky je napisao/la:
ASD je napisao/la:Drzava nam je fakat izbiljna kad je Softic neki faktor. :rol:
Sakib Softić je bog svih uhljeba, 20 godina ga plaćaju i onda namjerno sabotira tužbu :rol:
Senad je iz Kalesije, Safet iz Banovića, Sakib iz Kladnja :rol:

Safet Softić mi od svih najviše na **** ide, prljavom čarapom napunjenom baterijama bi ga mlatio.
Kuko pokusao ovladati Islamskom zajednicom, ali posto nije vjernik, trebao mu neko iz tih krugova.
On je inace takav tip da ne voli sposobne ljude blizu sebe, pa je trazio nekog ko je mutan, ko je glup i ko je poltron i izabere Safeta Softica.
Ironija je sto je taj Safet Softic dosao do samog vrha SDA, samo par ljudi je iznad njega. :rol: :rol: :rol:

Isto je radio i sa policijom, i pazi sad, SDA predstavlja Begu kao nekog sposobnog lika. :rol: :rol: :rol:
Do prije 10 godina bio obicni policajac na ulici i nije imao ljesnjaka u dzepu.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 16 okt 2018, 19:11

Diplome Bege Gutića i Salke Bukvarevića su najveća sramota RGGFa u Tuzli.

O Kukinom životu bi se film mogao napraviti. Moglo bi se reći da su Safeta prepoznali i viši krugovi.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 16 okt 2018, 19:16

Preko 1000 ljudi se registrovalo u Hadzikadicevu platformu za progres sa naznakom za clanstvo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 16 okt 2018, 19:17

Penaltiky je napisao/la:Diplome Bege Gutića i Salke Bukvarevića su najveća sramota RGGFa u Tuzli.

O Kukinom životu bi se film mogao napraviti. Moglo bi se reći da su Safeta prepoznali i viši krugovi.
Ne znam za Salku, Bego je to zavrsio poslije rata, doduse, zavrsio bi u bilo koje vrijeme jer bi mu to brat sredio sve.
Safet Softic je studirao orijentalistiku i radio kao Hodza. Direktno sa funkcije Hodze otisao da bude ministar u TK i tako se probijao u politici.
Poltron klasicni.
Njih dvojica su glavni u Banovickoj SDA, doduse postoji i treci lik, ali nije aktivan u stranci, ceka samo funkciju.

Sto se tice Kuke, mislim da se njemu fakultet ne moze osporiti, radi se o inteligentnom covjeku.
Problem je sto je lopov i sto okuplja stoku sitnog zuba oko sebe. Nema nikog da se o njemu moze 2 lijepe recenice sastaviti.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 16 okt 2018, 19:23

ASD je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:Diplome Bege Gutića i Salke Bukvarevića su najveća sramota RGGFa u Tuzli.

Ne znam za Salku, Bego je to zavrsio poslije rata, doduse, zavrsio bi u bilo koje vrijeme jer bi mu to brat sredio sve.
Safet Softic je studirao orijentalistiku i radio kao Hodza. Direktno sa funkcije Hodze otisao da bude ministar u TK i tako se probijao u politici.
Poltron klasicni.
Njih dvojica su glavni u Banovickoj SDA, doduse postoji i treci lik, ali nije aktivan u stranci, ceka samo funkciju.

Sto se tice Kuke, mislim da se njemu fakultet ne moze osporiti, radi se o inteligentnom covjeku.
Problem je sto je lopov i sto okuplja stoku sitnog zuba oko sebe. Nema nikog da se o njemu moze 2 lijepe recenice sastaviti.
Begin buraz je budala, vazda pijan, al nije loš profa i ko dekan, uvijek je bio spreman pomoći studentima. Mada je smor kad te pijan uhvati na hodniku :rol:

Kaže jedan profa Salkina disertacija je na nivou Šta sam radio prošlog ljeta.

Kuko je zlatni student UNBe i da nije takav krimos ogo je biti što šta, njemu i ne trebaju sposobni nego poslušni, tipa Elzina Pirić :rol:

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 16 okt 2018, 19:27

Penaltiky je napisao/la:
ASD je napisao/la:

Poltron klasicni.

Kaže jedan profa Salkina disertacija je na nivou Šta sam radio prošlog ljeta.

Kuko je zlatni student UNBe i da nije takav krimos ogo je biti što šta, njemu i ne trebaju sposobni nego poslušni, tipa Elzina Pirić :rol:
:rol:

Elzina je do prije 5-6 godina bila SDP. Ona je studirala kriminalistiku u Sarajevu i falsifikovala je ocjene u indeks, bila valjda izbacena pa su je opet vratili. :urnebes:
Funkcija na kojoj je ona je mutnija od Jale, namijenjena najvecim poltronima, najduzi staz na toj funkciji ima mislim upravo Safet Softic.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 16 okt 2018, 19:30

Koja je funkcija Elzine Pirić, priglupi poltron. Čuj bila SDP :rol:

Čuj falsifikovala ocjene, ja glupače :rol:

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 16 okt 2018, 19:38

Penaltiky je napisao/la:Koja je funkcija Elzine Pirić, priglupi poltron. Čuj bila SDP :rol:

Čuj falsifikovala ocjene, ja glupače :rol:
Slagat cu ti, ali bila je SDP sigurno 2011 ili 2012. godine, mozda jos par godina poslije.
Desio se incident te godine, zeznuo direktor srednje skole ucenike u vezi ekskurzije i ona kao ambiciozan SDP kadar gadjala skolu jajima. :rol:
Po tome postala poznata.

Bego Gutic je u SDA usao poslije nje.
Mislim da je tek postao clan SDA stranke 2013.godine.
Ima jedna smijesna prica u vezi njega, i da hne povjerujes ko je nama bio premijer. :tokralju:

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 16 okt 2018, 19:39

Pričaj slobodno. Jel to onda kad je onoj kislO glovO. Nije ni KS ništa bolji, njima premijer bio lik kojem je majveći uspjeh sjedit na klupi Temišvara. :rol:

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 16 okt 2018, 19:40

Penaltiky je napisao/la:Pričaj slobodno. Jel to onda kad je onoj kislO glovO
Da.

A za Begu sam cuo pricu, da je prije nekih 20 godina bio teski kokuz, slupao auto i toliki kokuz bio da su mu se po gradu skupljale pare da ga popravi.
Ja u zivotu slican primjer nisam cuo. :urnebes: :rol:
Prica je 99,999 % tacna.

Ramiy
Kontakt:

Post Postao/la Ramiy » 16 okt 2018, 19:41

a jeste dosadni
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT

Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 16 okt 2018, 19:42

ASD je napisao/la:
Da.

A za Begu sam cuo pricu, da je prije nekih 20 godina bio teski kokuz, slupao auto i toliki kokuz bio da su mu se po gradu skupljale pare da ga popravi.
Prica je 99,999 % tacna.
Ma beze je ta priča, pa imo mu je buraz para i tad. A možda je s lizalom skupljo :rol:

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 16 okt 2018, 19:43

Ramiy je napisao/la:a jeste dosadni
Zovi admina nek vidi šta je spam
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 16 okt 2018, 19:44

bgm
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 16 okt 2018, 19:44

Penaltiky je napisao/la:
ASD je napisao/la:
Da.

Prica je 99,999 % tacna.
Ma beze je ta priča, pa imo mu je buraz para i tad. A možda je s lizalom skupljo :rol:
Ne znam da li je imao, ali je prica tacna.
Znam likove koji su mu po 50-100 maraka bacali tada. I dan danas se pitaju kako poslije toga ima obraza glumit nesto.
Ti likovi koji su mi to pricali nisu nijedna stranka i nisu nikad ni glasali na izborima.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 16 okt 2018, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 16 okt 2018, 19:45

harden je napisao/la:
bgm
Imate i vi Lipovaču za trku :rol:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 16 okt 2018, 19:48

Hamdo je gigant :mrgreen:

covjek vise voli shishu nego sebe :tokralju:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 16 okt 2018, 19:50

Kad smo već kod shishe, Harki Selmanović ulazi u skupštinu KS. What a time to be alive :mrgreen:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []