A Srbi?Marsal je napisao/la:Grad funkcioniše dobro, a tačno se zna gdje kafu piju dobri Bošnjaci i u koje kafane zalaze, i tačno se zna gdje su okupljališta Hrvata. Kad sam došao gore prvo mi pokazuju liniju razgraničenja, dokle je naše a dokle njihovo. Grad funkcionise toliko dobronda ga razlicitim imenom zovu.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa pogledaj tu sliku i sve će ti biti jasno zašto je to tako, prema ovome što smo mi preživjeli to kod vas u Zenici i Tuzli izgleda kao dječija igraMarsal je napisao/la:Grad funkcioniše dobro, a tačno se zna gdje kafu piju dobri Bošnjaci i u koje kafane zalaze, i tačno se zna gdje su okupljališta Hrvata. Kad sam došao gore prvo mi pokazuju liniju razgraničenja, dokle je naše a dokle njihovo. Grad funkcionise toliko dobronda ga razlicitim imenom zovu.
Jbt pola Dalmacije ovdje dolazilo ratovati, a sad mi idemo tamo njima sa paradajzom i paštetama i ostavljamo lovu, što ti je reći merhametli Bošnjo
Grad funkcioniše svaršeno dobro gledajući uslove, nema nikakvih problema što se toga tiče, ni najmanjeg incidenta, ljudi rade zajedno, zajednički vrtić, Bošnjaci idu raditi u firme gdje sa hrvatskim vlasništvom, čak se i neka bošnjačka djeca upisuju u školu po hrvatskom planu i programu, gluho bilo, jer su ljudi otvorili medicinsku školu, da bi prije otišli za Njemačku
A Bošnje idu u te kafiće gdje su Hrvati vlasnici, zbog pichke i zbog dobrog provoda, s druge strane susjedi još uvijek nisu toliko openminded
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovdje je Covketova politika ubivena u pojam, nije bilo SDA da je razvija. 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Prije će biti da nije bilo Hrvata u dovoljnoj količinituzlak1987 je napisao/la:Ovdje je Covketova politika ubivena u pojam, nije bilo SDA da je razvija.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- ASD
- Kontakt:
Kako vam se zove nogometni klub u tom gradu?rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa pogledaj tu sliku i sve će ti biti jasno zašto je to tako, prema ovome što smo mi preživjeli to kod vas u Zenici i Tuzli izgleda kao dječija igraMarsal je napisao/la:Grad funkcioniše dobro, a tačno se zna gdje kafu piju dobri Bošnjaci i u koje kafane zalaze, i tačno se zna gdje su okupljališta Hrvata. Kad sam došao gore prvo mi pokazuju liniju razgraničenja, dokle je naše a dokle njihovo. Grad funkcionise toliko dobronda ga razlicitim imenom zovu.![]()
Jbt pola Dalmacije ovdje dolazilo ratovati, a sad mi idemo tamo njima sa paradajzom i paštetama i ostavljamo lovu, što ti je reći merhametli Bošnjo![]()
Grad funkcioniše svaršeno dobro gledajući uslove, nema nikakvih problema što se toga tiče, ni najmanjeg incidenta, ljudi rade zajedno, zajednički vrtić, Bošnjaci idu raditi u firme gdje sa hrvatskim vlasništvom, čak se i neka bošnjačka djeca upisuju u školu po hrvatskom planu i programu, gluho bilo, jer su ljudi otvorili medicinsku školu, da bi prije otišli za Njemačku
A Bošnje idu u te kafiće gdje su Hrvati vlasnici, zbog pichke i zbog dobrog provoda, s druge strane susjedi još uvijek nisu toliko openminded
- Marsal
- Kontakt:
Rio fina ste čaršijica, ali po meni ni jedan grad ne funkcioniše dobro čim se gleda ko je ko, odakle je, čiji je, gdje Hrvati smiju na kafu, a gdje Srbi... Itd.
Realno Tuzla, Zenica i Sarajevo su najurbanije sredine i to je to, gradovi gdje si koliko toliko siguran da ti niko nece jbt mater ustasku, balijsku i to e to.
Sto se tice Vakufa ja sam rekao svoje, ozenite me u Bistricu
pa nek i ne funkcionise dobro (prema mojim standardima)
Realno Tuzla, Zenica i Sarajevo su najurbanije sredine i to je to, gradovi gdje si koliko toliko siguran da ti niko nece jbt mater ustasku, balijsku i to e to.
Sto se tice Vakufa ja sam rekao svoje, ozenite me u Bistricu
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Da, ima i toga. Imali nekad i klub, igrali tekmu za ulazak čini mi se u drugu ligu, sa Podgrmečom, i tu sudija dobije degenek, bude opšti haos, jedva izvuče živu glavu, i od tad raspadASD je napisao/la:Treba dodati da Bosnjaci igraju fudbal u hrvatskom klubu jer svoga nemaju.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa pogledaj tu sliku i sve će ti biti jasno zašto je to tako, prema ovome što smo mi preživjeli to kod vas u Zenici i Tuzli izgleda kao dječija igraMarsal je napisao/la:Grad funkcioniše dobro, a tačno se zna gdje kafu piju dobri Bošnjaci i u koje kafane zalaze, i tačno se zna gdje su okupljališta Hrvata. Kad sam došao gore prvo mi pokazuju liniju razgraničenja, dokle je naše a dokle njihovo. Grad funkcionise toliko dobronda ga razlicitim imenom zovu.![]()
Jbt pola Dalmacije ovdje dolazilo ratovati, a sad mi idemo tamo njima sa paradajzom i paštetama i ostavljamo lovu, što ti je reći merhametli Bošnjo![]()
Zato smo u rukometu velesila, dobilio Borca nedavno, i to zahvaljujući Hrvatu na golu, i Srbima u timu, BiH at its best
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- ASD
- Kontakt:
Ne bih se slozio za Zenicu, a pogotovo ne za Sarajevo.Marsal je napisao/la:Rio fina ste čaršijica, ali po meni ni jedan grad ne funkcioniše dobro čim se gleda ko je ko, odakle je, čiji je, gdje Hrvati smiju na kafu, a gdje Srbi... Itd.
Sto se tice Vakufa ja sam rekao svoje, ozenite me u Bistricupa nek i ne funkcionise dobro (prema mojim standardima)
Najkulturnije sredine su realno u TK, najmanje zatucani po tom pitanju, izuzev ovih minijaturnih i Kalesije, dodao bih mozda i Srebrenik.
Pogledaj samo temu Celika i prepucavanja, koliko forumasi vrijedjaju navijace Slobode i vrijedjau Tuzlake zbog toga.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bio sam tamo u Jajcu kod familije, nije sad da ima problema, nema nikakvih problema vec je vise do navike. Ja hodam gradom i u pola grada zastava HB, svadba opet zastave HB. Vise da su ta mjesta zaglavila u pat poziciji. Moze svako gurati nesto svoje, a niko nema dovoljno snage da svakakve stvari zabrani.
Lik po navijacima zakljucuje

VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Tuzla je država, ovi što seru o tom gradu nemaju pojma o životu.
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 17 okt 2018, 11:28, ukupno mijenjano 1 put.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
To su sredine gdje je jedan narod dominantan, i ovi ostali koji žive tu (a ne pripadaju tom narodu) moraju se prilagoditi i prihvatiti volju većine, dok ove sredine koje su prilično izjednačene po toj etničkoj strukturi su druga priča, ne mogu se porediti u tom smislu. Ali gledajući slične sredine kao moju, mi funkcionišemo super vjeruj mi, posebno se popravili u zadnjih par godina. Evo sad i taj vrtić je zajednički, i to je onaj početni korak, ostaje jedino ta škola, srednja, al nema ni tu problema u funkcionisanju, to je stvar o kojoj odlučuju više instnace i mi se ne pitamo.Marsal je napisao/la:Rio fina ste čaršijica, ali po meni ni jedan grad ne funkcioniše dobro čim se gleda ko je ko, odakle je, čiji je, gdje Hrvati smiju na kafu, a gdje Srbi... Itd.
Sto se tice Vakufa ja sam rekao svoje, ozenite me u Bistricupa nek i ne funkcionise dobro (prema mojim standardima)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- ASD
- Kontakt:
Da dodje Reprezentacija Srbije ili Hrvatske u Zenicu ili Sarajevo, da li bi proslo bez vrijedjanja?Marsal je napisao/la:Pa u TK i jeste sve minijaturno osim Tuzle.
A sto se ne slazes za ZE i SA?
Ja citam gore prepucavanja, i momci iz Zenice i Sarajeva par godina vrijedjaju Tuzlake zbog aplauza himni Srbije prije par godina.
Pričate o progresivnim kasabama a ne spominjete Široki Brijeg? Loool
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Lukavac je takođe grad. Gračanica i Gradačac takođe imaju štih urbanog mjesta. Živinice imaju stanovnika, al...Marsal je napisao/la:Pa u TK i jeste sve minijaturno osim Tuzle.
Nego Rio sve si nam reko osim kako je to Tuzla regresivna?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ove Hadzikadiceve iskre mame opasno.
Samo da kasnije ne pokaze neko drugo lice, pa covjek kaze sebi gdje si se ti registrovao.
Samo da kasnije ne pokaze neko drugo lice, pa covjek kaze sebi gdje si se ti registrovao.
- ASD
- Kontakt:
Zaboravio si centar kantona.Penaltiky je napisao/la:Lukavac je takođe grad. Gračanica i Gradačac takođe imaju štih urbanog mjesta. Živinice imaju stanovnika, al...Marsal je napisao/la:Pa u TK i jeste sve minijaturno osim Tuzle.
Nego Rio sve si nam reko osim kako je to Tuzla regresivna?
- Marsal
- Kontakt:
Jeste, ali i dalje ima solidan broj Hrvata i Srba u tim gradovima, evo npr moja prva komsinka i rodica (udala se za rodjaka).je Srpkinja iz Kraljeva. Nikad joj niko nista pogrdno nije rekao.
Ma ne znam, yebo sve ovo, da mi je otic na Island ili u Norvesku
@ASD
Dobro ti je rekao Ramiy, a ne mozes sudit po temi Prepucavanja ba, pa tu ja napisem da bih rusio Sarajvo zajedno.sa.Karadzicem pa je li to istina?
A evo npr u Robijasima, neki od najistaknutijih clanova su Srbi i Hrvati.
Ma ne znam, yebo sve ovo, da mi je otic na Island ili u Norvesku
@ASD
Dobro ti je rekao Ramiy, a ne mozes sudit po temi Prepucavanja ba, pa tu ja napisem da bih rusio Sarajvo zajedno.sa.Karadzicem pa je li to istina?
A evo npr u Robijasima, neki od najistaknutijih clanova su Srbi i Hrvati.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Lijepo je to al fali detalja metar.tuzlak1987 je napisao/la:Ove Hadzikadiceve iskre mame opasno.![]()
@Marsal ma pusti to ne moze se sudit po debilima ko Avenija.