Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

Admir_Sa
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la Admir_Sa » 15 maj 2018, 15:05

Sve razumijem al kakvo osiguranje da se plati, kome kada je haman slobodan igrač tada. Glavni razlog je opasnost od povrede koja bi mu smanjila cijenu na tržištu, Portland vjerovatno nema namjeru izjednačavati ponudu, koja će biti minimum 60-80 mil za 4-5 godina
nema potpisa

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 15 maj 2018, 15:12

Nisam ni ocekivao da igra sad u junu, ali ako ne odazove u septembru nikad ga vise ne zvati.
Rezultat je trend, ideal je vječan!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 15 maj 2018, 15:13

Brcanskamalta je napisao/la:
lumani je napisao/la:Ne trebas ti njemu a ne treba on tebi..nego kad dobijes platu, podijeli je,pokazi da si patriota..Lako je pricati a kada se od vas zatrazi bjezite u misije rupe.
Jeste,u rupe misije,zasto dijaspora u 2017 godini poslala za BiH skoro 2 milijarde..Uostalom kakvo je to prozivanje covjece,odakle ti znas ko sta radi privatno,da li je ili nije aktivan u tom polju.......forum je covjece opusti se.

Ne mislim na tebe ,nego na ove redovne pljuvace.

@admir

Bez kluba je ne smije nigdje igrati ,trebao bi se privatno osigurati,a kada potpise ide osiguranje ono malo lakse..
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 15 maj 2018, 15:23, ukupno mijenjano 1 put.

edin139
Kontakt:

Post Postao/la edin139 » 15 maj 2018, 15:15

Negiranje u junu je najnormalnija stvar u njegovoj situaciji.
Ono što treba da uradi je da dodje u SA sjedne sa selektorom i vidi šta za septembar.

Ako se bude ponašao nedoraslo da ne kažem ko primadona i plus ispali nas u septembru ako bude zdrav aBd onda definitivno nema ništa od njega u dogledno vrijeme.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 15 maj 2018, 15:18

edin139 je napisao/la:Negiranje u junu je najnormalnija stvar u njegovoj situaciji.
Ono što treba da uradi je da dodje u SA sjedne sa selektorom i vidi šta za septembar.

Ako se bude ponašao nedoraslo da ne kažem ko primadona i plus ispali nas u septembru ako bude zdrav aBd onda definitivno nema ništa od njega u dogledno vrijeme.

U Septembru ce igrati...

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 15 maj 2018, 18:16

Problem je njegovo ponasanje od starta , on ima za A selekciju na prste nabrojat nastupa a 24 mu godine , zadnju odigro prije dvije god. Odlazio sa priprema bez rjeci ikom , nije se javljo na tel , e onda je ooptuzio savez , i ode savez , isto . Da on izadje sa nekom izjavom nes , vec samo saznas ovako preko portala opet nece doc . Njegov problem je sto mu je repka ocito teret a ne cast , to se dosad vidi iz aviona ako usporedis druge sportase i njegovo ponasanje dosad.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 15 maj 2018, 18:25

lumani je napisao/la:I sta sada ako zaradi vise treba placati sve Sam..Maja od Mirze je to najbolje objasnila o kakvoj cifri se radi.Vi mislite oni plivaju u Parama ,hallo narode ti ljudi placaju 50%poreza ,financiraju cijelu familiju,kuca ,auta nije to tako lako kako vi zamislite platiti 100,200 hiljada ...On je ljudina a vi mislite sta zelite.
Cuj ovog ljudina , ajde valja , jel to neki park u Bosni napravio , cuj 50 % poreza , odakle ti ta info , a sve da je i tacno nas li ti koje on pare ima dosad , , a kamoli kad potpise sad ugovor , obrzbjedice praunucad . Sit sam ja ljudina tih , , Za mene je ljudina veca moj komsija koji zaposljava 30 ljudi sa za ove prostore jako dobrim platama , a ta ljudina osim sto je zaljepio zastavu na tenu ne znam sta je to za BiH uradio. Meni je drazi Djedovic , covjek se malo pravio lud al makar je nacisto i necu da igram bise za BiH i on je makar dres dobro oznojio i nikad nije glumio zvjezdu ko ovaj , cuj otic sa utakmice ni treneru ne rec, ko to radi , ljudine valjda.

hrn
Kontakt:

Post Postao/la hrn » 15 maj 2018, 18:31

paulus je napisao/la:
lumani je napisao/la:I sta sada ako zaradi vise treba placati sve Sam..Maja od Mirze je to najbolje objasnila o kakvoj cifri se radi.Vi mislite oni plivaju u Parama ,hallo narode ti ljudi placaju 50%poreza ,financiraju cijelu familiju,kuca ,auta nije to tako lako kako vi zamislite platiti 100,200 hiljada ...On je ljudina a vi mislite sta zelite.
Cuj ovog ljudina , ajde valja , jel to neki park u Bosni napravio , cuj 50 % poreza , odakle ti ta info , a sve da je i tacno nas li ti koje on pare ima dosad , , a kamoli kad potpise sad ugovor , obrzbjedice praunucad . Sit sam ja ljudina tih , , Za mene je ljudina veca moj komsija koji zaposljava 30 ljudi sa za ove prostore jako dobrim platama , a ta ljudina osim sto je zaljepio zastavu na tenu ne znam sta je to za BiH uradio. Meni je drazi Djedovic , covjek se malo pravio lud al makar je nacisto i necu da igram bise za BiH i on je makar dres dobro oznojio i nikad nije glumio zvjezdu ko ovaj , cuj otic sa utakmice ni treneru ne rec, ko to radi , ljudine valjda.
Ne znas neke stvari a pricas puno

Pip
Kontakt:

Post Postao/la Pip » 15 maj 2018, 19:04

ovaj jedva docekao da moze osut paljbu, vidi se da se dugo susprezao

a sto se sramoti svojim neznanjem (tipa razicite porezne stope od savezne drzave do drzave ), koga briga, to je visa fizika za njega....sve dok mu juka ne posalje milion na racun, rigat ce mrznju na svakom koraku....dovoljno je vidjeti da uzdize djedovica :rol:
Zadnja izmjena: Pip, dana/u 15 maj 2018, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 15 maj 2018, 19:08

paulus je napisao/la:

Momak ti je dole odgovrio a evo jacu jos jednom nemas pojma i shuti...Nurkic od svoje Plate dobije manje od 50 %..porez je nekih 45% pa plati agenta,401K itd,itd.....a Sto je pomagao dole ne znas ni to@ kako bi znao kada si hejter...

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 15 maj 2018, 19:09

hrn je napisao/la:
paulus je napisao/la:
Ne znas neke stvari a pricas puno
Ovo sto znam dosta mi.... kako ide ako sakupi 20 nastupa za BiH bice dobro. Al mi nije jasno sto se ne smije uputit kritika na osnovu cinjenica nabrojanih , nista ja slago nisam , sve sto sam naveo se desilo . Ne moram ja znat njegov privatni zivot , ja mu nisam jaran , ja samo gledam onog Gordica koji se podera za BiH i on je za mene 5 spratova iznad Nurkica , Mozda se to promjeni , ja bi volio , al sad zasad......

Pip
Kontakt:

Post Postao/la Pip » 15 maj 2018, 19:11

veze ti pashice nemas

sreca pa mozes biti anoniman inace bi te neki isprovaljivao za stolom
Zadnja izmjena: Pip, dana/u 15 maj 2018, 19:12, ukupno mijenjano 1 put.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 15 maj 2018, 19:12

Pip je napisao/la:ovaj jedva docekao da moze osut paljbu, vidi se da se dugo susprezao

a sto se sramoti svojim neznanjem (tipa razicite porezne stope od savezne drzave do drzave ), koga briga, to je visa fizika za njega....sve dok mu juka ne posalje milion na racun, rigat ce mrznju na svakom koraku....dovoljno je vidjeti da uzdize djedovica :rol:
Levatu znas li citat ne uzdizem Djedovica , al mi je draze da se onako neko oprosti nego da sve vuce za nos , usput taj Djeedovic ima nastupa za BiH kamaru , a ko kome uplacuje na racun ne znam , jer neki se ovdje ponasaju ko advokati privatni , cime vas je zaduzio , igrom za repku :D

Pip
Kontakt:

Post Postao/la Pip » 15 maj 2018, 19:14

paulus je napisao/la:
Pip je napisao/la:ovaj jedva docekao da moze osut paljbu, vidi se da se dugo susprezao

Levatu znas li citat ne uzdizem Djedovica , al mi je draze da se onako neko oprosti nego da sve vuce za nos , usput taj Djeedovic ima nastupa za BiH kamaru , a ko kome uplacuje na racun ne znam , jer neki se ovdje ponasaju ko advokati privatni , cime vas je zaduzio , igrom za repku :D
jednom 28 godina
jednom 23

ko li bi mogao imati vise nastupa :urnebes:

djete drzi mrznju za sebe

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 15 maj 2018, 19:19

Taj Djedovic je iz svog dzepa pozajmljivao novac za repku savezu. ..
I ja sam bio istog misljenja u pocetku za Nihada,ali nakupilo se momku sranja u BiH kosarci.
Sta se Nurkicu nakupilo...Preca mu je NBA od drzave od toga zivis i ja to mogu razumiti ali nemoj vuci citavu naciju za nos.
Izjasni se reci necu da igram i to je to...
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 15 maj 2018, 19:19

lumani je napisao/la:
paulus je napisao/la:

Momak ti je dole odgovrio a evo jacu jos jednom nemas pojma i shuti...Nurkic od svoje Plate dobije manje od 50 %..porez je nekih 45% pa plati agenta,401K itd,itd.....a Sto je pomagao dole ne znas ni to@ kako bi znao kada si hejter...
Odakle tebi te info jesi mu haver ti , mislim da znam sa kim se raspravljam ako si mu haver nemamo sta pricat , a sto se tice Hejtera slazem se ima ih , al njeega branit ne mogu i necu , nicim to zasluzio nije, Stipanovica , Gordica , pa i Mirzu uvjek . Neko ko igra za repku . A sto se Nurkica tice da napravimo poll sad jedno 80 % ljudi bi se slozilo sa mnom da se dosad ponasao krajnje neprofesionalno , i sa odlaskom sa priprema i ne slanjem slika od povrede i ne javljanja na telefon jednoj legendi kosarke kakav je bio nas prosli selektor , optuzivanje saveza,ma svasta je radio osim igrao za repku.Prijatno advokati , samo mi navedite jos jednog sportistu koji je u po kvalifikacija otiso da nikom nije rekao i nije se javljao na tel , cinjenice , nece valjda Dusko lagat

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 15 maj 2018, 19:21

Nemoj hejtat bez razloga,da ti ponovo objasnim u Junu ne moze doci nema ekipe,morao bi sam sebi ogromnu cifru upaltiti u slucaju povrede ode i karijera...Dolaziti ce on,ne brini se,odlican je momak.btw,Mirza nije nastupio upravo iz istog razloga ;)ti mislis i kada dodu da je sve ok,pripreme zadnjih 15 godina nisu prosle bez problema,a Problem je upravo savez igraci nemaju volje da sami sve placaju..Mirza skandali,Mirza napustio pripreme pa se vrati,Musa kurcenje,Neno **** Kenanu Majku,Neno i Mrsic se tukli da ne idem dalje....
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 15 maj 2018, 19:33, ukupno mijenjano 3 puta.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 15 maj 2018, 19:23

Pip je napisao/la:
paulus je napisao/la:

jednom 28 godina
jednom 23

ko li bi mogao imati vise nastupa :urnebes:

djete drzi mrznju za sebe
Pogledaj kolko je taj koji me isto izivciro al njegovu odluku sam prihvatio i preso preko nje , a pogledaj koliko ti klijent ima nastupa , sa obzirom da igra svake dvije god 2 tekme bice gusto :D Usput siguran sam da ti ako nista mogu amidza bit sto se godina tice , najace bipodistavanje na netu , kad ne znas sta da kontraangumetiras , djete tralala . Ja nisam vidio da ovako neko brani Bakira a on ima placenike sigurno , cime je on to zasluzio zivo me zanima , partijama u Portlandu :D

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 15 maj 2018, 19:27

Brcanskamalta je napisao/la:Taj Djedovic je iz svog dzepa pozajmljivao novac za repku savezu. ..
I ja sam bio istog misljenja u pocetku za Nihada,ali nakupilo se momku sranja u BiH kosarci.
Sta se Nurkicu nakupilo...Preca mu je NBA od drzave od toga zivis i ja to mogu razumiti ali nemoj vuci citavu naciju za nos.
Izjasni se reci necu da igram i to je to...
Upravo al eto kaju sreca pa sam anoniman inace bi me isprovaljivo neko , to im je argument

Pip
Kontakt:

Post Postao/la Pip » 15 maj 2018, 19:33

quote="paulus"
Pogledaj kolko je taj koji me isto izivciro al njegovu odluku sam prihvatio i preso preko nje , a pogledaj koliko ti klijent ima nastupa , sa obzirom da igra svake dvije god 2 tekme bice gusto :D Usput siguran sam da ti ako nista mogu amidza bit sto se godina tice , najace bipodistavanje na netu , kad ne znas sta da kontraangumetiras , djete tralala . Ja nisam vidio da ovako neko brani Bakira a on ima placenike sigurno , cime je on to zasluzio zivo me zanima , partijama u Portlandu :D
da skratimo pricu,de nam reci kad je bio zdrav a nije igrao? osim ovih pretkvalifikacija koje smo izdominirali sa sejficem na centru

znas li da se u medjuvremenu promjenio sistem da vise nema eura svako dvije godine...sta cemo za nurkicevim uspjesima u mladjim kategorijama kojih djedovic nema...da li si uopce pratio kosarku kad su gordic i djedovic igrali B diviziju (jednom)??

s koliko godina se djedovic oprostio?
zasto se djedovic oprostio?

znas li ista o NBA ligi i pravilima ...jel u istoj poziciji batum i nurkic ovo ljeto???
Zadnja izmjena: Pip, dana/u 15 maj 2018, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.