botovi u problemu

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
lumani je napisao/la:I sta sada ako zaradi vise treba placati sve Sam..Maja od Mirze je to najbolje objasnila o kakvoj cifri se radi.Vi mislite oni plivaju u Parama ,hallo narode ti ljudi placaju 50%poreza ,financiraju cijelu familiju,kuca ,auta nije to tako lako kako vi zamislite platiti 100,200 hiljada ...On je ljudina a vi mislite sta zelite.
Ti Ako mislis da je bilo kome lako odvojiti 100,200 hiljada onda stvarno ne znam,zasto toliko gladi i sirote ima na svijetu.Igrati ce ,sve u svoje vrijeme..filip13 je napisao/la:lumani je napisao/la:I sta sada ako zaradi vise treba placati sve Sam..Maja od Mirze je to najbolje objasnila o kakvoj cifri se radi.Vi mislite oni plivaju u Parama ,hallo narode ti ljudi placaju 50%poreza ,financiraju cijelu familiju,kuca ,auta nije to tako lako kako vi zamislite platiti 100,200 hiljada ...On je ljudina a vi mislite sta zelite.
da,tesko je ziviti sa par miliona kesa godisnje,bas tesko,mozda je on privatno ljudina,kao neko ko bi trebao se bar nekad odazvati pozivu da igra za svoju reprezentaciju pokazao je da bas i nije nekakva osoba
sretan123 je napisao/la:Je li Jusuf Nurkić Bošnjak?
Ja sam mislio da samo Srbi i Hrvati otkazuju ovu reprezentaciju...
lumani je napisao/la:Ti Ako mislis da je bilo kome lako odvojiti 100,200 hiljada onda stvarno ne znam,zasto toliko gladi i sirote ima na svijetu.Igrati ce ,sve u svoje vrijeme..filip13 je napisao/la:lumani je napisao/la:I sta sada ako zaradi vise treba placati sve Sam..Maja od Mirze je to najbolje objasnila o kakvoj cifri se radi.Vi mislite oni plivaju u Parama ,hallo narode ti ljudi placaju 50%poreza ,financiraju cijelu familiju,kuca ,auta nije to tako lako kako vi zamislite platiti 100,200 hiljada ...On je ljudina a vi mislite sta zelite.
da,tesko je ziviti sa par miliona kesa godisnje,bas tesko,mozda je on privatno ljudina,kao neko ko bi trebao se bar nekad odazvati pozivu da igra za svoju reprezentaciju pokazao je da bas i nije nekakva osoba
lumani je napisao/la:Ne trebas ti njemu a ne treba on tebi..nego kad dobijes platu, podijeli je,pokazi da si patriota..Lako je pricati a kada se od vas zatrazi bjezite u misije rupe.
filip13 je napisao/la:evo vidicemo hoće li sličan iuzgovor imati bogdanović jedan i drugi,jokić,bjelica,vučevič,batum,hezonja,marjanović,satoransky,markanen
lumani je napisao/la:edin139 je napisao/la:Negiranje u junu je najnormalnija stvar u njegovoj situaciji.
Ono što treba da uradi je da dodje u SA sjedne sa selektorom i vidi šta za septembar.
Ako se bude ponašao nedoraslo da ne kažem ko primadona i plus ispali nas u septembru ako bude zdrav aBd onda definitivno nema ništa od njega u dogledno vrijeme.
U Septembru ce igrati...
paulus je napisao/la:Problem je njegovo ponasanje od starta , on ima za A selekciju na prste nabrojat nastupa a 24 mu godine , zadnju odigro prije dvije god. Odlazio sa priprema bez rjeci ikom , nije se javljo na tel , e onda je ooptuzio savez , i ode savez , isto . Da on izadje sa nekom izjavom nes , vec samo saznas ovako preko portala opet nece doc . Njegov problem je sto mu je repka ocito teret a ne cast , to se dosad vidi iz aviona ako usporedis druge sportase i njegovo ponasanje dosad.
Pip je napisao/la:jednom 28 godinapaulus je napisao/la:Levatu znas li citat ne uzdizem Djedovica , al mi je draze da se onako neko oprosti nego da sve vuce za nos , usput taj Djeedovic ima nastupa za BiH kamaru , a ko kome uplacuje na racun ne znam , jer neki se ovdje ponasaju ko advokati privatni , cime vas je zaduzio , igrom za repkuPip je napisao/la:ovaj jedva docekao da moze osut paljbu, vidi se da se dugo susprezao
a sto se sramoti svojim neznanjem (tipa razicite porezne stope od savezne drzave do drzave ), koga briga, to je visa fizika za njega....sve dok mu juka ne posalje milion na racun, rigat ce mrznju na svakom koraku....dovoljno je vidjeti da uzdize djedovica
jednom 23
ko li bi mogao imati vise nastupa![]()
djete drzi mrznju za sebe
paulus je napisao/la:Eno sad smo srbi i hrvati unosimo sjeme razdora hahahahahaha pa majko draga , sta ti je Nurkic Amidza
Bassha je napisao/la:Nurkic i Djedovic nisu isto.
Jednog se kroz repku guralo dok je bio u drugoj/trecoj ligi Spanije, dok Juka od repke nije dobio nista.
Netko je prodao drzavni grb za par stotina hiljada....
Ima Juka svojih mana, ali on sa Djedovicem ne moze u istu recenicu ...
Monolog je napisao/la:Ma ne treba Juku napadat što neće igrat dok ne potpiše ugovor koji će obezbijediti i njegove unuke. Sasvim logično, nema potrebe da rizikuje karijeru igranjem u ovom periodu.
Ovi što ga napadaju zbog toga, nisu realni. Što se tiče javljanja - to je druga priča. Razgovor sa Duletom sve će riješiti. I, naravno, odazivanje u septembru (mada, sve više mi djeluje da je Juka svoje odradio u dresu naše reprezentacije).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.