Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

filip13

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la filip13 » 15 maj 2018, 21:21

lumani je napisao/la:@filip

Dedovic nije imao podrske,posle je zakuhao sa svima i kraj price..Nisam ja Dedovic,jbg Sam nije mogao nista,jer nije ispunio sve uvjete za dvojno a na kraju krajeva nije ni za Svabe igrao.

kakve je podrske trebao imati poslije onoga sta je uradio?

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 15 maj 2018, 21:24

filip13 je napisao/la:

Dedovic nije imao podrske,posle je zakuhao sa svima i kraj price..Nisam ja Dedovic,jbg Sam nije mogao nista,jer nije ispunio sve uvjete za dvojno a na kraju krajeva nije ni za Svabe igrao.

Nije niko zavrsen..Napravio je sranje kod Haruna ,posle je bio Novi savez...

filip13

Post Postao/la filip13 » 15 maj 2018, 21:25

lumani je napisao/la:
filip13 je napisao/la:evo vidicemo hoće li sličan iuzgovor imati bogdanović jedan i drugi,jokić,bjelica,vučevič,batum,hezonja,marjanović,satoransky,markanen

Jokic,marjanovic,bjelica,hezonja svi valjda bili otkazali zadnji nastup.Ne znam koji je od njih free Agent :idea:

napisao sam slican izgovor,ne isti

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 15 maj 2018, 21:27

filip13 je napisao/la:
lumani je napisao/la:
filip13 je napisao/la:evo vidicemo hoće li sličan iuzgovor imati bogdanović jedan i drugi,jokić,bjelica,vučevič,batum,hezonja,marjanović,satoransky,markanen

Jokic,marjanovic,bjelica,hezonja svi valjda bili otkazali zadnji nastup.Ne znam koji je od njih free Agent :idea:

Pa nisu se bili odazvali prosli put.Svi ganjaju novac i jaci ugovor,jbg...

filip13

Post Postao/la filip13 » 15 maj 2018, 21:28

lumani je napisao/la:
filip13 je napisao/la:

Nije niko zavrsen..Napravio je sranje kod Haruna ,posle je bio Novi savez...

nije niko zavrsen,to ti je odgovor na pitanje kakvu je podrsku trebao djedovic imati nakon onoga sto je sasvim sam sve uradio????

filip13

Post Postao/la filip13 » 15 maj 2018, 21:30

lumani je napisao/la:
filip13 je napisao/la:
lumani je napisao/la:evo vidicemo hoće li sličan iuzgovor imati bogdanović jedan i drugi,jokić,bjelica,vučevič,batum,hezonja,marjanović,satoransky,markanen

Pa nisu se bili odazvali prosli put.Svi ganjaju novac i jaci ugovor,jbg...[/quote]

ko se i kad nije odazvao?

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 15 maj 2018, 21:31

Citaj sve na samo pocetak..Ali sta bi mi bez tebe.

filip13

Post Postao/la filip13 » 15 maj 2018, 21:33

lumani je napisao/la:Citaj sve na samo pocetak..Ali sta bi mi bez tebe.

a tek bez tebe

filip13

Post Postao/la filip13 » 15 maj 2018, 21:36

Najbolji bh. košarkaš Jusuf Nurkić najvjerovatnije će propustiti odlučujuće utakmice reprezentacije BiH u grupi E kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo naredne godine.
Naime, Nurkiću krajem juna istječe ugovor s Portland Trail Blazersima, o potpisivanju novog može pregovarati tek poslije 1. jula pa i nije realno očekivati da on bude u reprezentaciji u duelima protiv Francuske u Tuzli (29. juni) i na gostovanju Belgiji u Antverpenu (2. juli).

"Nemamo još uvijek zvaničnu potvrdu i u narednih nekoliko dana ćemo znati hoćemo li moći računati na Nurkića u odlučujućim utakmicama kvalifikacija. Pokušavamo stupiti u direktni kontakt s njim i utvrditi da li je to definitivno problem. Ukoliko je to razlog, smatram da je to njegov izbor i da mu to ne možemo osporiti. Njegov sljedeći ugovor u NBA ligi bit će višegodišnji i znam koliko je to bitan period za njega. Naravno, ako se sada ne odazove, nadamo se da ćemo u budućnosti moći računati na njega", rekao je direktor bh. košarkaške reprezentacije Siniša Kovačević za portal Klix.ba.

Nurkić bi krajem juna i početkom jula bio igrač bez ugovora, što postavlja problem osiguranja i drugih administrativnih prepreka.

"I ostali igrači koji se nalaze u istoj situaciji kao i Jusuf, izbjegavaju igrati, između ostalog, zbog eventualnih povreda, jer nisu pod osiguranjem. Kao direktor reprezentacije to u potpunosti razumijem. Međutim, očekujem i od njega da izađe u javnost i pojasni svoje razloge eventualnog neodazivanja selektoru Dušku Vujoševiću. Smatram da je to pošteno", kazao nam je Kovačević.

Podsjetimo, okupljanje košarkaške reprezentacije BiH je planirano polovinom juna u Sarajevu, a potom slijedi odlazak u Opatiju, gdje će naša selekcija igrati dva kontrolna meča protiv domaćina Hrvatske.

vidicemo hoce li se to i desiti

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 15 maj 2018, 21:36

filip13 je napisao/la:

a tek bez tebe

:mrgreen: ne bi imao skim voditi rasprave...ajde sada procitaj Gore sve
..

filip13

Post Postao/la filip13 » 15 maj 2018, 21:38

lumani je napisao/la:
filip13 je napisao/la:

a tek bez tebe

:mrgreen: ne bi imao skim voditi rasprave...ajde sada procitaj Gore sve
..

ne mozemo jedan bez drugog

procitao,cekam da mi odgovoris sta znaci nije niko zavrsen vezano za đedovića

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 15 maj 2018, 21:38

filip13 je napisao/la:Najbolji bh. košarkaš Jusuf Nurkić najvjerovatnije će propustiti odlučujuće utakmice reprezentacije BiH u grupi E kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo naredne godine.
Naime, Nurkiću krajem juna istječe ugovor s Portland Trail Blazersima, o potpisivanju novog može pregovarati tek poslije 1. jula pa i nije realno očekivati da on bude u reprezentaciji u duelima protiv Francuske u Tuzli (29. juni) i na gostovanju Belgiji u Antverpenu (2. juli).

"Nemamo još uvijek zvaničnu potvrdu i u narednih nekoliko dana ćemo znati hoćemo li moći računati na Nurkića u odlučujućim utakmicama kvalifikacija. Pokušavamo stupiti u direktni kontakt s njim i utvrditi da li je to definitivno problem. Ukoliko je to razlog, smatram da je to njegov izbor i da mu to ne možemo osporiti. Njegov sljedeći ugovor u NBA ligi bit će višegodišnji i znam koliko je to bitan period za njega. Naravno, ako se sada ne odazove, nadamo se da ćemo u budućnosti moći računati na njega", rekao je direktor bh. košarkaške reprezentacije Siniša Kovačević za portal Klix.ba.

Nurkić bi krajem juna i početkom jula bio igrač bez ugovora, što postavlja problem osiguranja i drugih administrativnih prepreka.

"I ostali igrači koji se nalaze u istoj situaciji kao i Jusuf, izbjegavaju igrati, između ostalog, zbog eventualnih povreda, jer nisu pod osiguranjem. Kao direktor reprezentacije to u potpunosti razumijem. Međutim, očekujem i od njega da izađe u javnost i pojasni svoje razloge eventualnog neodazivanja selektoru Dušku Vujoševiću. Smatram da je to pošteno", kazao nam je Kovačević.

Podsjetimo, okupljanje košarkaške reprezentacije BiH je planirano polovinom juna u Sarajevu, a potom slijedi odlazak u Opatiju, gdje će naša selekcija igrati dva kontrolna meča protiv domaćina Hrvatske.

Fino,da sam procitao u novinama ono Sto sam znao prije 3 dana. :eh:

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 15 maj 2018, 21:40

Dedovic se nije dobro informisao ,mislio je da moze igrati,a posto nije ispunio uslove,samo mu je savez mogao pomoci ili MR Pesic.

filip13

Post Postao/la filip13 » 15 maj 2018, 21:43

lumani je napisao/la:Dedovic se nije dobro informisao ,mislio je da moze igrati,a posto nije ispunio uslove,samo mu je savez mogao pomoci ili MR Pesic.
to svi znamo

pa sta ti znaci ono nije niko zavrsen na moje pitanje kakvu je podrsku trebao imati nakon sve ga sto je uradio?

filip13

Post Postao/la filip13 » 15 maj 2018, 21:45

lumani je napisao/la:
filip13 je napisao/la:Najbolji bh. košarkaš Jusuf Nurkić najvjerovatnije će propustiti odlučujuće utakmice reprezentacije BiH u grupi E kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo naredne godine.

Fino,da sam procitao u novinama ono Sto sam znao prije 3 dana. :eh:
objavljeno na portalu,ne u novinama,danas,danas kovacevic valjda dao izjavu,ti imas neke moci kad si prije tri dana znao sta ce kovacevic danas izjaviti

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 15 maj 2018, 21:49

filip13 je napisao/la:
lumani je napisao/la:Dedovic se nije dobro informisao ,mislio je da moze igrati,a posto nije ispunio uslove,samo mu je savez mogao pomoci ili MR Pesic.
to svi znamo

pa sta ti znaci ono nije niko zavrsen na moje pitanje kakvu je podrsku trebao imati nakon sve ga sto je uradio?

Pogrijesio je i ponavljam Po 7 x savez mu je trebao pomoci ..a ne znam sto ga sada ne zovu prosle su 3 godine.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 15 maj 2018, 21:51

Nemam moci,Ali znam zasto Juka nece igrati..Da skratim dobar moj jaran,je Jukin haver u US and A.

filip13

Post Postao/la filip13 » 15 maj 2018, 21:53

lumani je napisao/la:
filip13 je napisao/la:
to svi znamo

Pogrijesio je i ponavljam Po 7 x savez mu je trebao pomoci ..a ne znam sto ga sada ne zovu prosle su 3 godine.

pa zar nije trebao sam pokusati nesto uraditi,nije pitao savez kad se svojevoljno odrekao naseg pasosa?

sto se sam ne javi savezu i kaze da bi želio igrati za nas,da pokusam,mozda zato što ne želi??

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 15 maj 2018, 21:59

Nemam pojma.Ali kad vec trazimo strance,mozemo pitati i Nihada.

filip13

Post Postao/la filip13 » 15 maj 2018, 22:03

lumani je napisao/la:Nemam pojma.Ali kad vec trazimo strance,mozemo pitati i Nihada.
pa tako reci,nemas pojma

koji ce nam klinac neko ko nas je iz cista mira ali bas iz cista mira **** istovremeno tvrdeci da lazu i petljaju svi koji tvrde da nece moci igrati za nas,pa potom kad se ispostavilo da ne moze igrati optuzivao neke imaginarne osobe zbog toga sto ne moze igrati i na kraju je ocito da ne zeli igrati za nas nikako,treba nam neko takav,da se naguzimo da nam ga ubaci do balcaka,da mu se neko izvine mozda?

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 19 gostiju.