Imal kakav iz Centrale SDA kad je Efendić skonto da neće bit Premijer?Hendo je napisao/la:
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
A zato je moji kupuju ovih dana.Penaltiky je napisao/la: Kod onog blizu Sarme, ona Noisette.
@harden 27.3.19
Vidjela sam maloprije reklamu, u Robotu 3.5.tuzlak1987 je napisao/la:Imal gdje velike za 4, ona mala stane u oko. Smanjili su je u odnosu na prije 10 godina
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Taman imam 15 maraka do srijede, znam na sta idu
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Sad sam konto da su mi se ova ubistva desila u komsiluku.Dobro je pa nisam u sarajevu ovih dana lol
Jel 80g milka?
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Dvolitre Erstera lolSarmelino je napisao/la:Taman imam 15 maraka do srijede, znam na sta idu
Počasti me. Jedem hrenovke od pola marke, kišem krv. Sjajno.Penaltiky je napisao/la:Dvolitre Erstera lolSarmelino je napisao/la:Taman imam 15 maraka do srijede, znam na sta idu
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Dvolitre 1+1 gratis pred istek rokaSarmelino je napisao/la:Počasti me. Jedem hrenovke od pola marke, kišem krv. Sjajno.Penaltiky je napisao/la:Dvolitre Erstera lolSarmelino je napisao/la:Taman imam 15 maraka do srijede, znam na sta idu
- tuzlak1987
- Kontakt:
5 KM Sloboda, 2.5 bambucha, 4 KM bureci u Tusnju, 1 KM kospe. Jos ti ostane i za pivo u Ajsi.Sarmelino je napisao/la:Taman imam 15 maraka do srijede, znam na sta idu
tuzlak1987 je napisao/la:5 KM Sloboda, 2.5 bambucha, 4 KM bureci u Tusnju, 1 KM kospe. Jos ti ostane i za pivo u Ajsi.Sarmelino je napisao/la:Taman imam 15 maraka do srijede, znam na sta idu
Na kasi cenerPenaltiky je napisao/la:Kod onog blizu Sarme, ona Noisette.Aerials je napisao/la:U kojem ba, koja?Penaltiky je napisao/la:Milka marka u Bingu. What kind of sorcery is this?
@harden 27.3.19
https://www.bingotuzla.ba/2018/10/25/i- ... 8-10-2018/
Skrolaj
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
i dalje goat video
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Uzo čokoladu i dvije flaše vranca, 12,80.Osim13 je napisao/la: Na kasi cener
Nije loš ni spot pjesme Esperanze Gomez. Najveći klit Južne Amerike.
Zato ja rakiju derem.Penaltiky je napisao/la:Uzo čokoladu i dvije flaše vranca, 12,80.Osim13 je napisao/la: Na kasi cener
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
romantična noć sa djevojkom ili uz brazzers?Penaltiky je napisao/la: Uzo čokoladu i dvije flaše vranca, 12,80.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
ako se javim kasnije računaj brazzersharden je napisao/la:romantična noć sa djevojkom ili uz brazzers?Penaltiky je napisao/la: Uzo čokoladu i dvije flaše vranca, 12,80.
Ma derem sve ne biramSage je napisao/la:Zato ja rakiju derem.Penaltiky je napisao/la:Uzo čokoladu i dvije flaše vranca, 12,80.Osim13 je napisao/la: Na kasi cener
Nema cimera preko vikenda, taman za napit se da me neko finansira
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Jos da sad pokucas na vrata neke polovnjace bio bi u originalu ko McNulty iz the wireaPenaltiky je napisao/la:Uzo čokoladu i dvije flaše vranca, 12,80.Osim13 je napisao/la: Na kasi cener
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano