FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- invincible1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nakon skoro 100 igraca, nakon destak smjena trenera, nakon 10+ miliona, nakon 5 godina, nakon nekoliko sportskih direktora...upsjeli smo da osvojiom jedan kup.....
AFERIM UPRAVO !
Da jos dodam. Nije li nas vrli predsjednik rekao da je licno doveo zaimovica eto sad i imas konkretan primjer njegovoz neznanja na djelu...
AFERIM UPRAVO !
Da jos dodam. Nije li nas vrli predsjednik rekao da je licno doveo zaimovica eto sad i imas konkretan primjer njegovoz neznanja na djelu...
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 29 okt 2018, 01:01, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
Darko Nestorović nas dobije Allahu
+1 treba im uletit na trening polimit im noge majku im Yebem majcinu ... Picke prodane sve do jednog treba otjerati i zebu s njima jer i Zeba gdje je god igro bio je kolovodja neka i njega preispitaju i on zna mnogo ... Za ovo veceras i za svu bruku u sramotu svi trebaju odgovarati,čitava struktura kluba od uprave,igrača do stručnog štaba bez ijednog izuzetka..Svi Trebaju da snose posljedice nema izuzetka svi Neka podnesu ostavku ... Miske il Amara vrati kako znas i umijes koji ti je spas il podnesite svi ostavkee... Poruka igracima Picke prodane ofucane stidite se dresa kojeg nosite neka vam je na casti za sve ovo do sad sto su uradii, blagi, veca, zec, Bogi, zaime mrss i svetinje picketine one jedne obicne... Igrajte Picke !!plavousrcu je napisao/la:Bojkotuju, igraju za kladionice, smjenjuju trenere. Bagra jedna, treba im noge polomiti a prije toga suspendovati devetoricu.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- MocMahale444
- plavousrcu
- Kontakt:
Prenijelo brata Neymara
.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Adis Oprasic clan upravnog odbora. Ne znam da li se smijao ili plakao, sjebase nas pitari iznutra - Prvo Cenan pa sad ovaj poltron, majku im **** svima. I onda se mi cudimo, muda svoja pojedosmo sto, kako, zasto.. jos jedan kiks i najgora sezona u 2 decenije na domacem terenu.
Dabogda im svima za lijekova trebalo.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
ma kakav upravni odbor, pitaju se ko ja i ti, sve sami klimaci glavomkerimatomic1921 je napisao/la:Adis Oprasic clan upravnog odbora. Ne znam da li se smijao ili plakao, sjebase nas pitari iznutra - Prvo Cenan pa sad ovaj poltron, majku im **** svima. I onda se mi cudimo, muda svoja pojedosmo sto, kako, zasto.. jos jedan kiks i najgora sezona u 2 decenije na domacem terenu.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Problem je ocigledno dublje prirode. Ne volim price o klanovima unutar kluba, uvijek mi lice na nek teorije zavjere ali moramo razmisliti malo i o toj mogucnosti. Odovica ne krivim, tacno se na covjeku vidi da postoje struje u klubu koje rade po svom i za svoj interes. Smjena trenera nam nece apsolutno nista donijeti. Kratkorocno ce to biti dobro. Nanizat cemo par pobjeda ali nikakav iskorak necemo napraviti dok kancer unutar kluba ne bude odstranjen. Ko je dio te ekipe? Stvarno nemam pojma. Ali je taj klan ocigledno blokirao rad Krcmarevica, Kostica, Adzema i sada Odovica. Nadzivio sve njih tako sto je u trenera prst bio usmjeren. Valjda nas i ovaj put nece tako zajebati.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- plavousrcu
- Kontakt:
A Marsovci se upravo iskrcavaju na Zemlju.Rooney88 je napisao/la:Problem je ocigledno dublje prirode. Ne volim price o klanovima unutar kluba, uvijek mi lice na nek teorije zavjere ali moramo razmisliti malo i o toj mogucnosti. Odovica ne krivim, tacno se na covjeku vidi da postoje struje u klubu koje rade po svom i za svoj interes. Smjena trenera nam nece apsolutno nista donijeti. Kratkorocno ce to biti dobro. Nanizat cemo par pobjeda ali nikakav iskorak necemo napraviti dok kancer unutar kluba ne bude odstranjen. Ko je dio te ekipe? Stvarno nemam pojma. Ali je taj klan ocigledno blokirao rad Krcmarevica, Kostica, Adzema i sada Odovica. Nadzivio sve njih tako sto je u trenera prst bio usmjeren. Valjda nas i ovaj put nece tako zajebati.
Izbrisati svaki trag da su ove generacije od prije 3 godine do danas ikad igrali u Želji, nikad mi se više nisu gadili naši igrači nego u tom periodu. Nikad veće ljige, karakterne nule, djukele nisu igrali u Želji nego u navedenom periodu. A i poserem se na onog ko ih je dovodio.
Gledaj onog METUZALEMA JADRANKA kod gola1921ba je napisao/la:Izvještaj
Pa zbog koga Bakrač na klupi sjedi
Ima li kakve reakcije upravnog odbora,direktora,kurca palca?
Ostani u Grčkoj Allha ti!
Ostani u Grčkoj Allha ti!
💩💩
Sve ce proci samo ostaju Zeljo i mi.To je najbitnije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
'nas' je sve manje.Alipasino je napisao/la:Sve ce proci samo ostaju Zeljo i mi.To je najbitnije.
Ovakvim načinom ostaće samo ime Željo.
💩💩
Citavo drugo poluvrijeme nema nista. Ocigledno da je postojao neki problem, nije da su znali na pocetku drugog poluvremena da cemo izgubiti.Virtu4l je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/zakazala-i ... 631/294979
Ovi ponovo jedva dočekali.
Da od 85' nema nista napisano onda bi i shvatio, ali ovako se jasno vidi da je tekst zlonamjeran.