Javi se Husrefe, znamo da si ti.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vidi Mortema kako je iskusno najavi, lafo "možda bude", odjednom dogovorena tekma.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Moja inicijativa je prošla.skoroalen je napisao/la:Vidi Mortema kako je iskusno najavi, lafo "možda bude", odjednom dogovorena tekma.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
belosevic28
- Kontakt:
Jel me yebu rezultati ili Krste nije ni na klupi veceras?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Majkl vrati sebelosevic28 je napisao/la:Mozda je Hadzija otisao prodati kojeg akademca Ajaxu
Joj jes bezze kad nema insajderskih, mahalskih, nagadjanja...hahah Mislim to je dokaz da smo ozbiljni, s druge strane forumski puk nema o cemu palamuditi
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Mislim da je Krste na klupi , proslu je usao u 76 min. i imao dres sa br.19 , tako da je u sastavu. radi njega gledam , a ne gledam Njemacku ili rijaliti soubelosevic28 je napisao/la:Jel me yebu rezultati ili Krste nije ni na klupi veceras?
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
belosevic28
- Kontakt:
Moguce. Mada meni pokazuje da je na klupi Darko Velkovski. Hajd znaj..Samozdravlje je napisao/la:Mislim da je Krste na klupi , proslu je usao u 76 min. i imao dres sa br.19 , tako da je u sastavu. radi njega gledam , a ne gledam Njemacku ili rijaliti soubelosevic28 je napisao/la:Jel me yebu rezultati ili Krste nije ni na klupi veceras?![]()
Isti bug je bio i na utakmici prije par dana, stavili su Darko Velkoski umjesto Krste. Vjerovatno je opet to u pitanju.belosevic28 je napisao/la:Moguce. Mada meni pokazuje da je na klupi Darko Velkovski. Hajd znaj..Samozdravlje je napisao/la:Mislim da je Krste na klupi , proslu je usao u 76 min. i imao dres sa br.19 , tako da je u sastavu. radi njega gledam , a ne gledam Njemacku ili rijaliti soubelosevic28 je napisao/la:Jel me yebu rezultati ili Krste nije ni na klupi veceras?![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
belosevic28
- Kontakt:
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Kaze spiker inace Makedonac:Usao Velkoski ,koji igra u odlicnoj formi u FKS.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Evo raduje se 4:0 .Samozdravlje je napisao/la:Samo sto ne udje , najavljen ,ceka se prekid. Ulazi kapiten, napadac FKS.
Kaze spiker inace Makedonac:Usao Velkoski ,koji igra u odlicnoj formi u FKS.
Šuška se o velikom remontu u struci, al na kraju sezone, bez obzira na rezultat. Ako mene lažu, lažem i ja vas. Navodno se već radi na tome.
-
belosevic28
- Kontakt:
Sta mislite o njemu? Dovesti na ljeto... Mlad je on, a prosao je stosta toga. Ima potencijala.
https://www.transfermarkt.com/seid-behr ... ler/348297
Broju, tko nas preuzima, moze i na PP...
kaze lik koji odkad je dosao nije pozitivne napisao o timu i strucnom stabu, koji pljuje kad god ima priliku, tako da suplju bacaj nedje drugobrojjedan je napisao/la:Šuška se o velikom remontu u struci, al na kraju sezone, bez obzira na rezultat. Ako mene lažu, lažem i ja vas. Navodno se već radi na tome.
dundee je napisao/la:kaze lik koji odkad je dosao nije pozitivne napisao o timu i strucnom stabu, koji pljuje kad god ima priliku, tako da suplju bacaj nedje drugobrojjedan je napisao/la:Šuška se o velikom remontu u struci, al na kraju sezone, bez obzira na rezultat. Ako mene lažu, lažem i ja vas. Navodno se već radi na tome.
Budite oprezni sa ovakvim postovima,ne lijepite se odmah.
Imamo finu atmosferu i u ekipi i na forumu (konacno),nemojmo dozvoliti da nas neki neprovjeren (necu reci nedobronamjeran) post odvede u neku tesku raspravu i nagađanja.
Imamo finu atmosferu i u ekipi i na forumu (konacno),nemojmo dozvoliti da nas neki neprovjeren (necu reci nedobronamjeran) post odvede u neku tesku raspravu i nagađanja.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ovo je sarkazam, barem se meni čini.
Nema više mahalskih.. Iako se bude znalo o nekom igraču, to će sigurno biti pred sami završetak nekog transfera. Hvala bogu da je tako, kad se sjetim prethodnih godina, znao si u novembru ko će doći u januaru.
Nema više mahalskih.. Iako se bude znalo o nekom igraču, to će sigurno biti pred sami završetak nekog transfera. Hvala bogu da je tako, kad se sjetim prethodnih godina, znao si u novembru ko će doći u januaru.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Meni Brandao i Ovčina od trenutne ekipe Veleža najviše odskaču.belosevic28 je napisao/la:Sta mislite o njemu? Dovesti na ljeto... Mlad je on, a prosao je stosta toga. Ima potencijala.
Mislim da su i jedan i drugi u dobroj formi i odlicno odradjuju svoj posao. Ja ih nebi dirao samo iz razloga sto nam se ukazala prilika za titulu (a mozda i duplu krunu). Druga stvar je ta kupovina; Znas da nasi ne daju lovu za pojacanja i dovesce nekog samo pod ako je besplatan. To im je trenutno najveca mahana i nadam se da ce se i to uskoro promjeniti. SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!Samozdravlje je napisao/la:Sa ima Pasa? Sta ti mislis o Rahmanovicu i Adukoru.Ja kontam ,ako nece da produze jednog bih prodao i za te pare potpisao nekog slicnih kvaliteta. Recimo Rahmana prodas kupis nekog ala Slobo Milanovic(jeste da je usao u 27 god.),a jos bolje nekog mladjeg na 2 god. ugovor.Jeste Rahmanovic dobar,ali nije da nema slicnih.Molim tvoje strucno misljenje.alenpitar je napisao/la:Selam brateSamozdravlje je napisao/la: Selam @**** (rebus ?)
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-
belosevic28
- Kontakt:
Brandao stranac jbg. Ovcina bara bara sa Behramom, mada Behram meni ima vise slifa. NezzBeton je napisao/la:Meni Brandao i Ovčina od trenutne ekipe Veleža najviše odskaču.belosevic28 je napisao/la:Sta mislite o njemu? Dovesti na ljeto... Mlad je on, a prosao je stosta toga. Ima potencijala.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Hadzic na wyscout forumu u Amsterdamu ispred kluba. Iz regije su tamo jos Cz, Hajduk, Dinamo... te mnogi europeki velikani..
Sabrine mi moje!
Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 14 gostiju.