NK TOŠK Tešanj

Moderator/ica: GracanicaAA

ImbecilniLudak
Kontakt:

Re: NK TOŠK Tešanj

Post Postao/la ImbecilniLudak » 24 nov 2018, 14:16

plavobijeliii je napisao/la:
Tesanj1975 je napisao/la:Proljetni raspored je veoma tezak. Bodovna razlika izmedju recimo nas i neke ekipe koja je 12-13 je vrlo mala i jedan kiks moze dosta stvari okrenuti. A svi znamo kakvih rezultata bude u proljece
Gori svima, a mi 6.na tabeli. Svi ispod petog mjesta se onda bore za opstanak. Imam finu zalihu, ne treba panicarit ali treba biti na oprezu. Mada i ako dodje u pitanje opstanak, a neće, "jaki" smo.
Realno,Toškove utakmice u drugom dijelu sezone nikada nisi moga odgledati bez srkleta. Uvijek je bilo da smo više u belaju nego u tamo nekoj srednjoj ok poziciji. I molim Boga da Krupa danas zijani od Želje,samo da ispadne hehehe a tesko,evo gaze Želju 1-0 :crazy:
“Don’t believe everything you hear. Real eyes, Realize, Real lies.”

Udarnik1927
Kontakt:

Post Postao/la Udarnik1927 » 24 nov 2018, 21:52

ImbecilniLudak je napisao/la:
Tesanj1975 je napisao/la:Proljetni raspored je veoma tezak. Bodovna razlika izmedju recimo nas i neke ekipe koja je 12-13 je vrlo mala i jedan kiks moze dosta stvari okrenuti. A svi znamo kakvih rezultata bude u proljece
Gori svima, a mi 6.na tabeli. Svi ispod petog mjesta se onda bore za opstanak. Imam finu zalihu, ne treba panicarit ali treba biti na oprezu. Mada i ako dodje u pitanje opstanak, a neće, "jaki" smo.
Realno,Toškove utakmice u drugom dijelu sezone nikada nisi moga odgledati bez srkleta. Uvijek je bilo da smo više u belaju nego u tamo nekoj srednjoj ok poziciji. I molim Boga da Krupa danas zijani od Želje,samo da ispadne hehehe a tesko,evo gaze Želju 1-0 :crazy:
Nije se trebalo desiti da se sa ovim igrackim kadrom razmislja o borbi za opstanak. Ne mogu vjerovati da neko moze reci da je Rastoka odigrao i jednu dobru utakmicu, postigao gol bratstvu iz penala te onaj jedan kada ga je lopta pogodila u ledja. Mrguda protiv Metallegea na tribinama sjedi mahmuran, pusi, a onda za 6 dana igra protiv novog travnika. Dizdar presebican u zadnje vrijeme, Kalesic zadnju dobru utakmicu odigrao prije dva mjeseca. Igra nije toliko dobra koliko rezultati govore i realno uvijek smo kod kuce sudije imali na svojoj strani, bez toga bi neki rezultati bili drugaciji. Ne mogu vjerovati da podrzavate trenera nakon onakvog ponasanja u Novom Travniku. Svi mi znamo sta je problem u klubu, samo to tzv. kimaci glavom koji se samo lizaju uz clanove uprave (sada uz Madija i Mrgudu kao sto su nekad uz Sarana a sada ga ko fol ismijavaju) nece priznati.

Tesanj1975
Kontakt:

Post Postao/la Tesanj1975 » 24 nov 2018, 22:03

Rastoka protiv Metalegea jedan of najboljih. Covjek je dok nije zamijenjen preorao teren. To sto se Toskova igra svodj na nabijamje lopte na Macea koji ce je spustit nekom nije kriv Rastoka.

Udarnik1927
Kontakt:

Post Postao/la Udarnik1927 » 24 nov 2018, 22:19

Tesanj1975 je napisao/la:Rastoka protiv Metalegea jedan of najboljih. Covjek je dok nije zamijenjen preorao teren. To sto se Toskova igra svodj na nabijamje lopte na Macea koji ce je spustit nekom nije kriv Rastoka.
Ne mozes prijatelju za igraca koji te do sada kostao 10k maraka, postigao dva slucajna gola reci da je jedan od najboljih. Konkretno u toj utakmici jedino zapazeno imao sut koji je pogodio stativu. Nije on bocni igrac da mu brojis oduzete lopte. On je krilni igrac, koji je doveden kao zvucno pojacanje, uz Serifa najvece. A u toj utakmici protiv Metallegea ni gola ni asistencije. Ili kad kazete odigrao dobro protv Bosne u Visokom (izjaviti da je krilni napadac odigrao dobro u utakmici u kojoj si izgubio od fenjerasa i NISI POSTIGAO gol je jednaka izjavi da je Zemlja ravna ploča). To sto treneru igraci diriguju taktiku samo govori o strucnosti i autoritetu tog 'trenera' (jos jedan primjer je kada je na pocetku sezone imao tri vrhunska stopera (Vlado, Serif i Papaz), ali ih nije smio stavljati zajedno jer mu je pobogu Papaz rekao da ne zeli tako). Time smo samo dobili ocajnog Serifa koji je tusio Kitana u veznom redu.

plavobijeliii
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeliii » 24 nov 2018, 23:50

Udarnik1927 je napisao/la:
Tesanj1975 je napisao/la:Rastoka protiv Metalegea jedan of najboljih. Covjek je dok nije zamijenjen preorao teren. To sto se Toskova igra svodj na nabijamje lopte na Macea koji ce je spustit nekom nije kriv Rastoka.
Ne mozes prijatelju za igraca koji te do sada kostao 10k maraka, postigao dva slucajna gola reci da je jedan od najboljih. Konkretno u toj utakmici jedino zapazeno imao sut koji je pogodio stativu. Nije on bocni igrac da mu brojis oduzete lopte. On je krilni igrac, koji je doveden kao zvucno pojacanje, uz Serifa najvece. A u toj utakmici protiv Metallegea ni gola ni asistencije. Ili kad kazete odigrao dobro protv Bosne u Visokom (izjaviti da je krilni napadac odigrao dobro u utakmici u kojoj si izgubio od fenjerasa i NISI POSTIGAO gol je jednaka izjavi da je Zemlja ravna ploča). To sto treneru igraci diriguju taktiku samo govori o strucnosti i autoritetu tog 'trenera' (jos jedan primjer je kada je na pocetku sezone imao tri vrhunska stopera (Vlado, Serif i Papaz), ali ih nije smio stavljati zajedno jer mu je pobogu Papaz rekao da ne zeli tako). Time smo samo dobili ocajnog Serifa koji je tusio Kitana u veznom redu.
Jesi li bio u Vitezu i gledao Marinka? Dvijr asistencije, takodjer jedan od boljih. Za Dinu D. i Kalesica se slazem. Kitanovic na pocetku 0, i iz kola u kolo se dizao.
Najgora karika TOSK-a slobodno mogu reći jr Asim Bosnjak, koji je katastrofalan ovu polesezonu, ali ovu!
Ne branim trenera za ponasanje, ali i ja bi tako postupio na povike s tribina, a taj doticni se kasnije i izvinuo i Ajdinu i igracima na upravnom odboru, te napustio UO.
I mislim da nam se BlueSEVER vratio pod krinkom @udarnik1927

plavobijeliii
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeliii » 25 nov 2018, 11:18

BlueSEVER je napisao/la:Lose mislis...ja sam svoje rekao a vi zivite u mraku i samo sutite. PS Ajdin se izvinjava, ali ne javno vec sms-ovima onom momku koji je objavio.
Ko god misli kontra vas on je BlueSEVER, presmjesni ste.
Pitaju iz Leda za tebe :guz:

Udarnik1927
Kontakt:

Post Postao/la Udarnik1927 » 25 nov 2018, 11:40

Jesi li bio u Vitezu i gledao Marinka? Dvijr asistencije, takodjer jedan od boljih. Za Dinu D. i Kalesica se slazem. Kitanovic na pocetku 0, i iz kola u kolo se dizao.
Najgora karika TOSK-a slobodno mogu reći jr Asim Bosnjak, koji je katastrofalan ovu polesezonu, ali ovu!
Ne branim trenera za ponasanje, ali i ja bi tako postupio na povike s tribina, a taj doticni se kasnije i izvinuo i Ajdinu i igracima na upravnom odboru, te napustio UO.
I mislim da nam se BlueSEVER vratio pod krinkom @udarnik1927
Jesam prijatelju gledao, ali za 5k na ruke i mjesecnu platu diplomiranog inzenjera morao je mnogo vise. Najslabija karika ove sezone je kompletna odbrana toska, koja je u utakmicama koje smo izgubili izgledala smijesno, i golman i stoperi i bocni igraci, nabojli primjer za to su ti 3 napravljena penala koprivice, primljeni golovi u visokom, bihacu, kaknju, novom travniku, gradaccu, ali i trener koji je koristio marsela kao sidrasa a rasirio mu krila te momak i kad primi loptu nema kome da je vrati ili doda jer su svi od njega 40 m udaljeni. Prozivas ovdje ovog bluesevera a mi smo samo realni, kad valja kazem da valja, kad je valja ja cu reci taman da mi otac vodi to sve, dok ti npr ne izlazis iz mrgudinog supqa.

Tesanj1975
Kontakt:

Post Postao/la Tesanj1975 » 25 nov 2018, 12:18

Ne branim Rastoku niti bilo kojeg drugog igraca. Tosk je iznad njih sviju. Svi znamo kako smo i uz koju muku dobili utakmice u Tesnju. Golman katastrofa. Odbrana takodje. Vezni red ? Jedino Kitanovic nesto sto je pokazao zadnjih par utakmica. Igre jednostavno nema. Discipline takodje. Trener je taj koji to mora sve postaviti na svoje mjesto. Na zalost izgleda da ne moze.

atomac123
Kontakt:

Post Postao/la atomac123 » 25 nov 2018, 12:23

BlueSEVER nije ovdje omrazen jer je protiv Mrgude pricao, i ja se cak slazem sa nekim njegovim konstatacijama, covjek je omrazen jer je priznao da nije iz Tesnja i da nije nas navijac. Navijac lopovskog Olimpika nema sta ovdje trazit, svoje stvari cemo mi rjesavat izmedju sebe.
TŽV!

plavobijeliii
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeliii » 25 nov 2018, 12:29

Pajdo moj zaboli me kita sto ti mislis da se ja nekome uvlačim haha apsolutno nikakav kontakt s Ajdinom nemam, niti bilo kakav licni interes da bi se uvlacio kako vi kazete. Komentarisite sta hocete ko vas je be, ja s budalama poput Melke necu vise da pisem, roba vjerovatno losa u Tesnju. Melka nije kriticar nego dezurni pljuvator. Najbolj je sve otjerat, ja bih tako, i Ajdina i igrace.
A da ti i ovo kazem pajduro moja, doticni kojeg pljujete da je otisao na ovaj nacin kako su mnog zamisljali, TOSK bi bio ono sto je sada visocka Bosna ;)
Kada ne bude rezultata neka ode il nek dobije otkaz, ovako serete po momku otkako ste aktivni na forumu.
Kritikujem i ja, i treba kritikovat, al pazite da svojim pretjeranim pametovanjem i neosnovanim sumnjama o prodajama utakmice ne otjerate Edina i ostalu co. Tad vas nece bit ni na forumu ni na tribini ;)

plavobijeliii
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeliii » 25 nov 2018, 12:31

atomac123 je napisao/la:BlueSEVER nije ovdje omrazen jer je protiv Mrgude pricao, i ja se cak slazem sa nekim njegovim konstatacijama, covjek je omrazen jer je priznao da nije iz Tesnja i da nije nas navijac. Navijac lopovskog Olimpika nema sta ovdje trazit, svoje stvari cemo mi rjesavat izmedju sebe.
Momak je iz Raduse, ne moze neko iz Sa znati ko gdje stoji na tribini i znati svaku psovku upućenu sudijama/igračima od strane pojedinih koje je i imenovao u jednom od postova.

Udarnik1927
Kontakt:

Post Postao/la Udarnik1927 » 25 nov 2018, 13:55

Pa eto pokazao ti je da nije strucan i sposoban izvuci najbolje od igraca i ove ekipe, a mislim da nije smio uraditi ono u novom travniku pod svaku cijenu i ako ima i malo obraza trebao je makar se javno izvinuti i cak odstupiti sa pozicije. A vala ne treba niko da ucjenjuje tosk nije privatni klub da ga mrguda ili madi ucjenjuju svojim novcem i odlascima, toska je bilo prije i mrgude i madija. Licno nisam protiv ni jednog od pomenutih ali ako trener nije zadovoljio smatram da ga treba mijenjati.

ImbecilniLudak
Kontakt:

Post Postao/la ImbecilniLudak » 25 nov 2018, 14:04

Udarnik1927 je napisao/la:Pa eto pokazao ti je da nije strucan i sposoban izvuci najbolje od igraca i ove ekipe, a mislim da nije smio uraditi ono u novom travniku pod svaku cijenu i ako ima i malo obraza trebao je makar se javno izvinuti i cak odstupiti sa pozicije. A vala ne treba niko da ucjenjuje tosk nije privatni klub da ga mrguda ili madi ucjenjuju svojim novcem i odlascima, toska je bilo prije i mrgude i madija. Licno nisam protiv ni jednog od pomenutih ali ako trener nije zadovoljio smatram da ga treba mijenjati.
Činjenica je da Ajdin ne drži sve konce u rukama što se ekipe tiče,bar nije držao u prvom dijelu sezone,ali možda se to promijeni. Nadam se da su svjesni svojih grešaka i da će se to ispraviti. Uvijek ću se vraćati na te svađe igrača za vrijeme utakmica što definitivno nije normalno i ponižavajuće za klub sa tradicijom.

plavobijeliii
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeliii » 25 nov 2018, 14:05

Udarnik1927 je napisao/la:Pa eto pokazao ti je da nije strucan i sposoban izvuci najbolje od igraca i ove ekipe, a mislim da nije smio uraditi ono u novom travniku pod svaku cijenu i ako ima i malo obraza trebao je makar se javno izvinuti i cak odstupiti sa pozicije. A vala ne treba niko da ucjenjuje tosk nije privatni klub da ga mrguda ili madi ucjenjuju svojim novcem i odlascima, toska je bilo prije i mrgude i madija. Licno nisam protiv ni jednog od pomenutih ali ako trener nije zadovoljio smatram da ga treba mijenjati.
A de brate kako nije zadovoljio svega ti na svetu najmilijeg? Postavljeno mu od 5. do 8. mjesta a mi na 6.? Ne razumijem vas. Ne ucjenjuje niko, samo je to cinjenica, kao i to da kad Edin ode, nema vise ovakvog TOSK-a ( financijski stabilnog ). TOSK je bio prije i bit ce, sa ili bez Edina i pojedinih, ali ljudi su tu, daju svoje pare i trose svoje vrijeme, rade dobar posao, i treba to podrzat a ne samo pljuvati.
I ja smatram ako trener nije zadovoljio da treba ici, ali Ajdin je uslove ovog UO ispunio, tako da je bespotrebna dalja diskusija o tome.
de malo pozitive unesite, sta vam je vise, sta bi bilo da smo ne daj Boze u donjem dijelu tabele. Bit ce bolje u iducoj polusezoni.

Udarnik1927
Kontakt:

Post Postao/la Udarnik1927 » 25 nov 2018, 14:40

Sa 6 bodova protiv bosne i novog travnika bi bio zadovoljan jer bi bili daleko od zone ispadanja. Ovako nisam jer je to trebalo mnogo bolje s ovim igrackim kadrom. Pogledaj raspored iducu polusezonu. Znas sta se u ovoj ligi moze desiti te da niko nije siguran.

ImbecilniLudak
Kontakt:

Post Postao/la ImbecilniLudak » 25 nov 2018, 14:55

Udarnik1927 je napisao/la:Sa 6 bodova protiv bosne i novog travnika bi bio zadovoljan jer bi bili daleko od zone ispadanja. Ovako nisam jer je to trebalo mnogo bolje s ovim igrackim kadrom. Pogledaj raspored iducu polusezonu. Znas sta se u ovoj ligi moze desiti te da niko nije siguran.
Utakmica u Visokom i ova poslednja u Novom Travniku se ne mogu porediti iz prostog razloga što je Tošk u Visokom recimo koliko toliko dominirao i stvarao prilike. Oni koji su gledali tekmu sjetit će se da nas u toj tekmi sreća jednostavno nije pogurala. Dok na utakmici u Travniku nije bilo tako jer je tim jednostavno podbacio.

P.S. Sretan praznik :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

plavobijeliii
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeliii » 25 nov 2018, 14:58

Udarnik1927 je napisao/la:Sa 6 bodova protiv bosne i novog travnika bi bio zadovoljan jer bi bili daleko od zone ispadanja. Ovako nisam jer je to trebalo mnogo bolje s ovim igrackim kadrom. Pogledaj raspored iducu polusezonu. Znas sta se u ovoj ligi moze desiti te da niko nije siguran.
Protiv Bosne nedostatak sportske srece realno, pojeli smo ih. A Novi Travnik je ljaga svakako na sve ovo ali ponavljam opet da je to nase licno i nismo mi ti koji postavljamo ciljeve. Nas kao navijace boli svaki poraz , bila to Bosna ili Velez, svejedno.
Nismo sigurni 100%, ali opet masa stvari se mora poklopiti da bi mi nekim cudom ispali.opušteno, uz dobra pojačanja a vjerujem da ce ih biti, nema brige. A ako zaskripi, pogurat ćemo opet mada do toga nece doci.
Novi smo u ligi, cijela ekipa nova, mora se sve to uklopiti. Pa sjetite se Veleza prosle godine kako su imali oscijalcije u rezultatima, ista situacija ko u nas bila sa rezultatima, trenera htjeli mijenjati kao i mi,navijaci nezadovoljni, ali opet strpljenje im se isplatilo i isli mic po mic. Ima i u nas jos posla, zato polahko, ne moze preko noci.

Udarnik1927
Kontakt:

Post Postao/la Udarnik1927 » 25 nov 2018, 15:51

Utakmica u Visokom i ova poslednja u Novom Travniku se ne mogu porediti iz prostog razloga što je Tošk u Visokom recimo koliko toliko dominirao i stvarao prilike. Oni koji su gledali tekmu sjetit će se da nas u toj tekmi sreća jednostavno nije pogurala. Dok na utakmici u Travniku nije bilo tako jer je tim jednostavno podbacio.

P.S. Sretan praznik :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
TOSK u Visokom dominirao? Jest al sezonu prije ove. Pa napravili smo penal u prvoj minuti, koji je Bosnjak odbranio. Do 10. minute Bosna imala jos 2 stopostotne prilike. TOSK jedino sto je uradio je pogodjena precka i stativa po jednom. Govorimo o ekipi koja je u 15 kola postigla 7 golova. Koja je uz nas i nekako zvijezdu, dobila samo jos taj mrtvi novi travnik. U kojoj igraju djeca cija su ukupna primanja bar 4x manja nego Toskovih igraca. Ko je kriv sto Bayern nije pobjedio juce, jel se i oni mogu izvuci na to da su dominirali?
Pogledaj malo raspored iducu polusezonu, velike su sanse da sa strane ne doneses ni boda, i eto ti problema.

plavobijeliii
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeliii » 25 nov 2018, 16:02

Jeste, bio bolji 10x od Bosne.
Dobij sve kuci na proljece i ne treba ti ni bod sa strane, a daleko od toga da necemo donijet nista.

ImbecilniLudak
Kontakt:

Post Postao/la ImbecilniLudak » 25 nov 2018, 16:05

TOSK u Visokom dominirao? Jest al sezonu prije ove. Pa napravili smo penal u prvoj minuti, koji je Bosnjak odbranio. Do 10. minute Bosna imala jos 2 stopostotne prilike. TOSK jedino sto je uradio je pogodjena precka i stativa po jednom. Govorimo o ekipi koja je u 15 kola postigla 7 golova. Koja je uz nas i nekako zvijezdu, dobila samo jos taj mrtvi novi travnik. U kojoj igraju djeca cija su ukupna primanja bar 4x manja nego Toskovih igraca. Ko je kriv sto Bayern nije pobjedio juce, jel se i oni mogu izvuci na to da su dominirali?
Pogledaj malo raspored iducu polusezonu, velike su sanse da sa strane ne doneses ni boda, i eto ti problema.
Za razliku od utakmice u N. Travniku u Visokom je bila kolika tolika dominacija i to je činjenica. hahaha ne Možeš porediti našu Premijer Ligu sa Njemackom tamo nekom regionalnom ligom,a porediš Tošk i Bajern :stop: Raspored jeste težak,ali ne treba te bodove unapred otpisivati,po nekoj tvojoj logici mi smo već ispali. Dug je period do drugog dijela sezone,sve će se to složiti i biti taman.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.