Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderator/ica: insider
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Je li moze kad mi dodje poruka na viber da pise samo ko je poslao a da ne prikazuje sadržaj dok ne otvorim poruku ?
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Može.jasmin10 je napisao/la:Je li moze kad mi dodje poruka na viber da pise samo ko je poslao a da ne prikazuje sadržaj dok ne otvorim poruku ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Hvala.bombaysaphire je napisao/la:Može.jasmin10 je napisao/la:Je li moze kad mi dodje poruka na viber da pise samo ko je poslao a da ne prikazuje sadržaj dok ne otvorim poruku ?
Kako druze ?
Ako mislis na zaslonu dok je mob zakljucan, trebalo bi ti ponuditi kad postavljas neku od zastita zaslona. Dok, ako mislis kad je mob vec otkljucan i koristis ga (ako to uopste i postoji), trebalo bi se moci napraviti u postavkama vibera (dole pod obavijesti).jasmin10 je napisao/la: Kako druze ?
Nastimao sam da nema dok je zaključan. Ali ovo dok je otključan me nervira. Uredu je da pise ko salje poruku ali me zivcira sto pokazuje sadržaj poruke.Federer17 je napisao/la:Ako mislis na zaslonu dok je mob zakljucan, trebalo bi ti ponuditi kad postavljas neku od zastita zaslona. Dok, ako mislis kad je mob vec otkljucan i koristis ga (ako to uopste i postoji), trebalo bi se moci napraviti u postavkama vibera (dole pod obavijesti).jasmin10 je napisao/la: Kako druze ?
Edit, evo nastimao sam.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Kako ?jasmin10 je napisao/la:Nastimao sam da nema dok je zaključan. Ali ovo dok je otključan me nervira. Uredu je da pise ko salje poruku ali me zivcira sto pokazuje sadržaj poruke.Federer17 je napisao/la:Ako mislis na zaslonu dok je mob zakljucan, trebalo bi ti ponuditi kad postavljas neku od zastita zaslona. Dok, ako mislis kad je mob vec otkljucan i koristis ga (ako to uopste i postoji), trebalo bi se moci napraviti u postavkama vibera (dole pod obavijesti).jasmin10 je napisao/la: Kako druze ?
Edit, evo nastimao sam.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Otvoris chat sa kontaktom za koji hoces to nastimat, otvoris onaj desni meni (povuces chat lijevo) i ukljucis smart notifications.bombaysaphire je napisao/la:Kako ?jasmin10 je napisao/la:Nastimao sam da nema dok je zaključan. Ali ovo dok je otključan me nervira. Uredu je da pise ko salje poruku ali me zivcira sto pokazuje sadržaj poruke.Federer17 je napisao/la:
Ako mislis na zaslonu dok je mob zakljucan, trebalo bi ti ponuditi kad postavljas neku od zastita zaslona. Dok, ako mislis kad je mob vec otkljucan i koristis ga (ako to uopste i postoji), trebalo bi se moci napraviti u postavkama vibera (dole pod obavijesti).
Edit, evo nastimao sam.
Nisam siguran, ali mislim da kad dobijes jednu poruku ono je prikaze na notifikaciji, ali za 2 ili vise poruka pise "You have new messages from xy"
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Meni kad dođe jedna poruka , a i više njih samo piše ko je poslao , ne piše sadržaj.
Et onda super
Ne koristim tu opciju pa nezz
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Kupio sam J6, lijep mobitel sve, samo eto nisam znao da nema indikatore za obavijesti. Pa mi to za sad smeta jedino, al ovo ostalo frcera baš dobromandraX je napisao/la:J6 2018.Civa je napisao/la:Samsung J6 2018 ili J7 2017?
Neka mišljenja, preporuke?
Mlađi godinu dana, 32GB / 3GB, mnogo ljepsi dizajn po mom mišljenju...
Doduše i J7 ima sa 32/3, ali azijska verzija
Tako blizu, a tako daleko.
7.2"
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Marsal
- Kontakt:
Koja sila su ovi Cubot mobiteli
Valjda će doći i kod nas brzo.
Valjda će doći i kod nas brzo.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Koristi li iko (ili da zna nekoga ko koristi) OnePlus uredjaje?
Namjeravam sutra da uzmem OnePlus 6 pa me interesuju iskustva sto se tice samih uredjaja.
Namjeravam sutra da uzmem OnePlus 6 pa me interesuju iskustva sto se tice samih uredjaja.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
presseravanjemiki_92 je napisao/la:7.2"![]()

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Nokia 8.Rigoletto je napisao/la:Honor 9 ili Nokia 8
Honor 9

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Nokia jaca po svemu.Azpi je napisao/la:Honor 9![]()
![]()
Neki dobar telefon da predlozite do 500 KM. Ono na šta najviše obraćam pažnju je kvalitetna kamera, izdrzljiva baterija.
I ako neko ima A6+ da li bi mogao bacit neki komentar kakav je telefon?
I ako neko ima A6+ da li bi mogao bacit neki komentar kakav je telefon?
Igrac ekipe Pivopije | SportSport.ba liga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.